-> ajok 15.12.24 09:04:33: to nymyslis vazne.... ako pojdu na prave stavanu 120S ale aby to stalo take peniaze.....to by ma jeblo.
Za tych par rokov co som zase trosku zacal laskovat so skodovkou som dostal neskutocny kopec veci ktore ludia v mojom okoli nepotrebovali. Bud som to pouzil ...pripadne rozdal alebo vymenil. Nie som zberatel. Nemam miesto a mam rad poriadok.
Sadu bez.pasov plus diely maleho rozdelovaca rad vymenim za krytky a podlozky spedneho excentra zvysleho cepu.... potrebujem diely na 4ks...pripadne aj nieco doplatim.
-> Mil@n 23.11.24 07:51:13: Zdokumentovaný to asi nemám, ale dobově jsem tohle řešení jistě viděl více než třikrát.. Jen důvod tohohle upgrade mi trochu unikal, šroubovací víka u kila mě trochu sra*ly.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 22.11.24 16:15:37: taky mám jeden fungl novej připravenej na přívod do karavanu..... Ale když si vezmu že sem za dvacku sehnal.na burze ten digi o velikosti jednoho jističe..... :-D
-> Pavel P.. 12.11.24 20:22:35: jj, v praci jsme to pouzivali nez nam misto toho dali gravirovacku. Nevim odborny nazev, ale rikali jsme tomu vyjiskrovacka. Zvlada to narozdil od te gravirovacky i znacit tvrdokov.
Dneska nám dovezli na likvidaci nějaký starý krámy a byl tam tenhle přístroj... nejdřív jsem myslel že je to nabiječka ale myslim že to je bude na vyjiskření značení třeba na kola do převodovky.....
Případně jestli někdo pozná... tipuju to na 50.léta.