skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
-> tunerlada: je to pontiac grand will alebo take niečo nevenoval som mu pozornosť
-> bond007: ajej dufam ze sa to spravi aby sme spravili ten zraz 

-> bond007: chudák rapídek
a coe zač ta amerika co stojí na první a třetí fotce? 

-> vaclav785: hlavne že sme zdravý !!!
Kua najhoršie je čelna a potom asi trafiť niečo pevne strom napr.
Kua najhoršie je čelna a potom asi trafiť niečo pevne strom napr.
-> bond007: měto naštěstí podržela náprava a já jsem prakticky stál takže jen ta enrgie co měl on
-> Nwkt: 60km/hod už stači na totalku ked dobre trafiš aj u nových aut
-> vaclav785: ja som nešiel ani 40km/hod
-> vaclav785: Dyť to taky jsou papírový krabice
-> Nwkt: moja je na tom dobre je to relativne zdrave...predpokladam že najdrahšie bude na tom lakovanie
-> Nwkt: mě když čelně trefil tranzit u fáčka (cca v 60), tak i když karoserie byla v dobrém stavu, tak se to hnulo celý a jdou ted špatně zavírat dveře u řidiče a jedny zadní
-> bond007: Tak já taky ne, ale kastle schnilá jak brambory a stačí málo
-> Nwkt: ja som nešiel rychlo mal som tempomat *4
sýtič a dvojka qvalt
sýtič a dvojka qvalt

-> bond007: Já když to poslal do příkopu tak jsem potom blbě zavíral dveře
-> Nwkt: do kufra som sa nepozeral lebo som sa bal že potom ho nezatvorím auto mam pred barakom ...

-> doly120-ten třetí:o): jasne čaka ma ešte obhliadka a potom sa do toho pustim

-> bond007: To nemáš hnutej kufr?
-> bond007: Tak to pude ještě opravit

-> Nwkt: su to cesty rovnakého významu plati tu pravidlo pravej ruky a favo mi nedalo prednosť
možno keby som nepozeral po kurvičke na chodniku ale na cestu tak to nemuselo dopadnuť
Ani jeden ani druhy sme sa nedotkli brzdového pedála
možno keby som nepozeral po kurvičke na chodniku ale na cestu tak to nemuselo dopadnuť
Ani jeden ani druhy sme sa nedotkli brzdového pedála

-> Nwkt: vypadá to tak
-> bond007: Ti nedal přednost?
-> bond007: no slušne , je mi to ľúto
no tak po dnešnom dni môžem aj ja pridať to tejto sekcie
-> Bohyn:
ještě že vtom autě nebylo víc lidí 

to Tomáš SK - človek už aby sa bál víjsť na cestu
nevieš kedy, kde a kto ťa zostreli.

Dnes rano som videl nadhernu zltu R-ku v chrome a tesil som sa, ze tato do srotu isto nepojde. O par hodin neskor asi 15km opacnym smerom (Trencianska Tepla) som ju stretol opat. Stala v strede cesty a za nou myslim Renault 21, ktory ju zozadu zostrelil. Pravdepodobne, ked R-ka zastavila pred prechodom pre chodcov. Snad to to auto rozdycha.
ty pičo
čo všetko sa môže stať na tych cestach

-> Bohyn: ou! hlavně že je řidič v pořádku..
Auto si opraví
Auto si opraví

->Matthes, záškodník z TechWebu:jo jel sám jinak by to mohlo dopadnout hůř
-> Bohyn: no ty krávo,to nasere(
-> Bohyn: Hovadsky srny, co kamos? OK? Jel sam doufam...
-> Bohyn: no to je hnus

->myschaak - diverzant s koženou brašnou: tady šlo o to, že proti němu jela Octavia, která jí trefila jako první a hodinla k němu na okno až ohla A sloupek
-> Bohyn: jaj....celkem naprd rána...možná lepší vyměnit světlo a masku...hold blbá trefa

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tusim ze to bolo na topky.sk
-> Staf1221: kdes to našel
prave citam ze na D1 sa zrazilo 7 aut a pozeram na obrazok a co nevidim, min 3 z nich su skodovky:
img2.atlas.sk/images/.../ 510081.jpg
img2.atlas.sk/images/.../ 510081.jpg
-> spartra: Podívej se na ten přední blatník. Svítí na to nějaké jiné auto. Navíc kdyby svítil favorit, bylo by to vidět na asfaltu...
tuto oužu sem potkal dnes, jinak byla parádní

-> Gryzly: to mě taky hned napadlo že to hasiči dělaj jo,, ale řekni že to tak nevypada..?
-> Mr.Din: teoreticky to možný je, protože veškerá instalace světel, včetně baterky, spínaču atd je na tom předním kuse. Alepodle otevřené kapoty si myslím že hasiči otevřeli kapotu a odpojili baterku aby předešli požáru.
-> spartra: jj taky se mi zdáá
-> Kuladmin: se mě zdá nebo ten fanouš svítí

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu