13858 příspěvků (zobrazeno 1151 až 1200) od 23.10.2006 do 19.12.2025, založil/a Martin2705
řadit dle data
18:47:29 18.09.2019
TT_daniel
-> Tuner#2: tak ty mas take "lepsie kusky pre velkych chlapcov" ja berem vsetko co sa mi trochu paci..aj tak ked sa s tym bude hrat tak to znici...len ma stve to balenie....zle sa to skladuje...ale nechcem rozbalit,lebo si viem predstavit s akou radostou to bude trhat
18:01:22 18.09.2019
Tuner#2 - zrušená registrace
-> TT_daniel 18.09.19 14:29:54: Pěkný, pěkný. Mě včera zase přišli nějaký kousky a to se fakt v poslední době držím jen Porsche
ked tu bola rec o tych HW...
ked som bol maly a videl som film "jak vytrhnut velrybe stolicku" a doniesol mu ten kufrik plny anglicakov...tak som cakal kedy mi ho tato tiez donesie...noo nedockal som sa
Tak som sa rozhodol splnit mojmu synovi moj sen..aj ked je cerstvo na svete..reku nepijem nefajcim ked mu kazdy tyzden 1ks tak ma to nezrujnuje..no kusek sa to zvrhlo
Tak už je doma ve sbírce, všechny tři barvy, které Abrex zatím vydal. Až na výfuk a nevím proč umístěné podložky pro SPZ na zadní stěně se model docela povedl...
-> stepan 30.07.19 20:27:13: A to pritom sa mi zdá, že k nám posielajú len nejaké "zvyšky". Nie sú to aktuálne veci, ale niekedy aj pár ročné modely. Každopádne, ako vravíš, poslednou dobou sa u nás objavujú pekné kúsky a sám som čo to synovi nakúpil
-> Tuner#2: Jo jo no, jinak po seriích nejdu a kupuji jen to co se mi líbí. Takže sbírka jako taková bezcená, ale mám zas jen to, co se mi líbí.
Letos kupříkladu zatím nikde nemůžu potkat Unimog.
-> Tuner#2: Chápu. Já se na nic nezaměřuju a tak jsem nikdy takové dilema, zda-li je to moc, či ne neměl.
Jediný co jsem nakoupil, i když mě to nezajímalo byly autíčka z porsche kolekce, abych jí měl celou.
16:48:52 29.07.2019
-> Karlos (WIO46) 29.07.19 15:16:31: je to TH. Koupeno relativně za pálku, ale původně chtěl 1500,- a to jsem odmítnul. Nakonec to dal do dražby od 1000 a za 1050,- jsem ho ulovil.
-> Tuner#2: To je treasure hunt? Podle obalu to nevypadá jako nějaká edice. Se podařilo vykutat mezi normálními, nebo koupeno za pálku, protože treasure hunt?
-> Tuner#2: Kola teda hrozný. Přední světla a blinkry taky nic moc a střecha je nějaká moc kulatá. Ale ty polepy to zachraňují. Jako škodováci si nemůžeme zas tak moc vybírat.
22:25:43 19.06.2019
Ty kola jsou katastrofa, ale jinak to celkem jde a beztak jí mám už dva roky objednanou, tak jen počkat na e-mail.