Tak sepíšem další mail a každej mu ho pošlem ze svý adresy.. budeme ho bombardovat Psychycky to nevydrží a schválí i navařování předku z fabie na favorita
me spis prekvapuje, ze nepozadal o prelozeni jinam, pripadne ze jeste vubec Matsoftovi odpovida... odpoved mi prijde naprosto normalni, spis nadprumerna.
Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby.
-> Syny: ne, ja cekal, ze napise, ze to ze se Skoda auto nevyjadruje k prestavbam opravdu neznamena ZAKAZ a nejakou takovouto formulaci zahrne do prohlaseni.
-> Matsoft: Ja nevim, ale me prijde, ze odpovedel uplne normalne a nic z toho mi neprekvapuje Nebo tys cekal, ze kdyz se nejedna o nesouhlas, ze ted pujde secko?
-> Matsoft: jo to ko*ot,co jínýho...vyhlašuju veřejnou sbírku,mám styk s jednou mafií,necháme mu nakopat prdel....když to nejde po dobrým ak to půjde pozlým
ja se dnes opet presvedcil o nezmerne inteligenci pane Vašinovi... protoze do prestaveb a vymen dilu zaplest trestnou cinnost-to uz je opravdu dost
jeho odpoved:
Dobrý den,
podmínky přestavby stanoví příslušný úřad obce s rozšířenou působností dle §73 a §74 zákona 56/2001 Sb.(viz výňatek ze zákona). Vyjádření výrobce zde není zmíněno. Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby. Jako výrobce ale nemůžeme úřadům radit ani předepisovat, jak mají v jednotlivých případech postupovat.
To že byla přestavba Škoda Rapid na Cabrio v Anglii legální bylo závislé na schválení přestavby tamními úřady za konkrétních podmínek. Neznamená to však, že tato přestavba je tímto povolena i v jiných zemích, včetně ČR.
Stejné je to i s přestavbami pravostranného na levostranné řízení. Důvody jsou vysvětleny v našem sdělení(mimo jiné se tímto také minimalizuje snadná legalizace kradených součástek).
Naším vyjádřením ve sdělení pouze připomínáme zákazníkům, že zde existuje zákon 59/1998 Sb. o odpovědnosti za škodu způsobenou vadou výrobku, neboť někteří lidé si to vykládají po svém.
-> J3STER: No právě že jsem letos neměl ani kapičku alkoholu takže jsme mylslel že to půjde,.....hmm šlo a jak když mi do spojky spad ten palec tak jsem lítat po dílně a mlátil se do hlavy .Ted se tomu směju ale v tu chvíly
ja som dnes do obedu spal a potm som hladal zdvyhak a ked som ho po cca hodine hladania nenasiel tak som sa nad tym zamyslel a prisiel som na to ze to je znamenie ze sa mam na vsetko vyprdnut a spravit si volnejsi den
dnes jsem čistil a dovybavil karburátor z gls,sací svody už jsou taky čistý,zítra to složim + naimplantuju nový díly na karbec a jdu na výfukový svody....pokud pája pošle dobové fotky
-> J3STER: Už je to tady dneska opravdu došlo na TeResku se mi roztrhal rozdělovač v eRku a táta mě muslel 1203 odtáhnou domů a ještě mi při seřizování spojky mi spadl palec vypínání do vnitř hodina práce s magnetem uvázaným na špagátku to zpravila