Takovou zelenou Felicii Combi mám doma už řadu let také.A k ní ještě stříbrného kombíka a krátkou KitCar ve válečných barvách. Kdysi dááávno jsem si je koupil v Brně v hračkárně za cca okolo 300,-
Jinak na občasnou kvalitu abrexu už jsem si už zvykl, ale kurnik když už někdo dělá modýlky speciální edice nějaké firmy či instituce, tak by si měli nejdřív detailně zjistit informace o té firmě a historii toho auta u té firmy, nebo se aspoň trochu zajímat o historické SPZky a jejich provedení. Udělat firemní feldu pick up s bílými SPZkami ZLA 31-92 bych ještě překousl (patří tam žlutá), ale dvojkovou Octavii, s nápisem VOŠ a SOŠ Bystřice nad Pernštejnem už ne. Možná si řeknete, že jsem hnidopich, ale jsem taky sběratel modýlků, který pořádá výstavy a díky takovémuto autu-mrzáku se pak na výstavě smějí i mně, takže za mně palec dolů. Aby Octavia, která se začala vyrábět na podzim 2004 měla sérii starých SPZtek (tu nikdy mít nemohla) ZRI 99-58 z roku 2000, kdy se začal vyrábět teprve facelift Octavie I. generace, je od firmy zabývající se výrobou modýlků aut včetně speciálních edicí poněkud dost trapné. A vše je korunováno modrým EU pruhem divné šířky a chybějící pomlčkou mezi dvojicemi číslic. A když jsem je na to mailem lehce upozornil, že se tím ztrapňují nedostalo se mi odpovědi. Čili ať se ztrapňují dál. Jinak je to modýlek povedený,ale ta značka ho sráží na kolena.
www.abrex.cz/e-shop/.../s
koda-octavia-ii-autoskola-
vos-sos