skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 121501 až 121550) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> Constantine: a umyls ty metraky?
-> Constantine: jak jsi to dostal ven? druhým traktorem?
-> Max: Jezevec je odsunut na neurčito...potřebuju nejdřív auto abych měl čím jezdit a až pak je na řadě rapid a jezevec...
som dnes striekol nejake plastove diely pristrojovky a motora na mondeo do laku karoserie...zelena metaliza

No jednoduše....
Stačí mýt několik metráků v rozmetale a rozmočený pole a jde to samo.....

-> doly120: Rally
Tutove to chtel postavit na zadni 

-> Constantine: jak se ti to prosimte povedlo

-> Tampajs: Respektive mám ale na tom nejni co dělat a upravy na něm budou až bude škodná

Kuci já bych tak rád něco dělal na škoděnce
Ale mám dvě překážky... 1. SEm nachcpianej a 2 ta horší NEMÁM autoo

-> Max: no keby ich chytil do ruk niekto komu sa chce si pri tom ruky zodrat tak by vapadali este lepsie

-> Borin: hm...jde ti to hezksy. taky bych potřeboval....muj pikoušek zatim stojí v garáži a čeká....
hele a co jezevec ? nezanedbáváš ho ?
hele a co jezevec ? nezanedbáváš ho ?

Já dneska vařil, vaříl, vařil pickupa...tak jako asi už 5tej tejden po chvilkách

-> rolls: ty kola se mi moc líbí,našel jsem v nich inspiraci :-)
Já dneska uklidil v Zelený a vyndal přední sedačky 

-> Max: jj poklicky uz su nastriekane

-> rolls: líp to vypadá,to určitě. Ale přelakuj je,jinak jak psal pavel...to brzo začně oxydovat. A ty pokličky bych předělal,,,ty tahy štětcem to celý kazí,když to je jinak pěkný 

já provětral našeho veterána projížďkou po Ostravě.. prostě paráda 

Byl jsem do tří v práci, pak jsem skočil na jedno rychlý a přišel jsem až teďka

-> Pavel P@nkáč: aha...takze aplikovat lak?
-> Ivo120gls: ??? ciernou...to celo je kvazi vylestene, niesom jak niektory lestici tu na virte, takze je to slabota ale ako som pisal, na mondeo to staci
-> gabo00000: jj bolo by to jednoduchsie a tiez by sa mi pacil lestena puklicka a v strede napis ciernou ale co uz
pre predsatavu...tu je povodny stav, takze osobne si myslim ze to vypada neporovnatelne lepsie
-> Ivo120gls: ??? ciernou...to celo je kvazi vylestene, niesom jak niektory lestici tu na virte, takze je to slabota ale ako som pisal, na mondeo to staci
-> gabo00000: jj bolo by to jednoduchsie a tiez by sa mi pacil lestena puklicka a v strede napis ciernou ale co uz
pre predsatavu...tu je povodny stav, takze osobne si myslim ze to vypada neporovnatelne lepsie

-> rolls: ahaaa..skoda

-> rolls: cim si striekal disky? myslim farbu . hlinikova?
-> rolls: kdyz to nechas takhle slabe vylesteny bez povrchovky tak to za chvylku zoxiduje...
už je na boku teď jen brousit a vařit a brousit a vařit atd... 

-> aDAm: ale puklicky idem striekat takze bude to o.k

-> aDAm: mozne to je
-> gabo00000: puklicka je z plastu nalestit nejde

-> gabo00000: puklicka je z plastu nalestit nejde

-> rolls: pekne je to ale ja by som asi nalestil aj puklicku a napris RS na cierno nechat

tak já dnes rajtoval s jcbčkem na stavbě ve Štětí a co jsem tam nenašel...ležela tam mělnická spztka ale co na ní bylo nej je že tk byla do roku 1988
krásnej suvenýr od Mělníka

-> rolls: zda se mi to nebo tam jsou vidět tahy štěcem? ;)
-> U-Geen: no vsak je...len slabo, kvoli mondeu si prsty nezoderiem a neviem kupit ziadnu lestiacu pastu takze kaslem na to, aj tak to vypada lepsie ako predtym

-> rolls: nerikals, ze to budes lestit?
dneska jsem jen natáhnul a zapojil anténu na radio a pak dal na auto toto a to se mi dost líbí

konečně jsem natřel brzdy na spotřebáku (v sobotu budou hliníky)
-> pajavlk: Cisterny ne, budu vozit trhaviny,takže jen třídu 1.
Kdybych k tomu ještě měl dělat cisterny,tak by mi asi praskla hlava
S čím jezdíš ty?

-> Max: ja to kuchal taky celí... jeste sem chtel pretocit pocitadlo ale radsi sem do toho nešel:)
-> aDAm: tu nejde o to..-ale vyzorovo su pekne

-> Targa: skládat budíky už bych nechtěl...za 4 hodky,to seš dobrej. Já je teda tenkrát kuchal celý 

-> Nwkt: no byla to dobra sranda se nezdá ale 4 hodiny v prdeli

-> Targa: Na to se musim taky vrhnout, mam tu všechno, jenom dát dohromady
-> M a r c e l : Gratulace
-> M a r c e l : Gratulace

-> M a r c e l : krasa..tiez by som radsej pieskoval jak drbat sa z vrtackou

-> gabo00000: naco ti budou anglicke budiky? mas snat anglana?
-> Targa: ziiiiiiiiiiraaaaaaaaaaaaa
aaaaaam vole
tyvole presne take chcem

-> myschaak: njn ale často striedam...
-> M a r c e l : Hezký, gratuluju 

-> M a r c e l : pekny
-> VeTëV: byl v pohode nebyl duvod menit...