skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
sice to není škodovka, ale to je jedno...škoda každyho života,natož mladýho...včera u nás u práce, nepřehlednej horizont, holčina pravděpodobně předjížděla... bohužel rovnou pod naloženej náklaďák. byl jsem u ní mezi prvníma ale už jí nebylo pomoci. silnice I/27 Most-Litvínov budova Unipetrol Doprava
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí, Syny: jj, prekvapilo me spis, ze to nasi zakonodarci vi 

-> Klubko_: Jak pise -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): vidim to taky tak...
-> Klubko_: to ze na skodoviciach musis mat rezervu je asi celkom logicke, leo sa jedna o sucast deformacnej zony a udajne ma velky vplyv na pohlcovanie energie narazu....
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: na novinkach psali, ze schvalili tu sadu na opravu pneumatiky, ale rezervu porat musis mit u aut rady 100, 100-136

-> spartra: tyjo, ,,,,
vemte si z toho ponaučení a dofukujte rezervy,,,, místo airbagu,,,
vemte si z toho ponaučení a dofukujte rezervy,,,, místo airbagu,,,
-> 105: Bylo to v obci Cetechovice,jel od kroměříže a odbočoval tam doprava ke hřbitovu a ona jela za ním a nedobrzdila to
Ale prej 50 nejela

-> Mil@n: kde kde ? ja sem z postoupek .. 2 km od kromerize .. tomu panovy se nedivim

Tak mame zas na Kroměřížsku o jednu libovou škodovku méně
Nějaký děda vyjel letos poprvé ven a ženska s fabčou jela rychle a nevšimla si že odbočuje
Byl z toho uplně hotový,až mi ho bylo líto,měla najeto cca 25tisíc
No byla uplně na odpis chytila to na pravý bok a zastavila se až u zadních spolujezdcových dveří

-> spartra: No ty voe

-> Mates: Tak ten měl, jak se říká, z prdele kliku

Apple STS Chvojkovice-Brod 21.06.09 22:31:44 napsal:
→ Mates: to se strážnej anděl asi namakal, tve z thoto
vylízt živej a cajk
tak to joo 
→ Mates: to se strážnej anděl asi namakal, tve z thoto
vylízt živej a cajk

ked ju foti tukol.....skoda ze nemam foto z pred rozobratia...ale naraznik bol az na chladici....a je krivy do teraz ......celo je menene 

-> Mates: to se strážnej anděl asi namakal, tve z thoto vylízt živej a cajk

Favo vs nákladní vlak
www.novinky.cz/krimi/1717 65-v-otrokovicich-se-srazi l-nakladni-vlak-s-autem.ht ml
www.novinky.cz/krimi/1717 65-v-otrokovicich-se-srazi l-nakladni-vlak-s-autem.ht ml
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nevzpomínam si jasně ae vim že tam byly paparazzi no.) my se tlemili kutnohorakum co snim jeli a machrovali že by nechtěli čekat na bus

-> Kaprof-Los Koramos: tak sem šel okolo, kšiltofka, bílí tričko a modrý montérky

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hejhej...já byl na kuchyňce..ale jen chvliku,nasadil jsem protisměr a hůrá dóm

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Jojo

-> Kaprof-Los Koramos: héééle, nebyl si v tom autobusu co stál těsně na horizontu před bouračkou?než to otevřeli
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj pan maestro Vystrčil

-> Syny: jj svata pravda bylo mi divně jen sem to tam viděl zaparovany na zahradě

-> Kaprof-Los Koramos: jj, já stál nahoře na kopci
-> Kaprof-Los Koramos: No a ted si vem ze pojedes proti a tohle... Neudelas nic... 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: myslíš ty dva osobaky? jj

-> Kaprof-Los Koramos: tak to oni byl ten žduchanec hned pod kopcem jo?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to me taky napadlo ale to ten navěs musel bežet pres celou silnici
z prdele klika že tam nikdo nejel 

-> Kaprof-Los Koramos: jj, jinak prej asi dostal smyk na vodě, jel prázdnej
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pěkne zvalchovaná zahrádka co fakt nechapu jak to tam dokazal

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hm to nejni blonďákova práce

-> myschaak AZNP K.Hora: jo takhle to se ani nevěděl asi jo 

-> Kaprof-Los Koramos: třeťáci a mistři myslim?
myschaak AZNP K.Hora 19.06.09 18:04:17 napsal:
→ Kaprof-Los Koramos: jinak není dneska rozlučka na
stvořidlech? koho čeho?
→ Kaprof-Los Koramos: jinak není dneska rozlučka na
stvořidlech? koho čeho?
-> myschaak AZNP K.Hora: ty kokosáku stvořeno asi během deseti vteřin
ale blbě ten navěs tam byl oproti silnici teměř svisle

-> Kaprof-Los Koramos: jinak není dneska rozlučka na stvořidlech?
-> Kaprof-Los Koramos: prej grafiku....to je jak když to kreslila moje malá ségra
(1.třída)

-> myschaak AZNP K.Hora: ted nevim jesli bila bo modra či modrobila ale jako fakt nesmysl a to se jen tak něčemu nedivim
nejlepší když sem šel z dílen tak frajeří jeli s mistrem doležalem dom a jak budou rychlejc no a jak se to stalo a oni brzdili tak je nekdo lehce nabořil zezadu sem je tlemil z busu jak svin
pridavam grafiku střetu

-> Kaprof-Los Koramos: nebyla ta scanie modrá (trans)??? vim kdo by v tom měl prsty...(jeden dílenskej)

-> myschaak AZNP K.Hora: fakt humač docela v cirkvici jak je prvni barák napravo tak scanie metr od domu na zahradě
navěs jako by jela od Čásky ale Scanie otočená obraceně nechapu jak to tam dokázal...

-> Kaprof-Los Koramos: neviděl ale byla tam kolona,to jo...já odbočoval na nový dvory
-> myschaak AZNP K.Hora: Kamaráde neska docela hnus bouračka Scanie v Cirkvicipred odbočkou k vám neviděls?

-> spartra: Hmm, tak ta filcka nic moc teda... 

-> spartra: No ty voe
To sem si myslel že felda dopadne líp

To sem si myslel že felda dopadne líp
-> Luky.: proto mu říkám o tom kurzu... na tý kluzný ploše je to fakt dobrý na nacvičení, taky jsem tam byl si to zkusit "jak se to má dělat" s instruktorem 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu