-> Luky: A jo.. přitom se jmenuje IMG_1837 a je z pátku 26..
14:20:16 30.06.2015
Luky
-> Jozka: to jsem slyšel, ale tahle fotka se jmenuje 7_1_65579__2015-06-30_14-
10-33_83.jpg tak jsem to bral, že je focená dneska. Ale ony jsou to údaje z nahrání sem na virt, tak to jsem jako nic neřekl...
14:15:50 30.06.2015
Jozka
-> Luky: Minulej tejden (kuřácká pauza, resp. čekání na ředitele).
-> Bajou: Stejný VW T3 Westfalie jako stojí u tebe v pozadí na fotce jsem fotil minulý léto tady v RK s pražskou značkou. Barva i nápis westfalia na nástavbě odpovídá, ale ta kterou jsem fotil měla vedle nápisu Westfalia nějaký obličej, tak to nejspíš ten samý nebude.
Dneska ve Franštátě p. R. dvě nádherné kilča.. Fotky bohužel nemám :-/
18:59:05 17.06.2015
Tabi
To je dnešní úlovek,dojel jsem cestou s práce u Nové Bystřice docela pěknou stodesítku na bílých kopretinách.Měla teda všechny čtyři blatníky vyměněné protože měli jiný odstín,jinak ostatní vypadalo na původní lak.
Hustá kára
A vidíte ho blbce, jak parkuje v jednom chlívečku na úplně nejvzdálenějším rohu nejvyššího patra parkoviště. Místo aby to postavil přes 4 invalidy hned u vchodu, aby mu to nějaký geront neobouchal...
-> michael: To sice ano, ale vylepením v dnešní době tímto auto ztrácí na úplné a dokonalé původnosti. Takže je pak jedno, jestli má původní pneu z výroby nebo ne, protože to by mohl říct taky každý. Nelze všechno hnát do extrémů. A když, tak pak za to člověk musí brát odpovědnost.
-> Bajou: Nálepka je doplněk tehdejší doby,který se prodával např. v Tuzexu.
23:21:43 12.06.2015
bajou
-> michael: Původní pneu velice cením, ale pak to celé zabít nepatřičnou nálepkou na zadní čelo?
23:18:50 12.06.2015
Enggik
-> ondie: A ani mít nebude Škodováckej vzorník je pro mne od modelu 86 dost nezajímavej Ale jo, vozovej park je celkem stálej. Jen doma se mi daří zatím celkem dobře mlžit
16:39:02 12.06.2015
michael
-> Honzaloun: Auto nemám po renovaci,vlastním ho 7 let a je v původním stavu včetně např.pneu.
-> michael: Ale i tak je to Libovka. Na spotřebáka je to hodně dobrý. Tvoje auto neznám, jenom dle fotek soudím že je po renovaci. Mnohem radši mám rád spotřební libovky s původními majiteli a značkami, než auto co někdo koupil z druhé ruky a jezdí s ním jen na srazy... -> Mil@n: Na srazy to nejezdí. Je to spotřebák na ježdění po městě a okolí...
14:58:37 12.06.2015
michael
-> Honzaloun: Némám zapotřebí do někoho jebat a renovovaný emkáč nemám,ale jen jsem chtěl poukázat na to,že Rapid má do top stavu daleko,když vidím třeba ten zohýbaný přední blatník u čela...