-> Pavel P.: jj to novy - to stary bude pro sychr kdyby nekdo skocil do motoru. Nedal sem ho tam z duvodu, ze to je ten starsi typ toho cela. (nema ten ramecek na SPZ a ma mensi diry pro ty lyziny na prisroubovani narazniku)
Tak to sem rad ze se vam to taky libi :) Jeste tam budou jak sem psal novy lampy vcetne osvetleni SPZ + 2 mlhovky PAL a casem i vejfuk od skodavyfuky :)
-> Tomhais: Hele vzhledem k tomu že tys pomohl akorát s vyndáním a poloos a motoru ven a zbytek byl na mě bych si moc nevyskakoval nebo ti tam nedovezu už nic:-P a hlavně nevíš kde bydlim
-> Tomhais: no neboj dostaneš navíc k tomu na hliník motor ze 120:D Abys neremcal že ti beru hliník:D potřebuju se toho zbavit a nechce se mi to rozkuchávat:D
Tak a je u mně další sestava 2.2 pro tentokrát z R21:D Ale do světa půjde pouze převodofka, zbytek půjde na hliník.. teda až na pár drobností (že TomHais:D)
motor je venku ale jak jsem myslel že vyměním jenom ložisko na spojce tak to se zdá být OK takže ještě půjde ven převodovka na rozložení a pak se uvidí jestli hučí ložisko v ní