skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 121301 až 121350) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> Syny: je to pasik z kamionovej gurtne..co drzi plachtu na kamione...obe strani oplechovane a drzi mi to v kasni 8micka sruba...zatial som to mal stale len na 80kach takze to vyzam moc nemalo ..ale teraz na 60kach uvidim ci to pomôze v stabilite

-> gabo00000: ty woe to vypadá jak silonky po bábě
-> minno: aha

-> Syny: to je našpanovaná fusekla prde

-> havlik: jj asi jo - neco takovyho si chci taky poridit a dat to tak jak to meli gardecka...
-> Syny: podle mě to bude nějakej takovej material jako se používá na kurty na stahnutí nákladu
-> David29: nerikej, ale tezko poznam z ceho to je 

-> Syny: Nevidíš? Tomu drží nápravu na autě

-> gabo00000: a co to ja za pasek?
-> Syny: ee..mam podviazane ramena..kusa Acka..aby to sedelo a bolo tuhsie:)....a aj blby obrazok kusa
-> mimisek: to se pozná až v provozu,jak jsi jí dobře složila :) Ale fakt klobouk dolů,já jsem skládal takhle skříň a po půl hodině jsem měl sto chutí vrazit si gola klíč do nosu
-> rolls:
je otestovaná se vším všudy...

-> Reeaper:
děkuju...

-> gabo00000: ale mas stejnou golu jak ja 

-> gabo00000: naky vylomeny ne? 

-> TTomas: naprosto origo.nápravy opískovat,nastříkat na černo,něco už je vyměněný takže pohoda,třeba kotouče,trubky brzdový,hadice atd
takže já to znova rozeberu,dám nový díly a zase složím
takže já to znova rozeberu,dám nový díly a zase složím
-> Mantrabeach: origo nebo nejakej tuning?
tak já budu teď renovovat tohodle rapídka.majitel chce do něj vrazit asi kolem 50t. bez laku a pár kravin co má doma tak se na to docela těším,je dost zachovalej
tak já dnes zase překročil rychlost(43 ve 30ce)tentokrát ale litr a dva bydy v 

seznamoval lak karkulky se 150kou papirm na excentru 

ja jsem dneska videl a prolez moje vysneny auto... BMW 635 CSi
-> mimisek: no len ci si ju otestovala podla protokolu

-> mimisek: tka to klobouk dolů, já bych s tím zápasil možná ještě teď 

dnes jsem poprve projel new moturek....felicia 50kw-celkova GO,postavena na lekru s automat.syticem, ETZ, vyfuk svody rapo, altik favorit... ve skoda 130.... Bylo prace jak na kostele,a kupodivu vsecko funguje jak ma, dneska bude uklid garaze a lesteni vozitka
já v práci celý den kytuju-brousim a dokolečka, odpo sem doma vybrousil plnič na jednom kábru, a večer dostal kopačky, jinak se nic zajimaveho nestalo

-> Reeaper: já tu postel poskládala dobře a drží...

cpal jsme gumy a dorazy do ramen a napravnice, rizeni je taky nove osazeno
-> Gemini: Promin nekritizju jen se ptám.. Já myslel že to je felda podle prsou 

-> Tampajs: nakresli fabkovy motor z hlavy a porovname, viem ze je tam niekde kladka na prsach ale ked som rozoberal fabku tak tam uz remen nebol
-> Syny: Je krapátko šedivější, ale co už s tím že :) Mě to zas tak moc nevadí a hlavně to v autě vypadá suprově. A radost mi dělá tachometr, že vůbec neklepe 

-> Tampajs: takhle je to u fabky,ne?
-> Gemini: Proč je řemen řešenej tak zvláštně? To je tuning? protože normal MPi to nemá

-> mimisek: jo takhle, já myslel, kdovíco jsi nekutila s postelí
ael už sem si poskočil na vedení 

-> MerHanz: jj je to tim - Lumel je svetlejsi...
-> Reeaper: to je jedno....nechci se o tom bavit sorry....

-> mimisek: japato?
-> Reeaper: nová postel byla zapotřebí ale teď už je asi zbytečná

-> Syny: není to třeba tím, že to není origo Pal, já sem nkdy nepozoroval, že bych mněl točkometr světlejší oproti zbytku. Mám to teda komplet pal
za pomoci kamaráda přítelkyně se mi podařilo nastavit předstih konečně
autí jede jak drak, jen nechci vidět tu spotřebu 
-> mimisek: odpočinek?

-> mimisek: odpočinek?

-> Shade Nouf: pekny to je :) Akorad koukam ze to mas i ty - ten otackomer jak je sedivej oproti tem jinejm budikum - to me pekne sere u tech mejch... 

Takže dneska ráno nákupy pak broušení nápravnice a repas hřebenu,přezutí dvou aut,výměna palivovýho filtru a svíček na bravě,výměna předního nárazníku na A4 a nakonec dvě pivka na zakončení pracovního dne v dílně