-> RON: smim se jen zeptat k cemu je tam ten vyrez vedle toho wooferu?
Jinak ja dneska snad napsal zapocet a nechal se malem 3x prejet autem, pac sem sledoval odhalene vystrihy a sukynky kolemjdoucich divek - to by mel nekdo zakazat...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 120551 až 120600) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> Milan 136: kdyz koukam na tvoje MBcko, nechodil si nahodou na Prumyslovku na Dukelsky? nebo nemohl sem te tam videt?
Dodělal jsem bednu a šikmou stěnu. Ještě dodělat podlahu a interiér je hotový.
-> Mr.Lumpy: No to víš, export anglie, to aby rozpoznaly ty co se točí doleva a doprava. 

dneska se makalo na sierre. nove repro do zadniho plata, vycistit to plato, nasadit zpet, vyluxovat karu, zkontrolovat traktor - motor.... rapid prijde na radu v utery :)
divná móda....
no já jsem v pátek udělal poslední zkoušku.....
takže už jen státnice..teda diplomka a státnice

no já jsem v pátek udělal poslední zkoušku.....
takže už jen státnice..teda diplomka a státnice

-> Trax: To je holt moda.. zdravý čeká kovošrot a ty shnilý někdo musí zachránit 

-> Max: Je to divny, ja taky prodavam peknou kasli a nikdo ji nechce, asi ji taky ceka kovosrot...

-> Milan 136: hm, takový auta se ještě prodávaj jo ? to se divim.... poslední škodovka co jela do šrotu byla zdravá,ale nikdo to nechtěl....
a pak někdo koupí takovou hnilobu
a pak někdo koupí takovou hnilobu

-> Mr.Lumpy: To víš, to jsou ty exportní vozy 

-> FORM: hej ty máš nějakej protekční ne? já ten rotor měl zelenej 

Pro zábavu jsem se pustil do vyndaného altíku
Já dneska nic moc, jen sem celý dopoledne vařil sváteční oběd, pak sem vytáhnul motor z pickupa, komplet ho odbahnil, složil zadní nápravu, odbahnil motorovej prostor a připravil na stříkání, pak sem odvážel frézou hlínu a drny na pole a před chvilkou sem natahal nový palivový trubky a připravil tahání brzdovejch trubek...prostě nic zvláštního...celkem nuda

zadek v novým stylu...příští víkend by to mohlo bejt ready
dneska jsem začal zase skládat červenou....převodovka,po
loosy,motor + částečný příslušenství už je tam
vožral jsem se jak zákon káže 

a tady už potahy.. dobře se v nich sedí a barevně ladí s lakem...

a dneska jsem nasadil anatomický potahy... zde stav zadních sedátek, jak nové, celá léta na nich nikdo neseděl..

vyměnil jsem včera mlhovky...
Bosch je lepší jak vyrezlý wessemky

trochu větrání. no nevím jestli bych do toho šel znova

trochu větrání. no nevím jestli bych do toho šel znova

Začal jsem rozebírat GLi, foto koroze v kartě auta
-> Nwkt:

-> petr s:
to je v zaloze 

-> Syny: BMW
hnusny predok + kufor .... presne hentak to mam hnilé ... 

-> Milan 136: juuu to se vidim za par mesicu - to bude to sami :)
-> Milan 136: To ukrad Synymu ne 

a poslední. je to jen sestřih bylo toho mnohem víc. a pro takovej sráč jel z ČB do Plzně
když to ke mě přitáhli, tak to neřadilo, nejelo na plyn, na benzin to lehlo kus ode mě a nebrzdilo to
to se vyplatí

když to ke mě přitáhli, tak to neřadilo, nejelo na plyn, na benzin to lehlo kus ode mě a nebrzdilo to

to se vyplatí
-> Milan 136: presne toto potrebujem na modroočku vyvarit. Kúúrňa 

-> Milan 136: to me ceka taky :)
jak tady tak koukám na ty hniloby tak sem dám fotky 120 který po mě chtěl jeden blbec vyvařit. tak jsem to udělal no....
-> petr s: no...motor zmetek nieje ale celkovo su mekanici od farda zmetci

-> RON: díky:)
-> David V6: dělám. ale brzdy jsem kupoval za dobře od chlapíka z Boleslavi

-> rolls: Nemá tam být napsáno Zmetek?
-> minno: no tento isty motor ale 1,6 sa vala v garage a nemam ho kam dat...zeby som ho dal do shade
no este som skusil dolestit ten napis...uz je to lepsie

no este som skusil dolestit ten napis...uz je to lepsie
-> rolls: a bude to pasovať na škodovku?

-> Petislav: tak tos byl ty kdo mi je vyfouk 

kryt ventilov na forda...lestit sa mi to rozhodne nechcelo takze do farby auta (zelena metaliza) a trocha vylestit napis

A pak se ještě umylo a naleštilo
.
Omlouvám se za kvaloš fotek-je to mobilem

Omlouvám se za kvaloš fotek-je to mobilem

Bohužel odkládací polička musela jít pryč,ale co už no.
Tímto ještě jednou dík Frantovi Boháčkovi za repra
Tímto ještě jednou dík Frantovi Boháčkovi za repra

Tak jsem včera složil ze dvou nefunkčních tesel 1902B jednu plně funkční a osadil společně s vývozními repráčky do rapika. Hraje to fakt špičkově a pro běžný poslech bohatě stačí.
ja porad vyvaruju cervenyho a dnes jsem zlikvidoval rozbrusku, tak zitra nic neudelam 

Tak od včerejška Žába skoro hraje tak jak by měla (chybí vytlumit dveře, na což není materiál, ale už teď to hraje moc dobře:D) a garde je bez jen na nápravch, motor i se špajzkou jsou venku....