bývalej kolega, střelec a velkej závodník dnes zlikvidoval o sloup 140i 
-> Tuner#2: nic proti, nic špatnýho nikomu nepřeju

bývalej kolega, střelec a velkej závodník dnes zlikvidoval o sloup 140i 

?

Bývá se sněhem a bez provozu, v zadní části prima rychlá zatáčka, jen je to tam trochu úzký...

Teď už mi jde pouze redukce / omezení protiprokluzu a DSTC, nicméně stabilizace zůstává z velké části aktivní. Jednou se z té přehnané bezpečnosti všichni pokakáme. Dnes jsem to zkoušel roztočit a když jsem hledal místo na zaparkování cestou k očnímu, tak sice šly uličky projíždět bokem, ale i tak jsou korekce a drobné zásahy cítit. Na druhou stranu jsem zaregistroval brisknější reakce, takže na uježděném sněhu mohu stabilně na křižovatce vypálit jako první ještě rychleji než předtím.

ten titulek odpovídá i stavu toho "piva"

Když sem jel zpět tak nad kopcem stály policajti s majákama (taky nemohli stát dole aby tam lidi zbytečně nejezdili) a sypač vyprošťovali navíc ještě mejtský hasiči s tatrovkou a velkej John Deere s mega přísnou radlicí, docela a mě hasiči čuměli když sem je na kole objížděl po poli. 

na to, že mělo jít jen o řekněme mírný sněžení, žádná kalamita, tak to bylo dost naprd - dopoledne ještě OK, navečer katastrofa - hlavně na Vysočině všude jazyky (aka 20 čísel přes celou šířku silnice, jedny koleje uprostřed) - i na tý silnici 1. třídy...copak to, ale hlavně banda kokůtků, co museli jet o 10 víc jak já a furt blikali - ano, oni chtěli být za 5 minut doma, já jel 2h45. První jazyky u Chrudimi, cestou zpět namzrlej nasavrčák (5 cm ledu, dříve sněhu), takže kamiony nechytačka. Ale jinak cestou zpět Pardubický kraj vcelku OK (čemuž se divim, u nás sou schopný nechat sníh v centru města i tři dny), zrovna jsem potkal dvoje pluhy, takže sice plácalo a nebylo nic vidět, ale aspoň člověk jel rovně a moh i brzdit. Hlavní sranda - kokůtek s dodávkou, co po to ledu chtěl jet aspoň 100 a byl tak 5 m za mnou...
v protisměru nehoda a 20 kamionů... ad solení - na těch asi 100 jazycích to solení ani nebylo znát - prostě zmizelo. Jo, a plenty podél silnic? Nula.

ahá 

prostě zábava, taky mě to baví, což mi připomělo že si mám dát do auta lopatu a řetězy...