-> ajok: No, celej. Ale výfuk v tom byl nevinně. To byla moje liknavost. Když jsem měl naposledy dole motor - v létě, když jsem měnil převodovku, kterou zanedlouho budu zase muset vyměnit, protože ten načatej (poslední skladovej) stálej převod je čím dál hlučnější, tak jsem nechtěl vracet orezlý držák výfuku a novýorigo jsem tam dávat nechtěl, tak jsem to nechal bez držáku s tím, že ho někdy doplním a že musím dávat bacha, aby mi neupadl výfuk, protože by to mohlo odnést dost věcí (příčka, čelo, mlhovka, v horším případě i vana)...
...no, a jak už to tak bývá, tak jsem to neřešil a jezdil.
Až dneska když jsem jel z Prahy (Smíchov) jsem si při startu všiml, že auto má jiný zvuk a bylo mi to jasné.
Jel jsem opatrně, snažil se vyhýbat nerovnostem a doufal, že dojedu domů.
Na mostě přes Berounku už byl zvuk takový, že hned za ním jsem odbočil a zastavil.
Po otevření kapoty jsem zjistil, že právě včas - stačilo špičkou boty ťuknout do výfuku a ten odpadl

Než jsem ho vymanévroval zpod auta, ještě jsem si o něj trochu spálil ruku a po asi dvouminutovém chlazení výfuku na zemi už šel vzít za trubku (chvilku jsem s ním pak ještě mával vzduchem, aby vychladl i tlumič) a hodit do kufru. Zbylých 13 km domů jsem dojel se zvukem nadupaného amerického muscle caru...

Jinak výfuk KARSIT (origo novější výroby) pro 105/120 (bez "nohaviček"), našopovaný hliníkem. Nepoužívám už jiné, než oriogo nebo dobové kvalitní dle originálu vyrobené výfuky (SVETOM, KARSIT,...).

pred lety se mi taky stalo, ze uz drzel jen na tom plechu a po par stovkach km jsem byl hluchej