skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124105 příspěvků (zobrazeno 123751 až 123800) od 06.12.2007 do 26.04.2025, založil/a iDawe
-> davidm29:
tak tak

-> Syny: Notásek co?
Seš na tom stejně...

AMD 4400 64 dual
-> Syny: njn AMD3500+ 64bit 1024RAM
-> havlik: njn Pentium 1,7GHz a 1024 RAM je asi malo 

-> Syny: to ne
-> havlik: jenze se te to asi nesekalo stylem ze si z menu lez ven 15minut :)
-> Syny: -> M@rtin: mě se to taky sekalo ale i přesto sem to dohrál celý
-> Syny: Asi tak, vůbec mi to nejelo, je to náročný asi jak svině a to mi NFS ProStreet jede naprosto v pohodě na 1280x1024
-> M@rtin: To sem udelal taky
Pac se sekal jako svine 

Dneska jsem neudělal skoro nic, no vlastně jo, nainstaloval jsem Collin McRae DIRT a hnedka jsem ho odinstaloval
no tak jsem se dneska pustil do přetěsnění spojk.válce. Všechno dobrý až do chvíle než to chtěl odvzdušnit
. Pedál mi de mačknout do půlky a pak se natvrdo zarazí... :-( venku tma jak sviňa no tak to hold asi budu muset rozvrtat zejtra. Štědrej den neden...
. Aspoň že už rapid neprotestuje.

já odzimoval Barkase a docela jsem si pokoukal-ve stodole přede mnou parkuje mercedes r.v. 1966 s naprosto zachovalým interiérem a malou korozí na pp blatníku a na zadním nárazníku.Jinak netknutý..A barkas chytil napoprvé,naložil jsem na něj moje Fa a hurá domů
-> myschaak: To jo no 

-> Syny: tak to má bejt!akorát bacha na přistání

-> myschaak: Sem se ho ptal jestli to jezdi tak psal, ze prej ne, ze to prej lita 

-> Nwkt: taky brzo asi půjdu do většího objemu...teda nejdřív mě čeká 100m2(barák) a potom snad 1400cm3

-> myschaak: Docela u jo 

-> Nwkt: tak vidíš!je to asi znát,co?
Tak už to jezdí 

no a já jsem včera a dnes pomáhal applovi...s tím chlastem

Ted sem dal do mrazaku injekci se vzorkem chladici kapaliny jesi zmrzne 

-> MATTESS: To bych si radsi koupil rizek 

-> havlik: 

-> MATTESS: tak to já si to klidně odpustim

-> havlik: bez toho bych nemohl mít vánoce

-> MATTESS: to se mě letos vyhlo
teď jsem byl kuchat ryby
-> Apple: ja ne 

já před chvílí rozpustil našu včerejší sešlost, a provádim debordelizaci po akci, chjo to je flašek, kdo to vypil?
Syny 23.12.07 04:18:38 napsal:
-> davidm29: tet sem prisel mM F SOBE ASIU 10 PIF A 5 PANAKY A MAM DOTS...
už taky přicházim k sobě,byl jsem včera na koncertu Tří sester a nák se to zvrtlo

už taky přicházim k sobě,byl jsem včera na koncertu Tří sester a nák se to zvrtlo

-> Syny: Já tě zabiju ty exote, ještě jednou mi pošleš SMSku ve 3:45 tak ti ten mobil narvu do prdele

-> Syny: Je to vidět

-> Syny: Spíš taky někdy?

Baf 

-> Apple: hm...no za složenky dáváam taky dost,ale tohle by mě položilo
já dneska uklízim,v podstatě celej den....měl jsem u sebe dost bordel,navíc jsem něco stěhoval sem a tam... takže celkem nuda

já dneska uklízim,v podstatě celej den....měl jsem u sebe dost bordel,navíc jsem něco stěhoval sem a tam... takže celkem nuda

Tak dneska som nahodil do Erky 55A altik a konecne snad definitivne som poriesil hadice k brzdovemu a spojkovemu valcu - EPDM hadica snad odola brzdovke
Tak já dneska zkoušel nakopnout strécovo zamrzlý a následně rozmrzlý Volvo 740,neúspěšně (fáčko včera málem vypustilo duši,když jsem s ním to volvo zatahoval do garáže
), pak jsem ještě lítal po nákupech,a v mezičase seděl u počítače..

ja som dnes vynosil asi 40balikov plavajucej podlahy na povalu a este teraz som pomahal stahovat kamarata a na 3 poschodie sme 5vyniesli awiu nabytku
a teraz este idem s kamosmi do hospody
neviem ze ci to prezijem

Tak dneska sem udelal uplny hovno... Od rana sem 3x vylez z postele... Ale od 25 najizdim na ucenicko na zkousky a delani zapoctu :-|
já po ránu navštívil poštu 107 000kč za složenky, není to překlep, pak sem si vyzvednul sem si autorádio, a odvez šrot ze zahrady, ted jdeme pořádat klubovou vánoční chlastačku u mě doma, aneb PROTOTYPE GANG v lihu

No já chtěl dneska dát do užovky konečně fridex
ale musel sem s tim do garáže a nakonec jsem se neodlepil z parkoviště. Mačknu spojku a vychcala na mě brzdovka
sem tu výměnu spuchřelejch gumiček odkládal tak dlouho až mě to vytrestalo. Mno tak že si dojedu aspoň do garáže pro ty gumičky abych to moh zitra udělat a rapid jako obvykle odmít startovat. Zap sem zapalování dám klíček do II, budíci spadli na nulu nikde ani volt. Baterka v poho, odoxidoval sem kostru ale otu to taky nebylo no a nakonec to byly zoxidovaný svorky na startéru...tak aspoň jedno auto jezdí...

Tak jsem dneska měnil celý topení a jsem rád že už to mam z krku.Jinak v mezičase jsem dělal nový lak na autíčko 

ja som dnes vymienal tesnenie na viku rozv. tyciek na nasej felinke
-> Pilot 105: 

-> Pilot 105: přesně to samý sem mu řikal taky

-> Nwkt: V tomhle mrazu Ti to lepidlo bude tuhnout tak tejden.

-> Nwkt: u me taky se stav, taky to chci vydet

-> Nwkt: Az tododelas tak se u me stav at vidim jak to lita