skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> dragon_cb_cz: byl sem se podívat na jedné škodě 100 v mariánkách. cena byla plus minus 70 tyček ... najeto skutečných 37tis . ale auto bylo kompletně jako cedník. pokud bych to vzal na pískovačku, tak mi zbyde jen stín.. tam ani střecha nebyla dobrá. parkováno celej život v nějaké vlhké stodole... takže jestli tyhle siluety kde musíš udělat uplně ale uplně vše, a nejdřív to na to sehnat mají cenu 30 tyček ... pak je to cena dokladů kdy je k tomu zbytek zdarma..
-> Vojťas 17.02.20 09:32:29: jenže chudák Štika s Dádou, ty jsou bez klíčů 

Odklopil sem zadni sedacky v Zelený a našel tam tři 13ky klíče od podzimniho vyndání baterky, a po odklopení gumy další dva
ale jeste porad sem mel dva na ponku tak ze jich mam dost 

Našel čas zajít si na pivo
Když to trochu protáhnu tak než se vzbudím bude to už ready
tak že díky admine
samozřejmě žertuju, ale na pivo půjdu

tak že díky admine

samozřejmě žertuju, ale na pivo půjdu

-> Jirik_Tuňák1983 10.02.20 18:33:34: Vypadá relativně nezpraseně a stav ne úplně zlý. Odhadoval bych tak 30 tisíc, ale kdo v dnešní splašené době ví...
-> Tomaso435: nene v Novém Bydžově tam je škodovek, i jedna LX tam stávala teď je tam stará octavia strasnej bordel a spostu vraků, takových míst tu je
-> Jirik_Tuňák1983: Hm, De Luxe 67. Dle stavu a dokladů odhaduju mezi 10 a 40 tisíci korun.
Jakou to může mít cenu? Musel bych zjistit, co k tomu všechno je za dokumenty.
-> Rudá Máňa: to je tam na rohu skladištní v HK? je tam spousta aut, i hodně starejch veteránů. rapid felda pickup atp ?
-> Rudá Máňa: Uloženka
Plechy budú pod plachtou rýchlo v háji ale na ostatných dieloch nejaké obeživo sa vyťažiť podarí.
Tú tabuľku CS by som zbaštil i ja

Plechy budú pod plachtou rýchlo v háji ale na ostatných dieloch nejaké obeživo sa vyťažiť podarí.
Tú tabuľku CS by som zbaštil i ja

-> Rudá Máňa:
Ta musi vypadat pod tou plachtou
Ta musi vypadat pod tou plachtou

Dneska jsem našel Škodu 1050 neboli 105, v předu štítek 135
-> isti: jj,něco takovýho,na foto ten nejvíc vpravo,bodnout to k bowdenu svářečkou,roztočit a zkusit co to udělá..
-> Vojťas 05.02.20 17:37:05:
Na tu už je třeba zbroják, ne ?

-> Vojťas: tá je super
-> Vojťas 05.02.20 17:37:05: ta najdhsia je celkom slusne prespekulovana
Dneska v ramci zachování plynulosti provozu na hlavní silnici jsem ze světelné křižovatky odstranil překážku. A jako odměnu za dobry skutek si ji nechal do sbirky montpak
ta nejvetsi

-> krtik: ale vidis ze kostoval ,polka krabice tam uz nieje 

-> Vojťas 01.02.20 09:12:17: To nám jako chceš říct, žes to tam nechal? 

-> Bukaj: nene, to můžeš být v klidu 

-> cPetan 18.01.20 17:30:45: Doprčic, přesně tuhle sestavu jsem před Vánoci půjčoval kamarádovi -doufám, že jsi to nenašel na Barrandově...

-> ondie: Myslíš na niečo takéto?Na rovné časti možno ale zatial som nenašiel vhodný.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ja som skôr na mechanické veci ako chémiu ale je v pláne aj ocot.(radšej niečo priskrutkujem ako nalepím
)Ocot sa dává 50/50 či stačí menej?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ja som skôr na mechanické veci ako chémiu ale je v pláne aj ocot.(radšej niečo priskrutkujem ako nalepím

-> isti: Na tento ucel nahovno dle me. Lepsi tam nalejt vocet na den. Klidne vickrat...
-> isti: Na jeden konec drátěnej stopkovej kartáč,druhou stranu do vrtačky a nemuselo by to být úplně špatný
-> Tom Troll: -> castrol: Choďte doprdele

-> isti: Už ti někdy ropovod ucpalo klubko spláchnutejch vlasů nebo mastnýho odpadu? 

Pri prezeraný lidl e-shopu som narazil na toto
www.lidl-shop.sk/p/.../p1 00268172
Podla vás bolo by to vhodné na mechanické čistenie ropovodu na skodovke či sú to vyhodené peniaze?
www.lidl-shop.sk/p/.../p1 00268172
Podla vás bolo by to vhodné na mechanické čistenie ropovodu na skodovke či sú to vyhodené peniaze?
-> palinator 31.12.19 19:10:01: ale no taaak, jsou i gumy, ktere mi vydrzi
spatne znicitelne: lassa, continental, michellin, dokonce i vetsina barumek
ktere pro me nemaji smysl: matador, vranik, minerva, federal
cooper - ty jsem zas strasne rychle sjel, voltyre - hrozne gumy, ale poskodit jsem je nedokazal, ikdyz jsem cetl, ze nekdo v rusku prorazil 2ks na dusteru

spatne znicitelne: lassa, continental, michellin, dokonce i vetsina barumek
ktere pro me nemaji smysl: matador, vranik, minerva, federal
cooper - ty jsem zas strasne rychle sjel, voltyre - hrozne gumy, ale poskodit jsem je nedokazal, ikdyz jsem cetl, ze nekdo v rusku prorazil 2ks na dusteru
-> Jarda:
Tak že tys udělal bouli na pneu, to nevypovídá vůbec o ničem.

Tak že tys udělal bouli na pneu, to nevypovídá vůbec o ničem.

-> palinator 31.12.19 17:39:46: me se na nich jezdilo dobre v zime - naledi, prave asi kvuli tomu, ze byly mekke, ale bouli jsem udelal postupne na 3 ze ctyrech :) a tu jednu mam jeste ted jako rezervu
-> Bukaj:
Děda jezdil na Omskshinách léta v několika sadách a nikdy neměl žádnej problém. Pravdou je, že vydržely asi o něco míň.
Děda jezdil na Omskshinách léta v několika sadách a nikdy neměl žádnej problém. Pravdou je, že vydržely asi o něco míň.
-> Bukaj: Ďakujem za vysvetlenie

-> isti: OR 34 byly v několika provedeních:
1 - původní Barum Rudý říjen Otrokovice made in Czechoslovakia (kopie Michelinů), později Barum made in Czech Republic - tyto gumy jsou nejkvalitnější, při správném skladování vydrží mnoho desetiletí v použitelném stavu.
2 - Barum Gumárne 1. mája Púchov made in Czechoslovakia - o něco horší kvalita, než z Otrokovic, často hůře vyvážené atd...
3 - Matador MP4 made in Slovakia - po rozpadu Českoslovenka se púchovská fabrika přejmenovala na Matador SK - o něco měkčí směs, než původní Barumy, kvalita poměrně slušná, jen nevydrží tak dlouho a guma poměrně rychle stárne...
4 - Matador Omskshina - největší průser - OR34 (respektive MP4) vyrobené v Rusku (licence?) - úplně měkká směs, časté defekty kordu bez zjevné příčiny (boule na boku, praskliny atd) - gumy "o život"...
cordiant.ru/en/.../histor y
1 - původní Barum Rudý říjen Otrokovice made in Czechoslovakia (kopie Michelinů), později Barum made in Czech Republic - tyto gumy jsou nejkvalitnější, při správném skladování vydrží mnoho desetiletí v použitelném stavu.
2 - Barum Gumárne 1. mája Púchov made in Czechoslovakia - o něco horší kvalita, než z Otrokovic, často hůře vyvážené atd...
3 - Matador MP4 made in Slovakia - po rozpadu Českoslovenka se púchovská fabrika přejmenovala na Matador SK - o něco měkčí směs, než původní Barumy, kvalita poměrně slušná, jen nevydrží tak dlouho a guma poměrně rychle stárne...
4 - Matador Omskshina - největší průser - OR34 (respektive MP4) vyrobené v Rusku (licence?) - úplně měkká směs, časté defekty kordu bez zjevné příčiny (boule na boku, praskliny atd) - gumy "o život"...
cordiant.ru/en/.../histor y
-> Bukaj: Nehovorím rečou vášho kmeňa

-> isti 29.12.19 17:02:41: Matador Omskshina?

-> Tomaso435: 

-> castrol: mám tolik že to v životě nesjezdím :-D
-> Milan 136: já vím. na mokru nemá smysl brzdit, protože to jede dál.. ale taky tomu přispusobuju jízdu... ono jezdi si s feldou tak abys stačil novějším autům. nelze.. ani rovně. takže si jedu po svojem a klidek. ale tyhle co tam mám to sou fakt už funglovky.nějaký 2008 :-D :-D
-> Tomaso435 29.12.19 17:57:48: Ty jsi blázen v tomhle. Když vím, jak ty starý gumy hučí, klouzají atd. Ne, děkuji 

-> Tomaso435: nechces nejake zanovne pneu z roku pane ?nejake sa mi tu valaju