Trochu to tu oživím, neviem nájsť zatiaľ žiadne VIN po TMBCFF300R1014031 teda čísle karosérie 1014031. Jedná sa o Formana GLXi vyvezeného do Dánska.
Mám zopár Favoritov 1994 z Poľska ale všetky majú číslo karosérie nižšie ako hore uvedený Forman a nič by podľa VIN nenaznačovalo PL výrobu. Osobne si myslím že v roku 1995 sa robil už iba Pickup a Forman Plus.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kolik se vyrobilo Favoritů v roce 1995?
-> Jarda: je to možný
-> m8rinek: výroba ne, ale montáž z ND.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 19.11.18 20:56:04: To byl ten, jak jsme na nej byli mrknout s Charonem? klepal pistni cep? A Ty jsi mel jeste bilyho rapida ..
-> m8rinek: Tak se podívej na to video co dall Apple. 

-> m_tsch: jak by se výroba dostala do Polska? :-O
Výroba nebo registrace, to je podstatnej rozdíl
klidně jim to mohlo stát na salonu další rok, než se to registrovalo

Favorit modelový rok 1995 možná (od srpna 1994), ale určitě ne výroba v roce 1995...
Nějaká reportáž z roku 1994 říkala že spolu s náběhem Felicie byla současně spuštěna výroba Favoritu v Poznani z dovážených dílů. Tak nějak.
Neběžela pak ještě výroba krátkejch někde v Polsku?
Papírově... fakticky tedy v 94. výroba krátkých přestala a najely felicie. A ty poslední vyrobené se uváděli do provozu i během roku 95. Kolik takových může být?
-> miguelias: Je to skutečně 95.. :)
-> Chali: Přesně tak... Krátké Favority se přestaly vyrábět už na podzim 1994, když se začaly dělat krátké Felicie. Ale Forman a Pick-Up se vyráběly dýl - zhruba do léta 95, kdy se začala dělat felda combi a nový Pickup... Takže v tom roce 95 jich bylo vyrobeno ještě hodně, určitě tisíce, ne-li desetitisíce...
Já mám papírově 95ku.
-> Jackfree: 95 byl nejspíš jen Forman a Pick-up.
-> Jackfree:
Nejely v roce 95 ještě docela houfně Pick-upy?
Nejely v roce 95 ještě docela houfně Pick-upy?
Ahoj, otázka je položena v nadpisu. Popravdě jsem ani něvěděl, že se v 95. ještě vyráběli, nebo uváděli do provozu.. Ví prosím někdo, jak to bylo s ukončením výroby tohoto vozu? Našel jsem soustu zajímavostí, na tuto otázku však žádné odpovědi. Třeba nejsem sám, koho to zajímá... Děkuji