skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 120651 až 120700) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> Milan 136: pekne, z ceho to je? posilovac taky jinej?
Dokoncil som disky, vybrusene, natrete zakladom, vrchna farba, lak

-> exwrcteam: tak to jsem taky barbar
a bože i vzadu to mě na srazu někdo zabije
-> Tuner#2: myšleno ironicky

a bože i vzadu to mě na srazu někdo zabije

-> Tuner#2: myšleno ironicky

-> Honza M: Proč by ne ? mám se válet v posteli ? Tenhle má najeto skutečnejch 84000km a stál mě 2000...radši koupím schniláka a udělám si ho komplet sám a věci jako brzdy si komplet natáhám nový, vyměním silentbloky náprav a jiný kokotiny a vím že se na to můžu spolehnout a né něco koupit a čekat kde bude jaká díra a kd se něco posere...na tohle já sem úchyl...jinak mi ukaž neschnilýho favorita pickupa
práci si na tom dělám všechnu sám a zatím sem v tom s koupí, novejma plechama, novejma brzdama, spoustou dílů jako nápravy 4x100, odhlučňovací pláty na podlahu, zánovní přední okno a spoustouu jinejch kravin, plyn a drát do co2, kotouče do flexi atp za 8000

-> Borin: Tohle se vyplatí vyvařovat
Vždyt to muselo stát ranec. A pickupy jsou cenově už dole...

-> Nwkt: Nejseš jedinej se schnilým autem

ze ja do ty skodovky vubec zacal rejpat

Minulej tejden sem sundal zadní nápravu, nádrž a jiný kraviny ze spodku a dneska sem sundal těhlice a tlumiče a konečně dostříkal spodek...9kg tlumexu
O výkendu natahám komplet brzdy a palivový trubky a konečně nahodím nápravy 4x100 a postavím to po víc jak dvou měsících na kola 

-> Borin: Taky pěkný
taky je vidět hafo vyvařovanejch míst...hlavně nad nosníkama

-> Honza M: Tak jako očekával jsem že to nebude nijak ideální, ale až tak moc to ne
petr s 08.05.08 16:55:32 napsal:
-> Syny: ale co vrazíš do škodovky tak už máš polovinu BMWto je na tom to najlepsie

-> Syny: ale co vrazíš do škodovky tak už máš polovinu BMWto je na tom to najlepsie

-> Nwkt: to vyvaříš ne? Zas tak hrozný to není
A předtím když jsi s tím jezdil tak jsi tušil že to je shnilý?

No já přidám fotky starý tak měsíc a půl z vyvařování pickupa, je to jen výběr protože to bylo na sračku komplet...znova bych do toho nešel
první řez

první řez

-> petr s: a to co uz sem do ni vrazil tomu udelam pa pa 

-> Syny: ale co vrazíš do škodovky tak už máš polovinu BMW
-> petr s: proc mam ten samej pocit...
-> Syny: Tak už se po něm začni zhánět ale vážně
Jak rikam, jsem zvedavej co objevim ja az voloupu tu moji... Ale jestli uvidim neco podobnyho, tak je okamzite zrepasaovana kyvka v inzerci a zbytek u Waltera Von Kundenpicena (vrakoviste). A to myslim smrtelne vazne. Pokud to mam shnili taky tak, tak na to jebu a fakt si koupm toho brambora...
-> Nwkt: to bude potom ale nezničitelný....

Ale dovnitř neteklo, zaujímací
-> Pavel P.: A kdo se potom s tim má rozjet?

-> Pavel P.: A kdo se potom s tim má rozjet?

-> Nwkt: neni třeba rozmíchej jedno, dvě nebo tři kolečka betonu a nahazuj to jako fasádu, lžící...

-> Pavel P.: To se vyvaří 

-> Nwkt: to je jak novýýý

prondu...jsem myslel :-)
-> xtuner: nedávno když jsem byl v produ,tak tam měli nový nohavice na pultě...
-> xtuner 08.05.08 11:03:47: paráda
-> xtuner: dobre rozhodntie s tou kyvkou

A teďka se jedu projet na kole
dopolední úklid půdy a reinstalace systému na Ubuntu 8.04
-> Targa: ježiši to je monstrum.... :-)