skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fotogalerie
-> Patrik145: to je mastnohandrožrút 

ahojte po dlhej dobe... tak sa tu znovu ukazujem :) nove nafotene asi nic moc, od frajerky som dostal k 20tke psika tak jeho som trosken fotil :)
-> Mr_Kubas: jj parkrát jsem to byl fotit.....ty potvory jsou rychlý jako čert. a čím měnší tím horší

-> MerHanz: Tak to bude taková ta rozumná mez
Agility je suprovej sport pro psy.. 

-> Mr_Kubas: bordera je "magor"
. Tohle je klidnější rozvážnější, ale zase ne lemra. I když je to o jednotlivý povaze
Oba na fotce, běhaj Agility...

-> MerHanz: Znám jen bordery a sheltie, takže pro mě nový obzory
Je to taky hravé jako ty bordery? Sportovně založené?

-> Mr_Kubas: tak tady to bude líp k poznání ;) to jsou naše hlídky

-> MerHanz: Hmm, tak to neznám 

-> Mr_Kubas: Krátrosrstá kolie 

-> MerHanz: Jack Russel nebo beagle?
Takovýhle pohledy taky znám 

Se musím pochlubit :) .. Na natlaky veřejnosti jsem se pustil do teruše již zveřejněné fotky ;)
Jež byla zde vložena 16:58:21 22.10.2011.....
Jež byla zde vložena 16:58:21 22.10.2011.....
-> Syny: 17-85ka je slusnej zakladak.Ale ta 50ka je kupa muziky za minimum penez ;). Mam ji chvilku a strme ziskava na oblibe ;)
-> MerHanz 01.11.11 21:44:01: Hezky, to jsou dva objektivy, ktery planuju koupit s fotakem :)
-> Syny: jj ja mam 40ku. Voda je focena 17-85kou. A pesan je nize zminovanou canoni 50kou na F1.8....konkretne na clonu 2 ;)
-> Tuner#2: aha, tak to jsem si ho s nekym asi spletl, ja myslel ze jo... A s tim objektivem a hloubkou ostrosti - to je mi prave divny, ze by todle nafotil se setovym... Ale nevim proc jsem si myslel ze ma 550D s tim 18-55...
Edit: Uz ctu ze ma 40tku... Tak ted nevim kdo to tady ma tu 550D - Rooney?
Edit: Uz ctu ze ma 40tku... Tak ted nevim kdo to tady ma tu 550D - Rooney?
-> Syny 01.11.11 19:54:32: Honza nemá 550tku a takovou hloubku ostrosti s 18-55mm neuděláš...
-> MerHanz 01.11.11 19:49:41: Sakra prace to sou pekny fotky :) To fotis tou 550D na setovej objektiv?
-> MerHanz: pěkny !!! to se mi líbí 

-> Syny: s 1/320 ; F22 ; ISO100 ; f85mm . Jinak je to výýřez vytaženej z RAWu a doladěnej pomocí Adobe Photoshop CS5. 

-> MerHanz 30.10.11 18:56:47: Jaky bylo nastaveni?
-> MerHanz: jo to je taky tou 50/1,8
-> shakal: afektovaná hoblovačka na biopohon byla focená taky tím co
. Jediný co mi vadí, kdy pominu konstrukci plaště, je 5ti lamelová clona
. teď ještě dohodnout slečnu a ozkusit ho pořádně 

-> MerHanz: jo mám ten samý :-)
-> shakal: mám ho teda v 2 generaci. Jeho plastový provedení vypadá jako walkmany Casio z 80tých let. Ale opticky je fajn ;)
-> MerHanz: to jo pevná 50/1,8 je legenda
A ještě jedna z dnešního kurva promrzlýho rána. Ale už klasikou 17-85
Tak a je doma nová hračka ;)....pevná 50ka na f1.8 od canonu docela dost muziky za ty peníze ;)
Omlouvám se, že prasim tohle téma. Našel jsem po dědovi zrcadlovku Flexaret VII s filtry a stativem a expozimetrem. Neměl by někdo nějaký link jak a na co s tim fotit, ne, že bych to chtěl nějak využívat, ale zajímalo by mě jak se s tim pracuje a možná bych rád měl čistě analogovou fotku eRka či ČZ 150C. Díky
zdravím zas po delší době :-)
...naša afektovaná hoblovačka
...naša afektovaná hoblovačka

Tak a mám tu ještě predátora ze předu 

-> MerHanz: ok, jak dorazím z práce tak ti to pošlu 

-> Rooney: víc jak 95 % fotek, co tu ode mě vidíš je z JPG ;) . s Rawem začínám, ale mám rucha o jeho možnostech. A při nynějším postupným přechodu ze Zooneru na Adobe CS5 mě RAW čím dál víc zajímá ;). Tak mi ji pošli na mail a uvidím jestli něco vykouzlím ;)
-> MerHanz: mužeme se domluvit, že bych ti ji třeba poslal na mail a ukázal bys mi, jak bys ji třeba upravil?
Samo, že bych ji poslal v RAW.
Edit: Upravovat fotky, se teprve učím.

Samo, že bych ji poslal v RAW.
Edit: Upravovat fotky, se teprve učím.
-> Rooney: Ta druhá je moooc pěkná. Při troše péče by byla pecková ;)
A tady, na vrcholu

Druhý den sem byl ještě v polsku, na Swinici
-> dominique: Jojo, bylo tam opravdu nádherně 

-> Rooney: Roháče sú to naj čo sa dá v Záp.Tatrách videť.Skvelá túra
-> MATTESS:

-> MerHanz: máte doma akvárko?_____Ano._____A máte v něm vodu?____Ne, ale máme v něm rybičky