Chtěl jsem se zeptat na další věcičku - které díly na karoserii byly v originále lakované a které se montovaly až po laku?
Většina MB, které dnes jezdí, byly již několikrát přelakované a ani dnešní "renovátoři" se takovými detaily často nezabývají, takže skoro všechna MB mají například zalakované i zámky kapot...

Konkrétně mne ale momentálně zajímá západka (zámek) klapačky. Dle mého zkoumání se montovala před lakem, na všech jsem našel nejen stopy původního odstínu laku, ale často také asfaltového "plastizolu" pod ním. Ale raději to budu mít ověřené z více zdrojů
Další dotaz směřuje především na Petra98 - vínová barva koberců "De Luxe", co jsi sehnal, je originál díl, nebo je to jen dobová replika z kovralu jiné barvy, obšitého stejnou koženkovou lemovkou?
A prozatím poslední dotaz - na jaké barevné kombinace interiérů "De Luxe" se montovaly potahy B a C sloupků z dvoubarevné koženky - na černobéžovém interiéru (černé sedačky) mám černobéžové sloupky, ostatní "De Luxe", co znám, mají jednobarevné béžové...