jeste me napada kybl gufer na vsechno :-)

tak daleko jako ty, bych si zatím nelajznul jet. Máš nějaké stránky o té cestě ? 

dle me delas sileny halo z vyletu na slovac... osobne bych to neresil a jel . jine zamysleni je v priade vyletu napr to francie, holandksa apod, kde tydle verky obecne malokdo pamatuje a banalita muze znamenat konec
škoda, že tu neni v diskuzi víc lidí s embéčkem nebo stovkou - u těhle typů by se mi zkušenosti hodily nejvíc, ale nevadí - i tak je super, že jezdíte různě po evropě se škodovkama. 

jinak z Bodu O sem pak uz jel proste az do prahy - jeste sem nejak bloudil po nemecku v 5 rano uplne grogy - v danksu sem se taky nejak ztratil - pak sem si to za dva dny daval jak sem jel a vyslo me 1570 km :-)) a me bylo divny proc sem vyjel V 15:30 v pátek a dojel do PRahy az V 17 hodin v sobotu - pak sem si dal jednu plzen, smazak a ten sem uz nedojedl, pac sme usnul u stolu - spal jsem 20 min na trajektu, 20 min v nemecku na zemi u pumpy a 20 minut nekde na odpocivadle kdyz jsme varili polevku,,, a prvni jidlo byla prave az ta polevka od prechoziho dne .-)

3x jsem pichnul

Cestou se komaxit na sedlech vymačkal a povolily se matky, poznal jsem to podle toho, že něco od předku nadmíru klepalo a ony vytočený matky na pár otáček.

. Nicméně mělo to i výhodu morgoši (stále ti samí) v passatu mi nabízeli ke koupi zlato co pět minut - než stovka vychladla obešli celý parkoviště a na dalším parkovišti jsme se zase sešli

A to jsem jel prázdnej.