já jsem dneska na jednu nádrž odjel s glskou Kutná Hora-Běšiny-Kutná Hora což je pěkný(450km)dojela v pohodě tam i zpět tak asi v létě to Maďarsko pojedu!
-> petr s: heh...oni maju velke labaky mi to vsetko ideme dat do kontajnera ISO 1C, buduci rok na vystave IDEB v bratislave asi budeme hviezdit, teda dufam a na anlyzu mame len 6 hodin, preto zhname co najlepsie masiny s co najmensim objemom
-> petr s: kvapalinovy chromatograf rozseparuje vzorku a hmotnostny detektor mi povie co za komponenty vo vzorke boli pricom mozem molekulu nechat az 10 krat rozbit ked je moc velka ako napriklad toxiny je to klasicka ionova pasca...proste dalsia dobra hracka
-> Trax: jj.. celkom dobre sa stym robi :) .. zatial som sa hral iba s ramom na sedacku.. ale cakaju ma tahsie veci :D ladene zvody 3 do 1 a ram do auta podla dokumentacie SKODA.. mm uvidime co z toho bude :D
dneska si celé odpoledne hraju s brzdama,novej válec ale utrženej odvzdušnovací šroub takže musim koupit novej třmen a hadičku a trubičku a pak se uvidí jestli to pomohlo páč mám pocit že nefunguje posilovač
-> ondie: sk..osobne som to este nevidel ale siel by som to omrknut len ked peniaze nie su:( ja teraz v prvom rade potrebujem spotrebaka...nemôzem si dovolit vyhodit 5tis:( no uvidime...podla man tu karoseriu raz dva aj tak nerpeda lebo tu na vychode to uz ludia nevedia ocenit...no neviem..uvidi sa
-> minno: nikdy nevyvarena karoseria odstranene vsetky asfaltove a hovadne antikorozne natery na holy plech a cela v zakladovke bez vsetkeho len kde na to vzat:(