-> Nwkt: tykraaaaaaaaaaaaaaaaaavoo
oooooooooooooooooo tuxik je podla mna vestec...idem si tak po polnej cesticke...vysoka travicka a zrazu buuuuuuuuuum ...to co bolo ..prvo som si myslel ze nejaka diera..lebo awto tak poskocilo a potom pozeram tak taky pen tam bol v tej trave ze konec..a vôbec ho nebolo vidno....
-> Pavel P.: pocuj ty si v poslednej dobe nejak extremne dobre naladeny..ale pradupovediac si môj clovek lebo ked treba pobavit tak pobavys a ked treba pomôct tak pomôzes...
Pavel P. 02.10.07 22:24:56 napsal: -> gabo00000: to byl ten krtek když tě viděl jak letíš s tim vrakem tak ti udělal velkej krtinec na cestě skoro si to uhodl ale ten krtek byl rafinovanej a povystrčil mu zbytek stromu rovnou pred auto
priviazai sme nosnik o strom a zopar trhnuti a uz je to lepsie ako z fabriky ale aj tak som sa kusa poznervoznoval..este stastie ze som dnuka nemal masku a svetla :D
-> Tuxik: Co je to za otázku? :) Tohle jsem absolvoval 7 let tomu nazad a vydržel jsem bez shade asi 2 krušný měsíce, ale nakonec se sehnala kasle do který se všechno přemontovalo vč. LPG a "riskoval" jsem dalších 6 let :)
Teda, pravda, že se to obešlo bez amnézie, protože shade jedoucí po levým boku si našla svoji cestičku lesem a měl jsem akorát malilinkatý bebí na koleně od kliky na stahování okna :)
ZDRAVIM KOLEGOVE, TED SEM SE VRATIL Z NEMOCNICE, REFEROVAL BYCH O NEHODE ALE NIC SI JAKSY NEPAMETAM,JEN TO ŽE SEM ZKOUŠEL VYPNOUT SVĚTLA, ALE NEBYLO, ČÍM, PAK NĚCO ZE SANITKY A PAK AŽ KDYŽ MI V NEMOCNICI ČISTILI ČELO BENZÍNEM, TO MĚ PROBRALO, MOZNÁ LÍP,AUTO SEM NA VLASTNÍ OČI JEŠTĚ NEVIDĚL, ALE NEBEJT TAK ZDRAVÝ, NEVIM, NEVIM.... JINAK ČOCHTÁM JAK DŮCHODCE A MÁM SUPR ZÁPLATU NA ČELE. TAK OPATRNĚ PŘÁTELÉ