skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 119851 až 119900) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> J3STER: Jsem ti to brácha říkal že přijdeš do garáže,poškrábeš se na prdeli a STK je hotová.Vysrat se na servisy,co si člověk neudělá sám to nemá.
-> David29 - Mirek Dušín :D: kdyby nešel opravit

-> Pavel P.: ...kdyby? 

-> David29 - Mirek Dušín :D: no ten tvůj krám by skončil podobně

-> Pavel P.: Uff

takový sráče když nejdou opravit končej podobně, nemám na to náladu se s tim srát když to je telefon za pár stovek

-> Gryzly: teraz už hej, predtým to bol Sony Ericsson W200i
-> vaclav785: kvôli škole, hodil ho o zem a potom "zlomil", veľa učenia

-> mb136gl: to je nějaký véčko? ;-)
-> mb136gl: vydrzela celkem dost :)
Já dnes udělal státnice!!!!!!!!!!!!!!! a jak to souvisí se škodovkama?
Mám tři krásné měsíce, které strávím úpravama své uŽOFKY!!!!!
I´m so fucking happy!

-> mb136gl: to je hustý proč to udělal?
-> Max: spis jsem zjedaf na vodove barvy :-)))
-> Max: no byl trosku zarazenej kdyz sem mu rikal ze tam je vyvareny skoro secko a vymeneny kde co :-))
-> VeTëV: myslim že to ten lakýra ještě neviděl 

-> J3STER: tak to si ho musel potom pekne odrbať keď ťa nechal prejsť

Já jsem dneska ráno byl na STK a jsem OK.....japapááá ššššabadaba-dá juchuchů dadýdaddá. Měl jsem obavy, že mě vyhodí zkrz brzdy.

Já dneska udělal doklasifikaci z Češtiny.. za 4 

-> VeTëV:

-> Max: taky sem na to zvdavej - kdyz sem mu to popisoval do telefonu rekl jen - to musim videt :-)) prej co jste meil? prahyx? a aj rikam - no snad vsechno mimo predna kapoty a strechy :-)))
-> VeTëV: tak to tě bude mít hodně rád 

já si včera dojel do Kutný Hory pro drakouše, kterej mě tam minulou středu zradil, že jsem musel jet domů vlakem.... :(
myslel jsem že je pumpa v řiti, takže vybaven mechanicky zdatnějším kamarádem, ND a pro případ potřeby i celou pumpou jsem to bez závad na druhej pokus nakopnul - myslel jsem že se po...u, ale už je zase doma a to je hlavní
myslel jsem že je pumpa v řiti, takže vybaven mechanicky zdatnějším kamarádem, ND a pro případ potřeby i celou pumpou jsem to bez závad na druhej pokus nakopnul - myslel jsem že se po...u, ale už je zase doma a to je hlavní

-> minno: no ono to neni takova prdelka - akryl uz lakyrove odmitaj delat (cemuz se nedivim), ale zase chce to aby ty vodovky udelal fakt poradne - to si chudak da :-)) ja nad nim budu stat jak ostriz 

-> VeTëV: co sa smejes, ved do dazda s tym autom uz aj tak nepojdem, takze ti to chvilu vydrzi

dojednal jsem si lakyru na obhlednuti aktualniho stavu ....
ale nechce delat akrylem tak lajsnu vodovky
ale nechce delat akrylem tak lajsnu vodovky

-> minno: no takeho nepoznam :)))
-> suri: myslíš že ho budeš poznať ak ti napíšem meno?
nie je to virťák....je to starší chlap čo má doma asi 7 áut.... 2x T613, 1x T603, 1x old Felicia, 1x 1000MB, 1x 110R a 1x 120L :) Dal som mu za ňu 2000,-, pred týždňom som si ju bol vyskúšať ešťe založenú v jeho hrdzavej krabici 120GLS 1984 a tento týždeň v pondelok už bola von a GLSka rozrezaná na dve časti :)

-> minno: inak od koho si kupil prevodovku a za kolko ak to nie je tajne
-> minno: jasne chapem napriklad co si ty menil stresny tapcir do toho by som sa ja teda nepustil
-> suri: zrovna prevodovka je vec, do ktorej sa sam veru nepustim.
-> minno: len aby :)) co nespravis sam to nemas :))
-> suri: mne to nevrav, ja to robit nebudem a komu to zverim, to vediet snad bude.
-> minno: akoze na pretesneni nic nie je ani na vymene synchronov ale ked davas nove loziska tak uz treba nastavit volu hriadela a diferaku
-> suri: nie
-> minno: poznas nejakeho dobreho opravara?
-> Klubko_: Arva a ruky
-> suri: ja s nou robit nebudem, ale dam ju pozriet a vymenit co je zle.

-> suri: ja s nou robit nebudem, ale dam ju pozriet a vymenit co je zle.
-> minno: aj ju zgeneralkujes ? alebo ju aspoon pretesni ja teraz robim komplet go 5Q mokreho
-> minno: cim si tu prevodovku tak uspesne ocistil? Benzinem a rukama?
-> matoo: tak kazde kilo je dobre
napr. aj take kilecko Skoda 100 je dobreee

-> minno: takze odlahcujes,co? ides robit zavodaka?

a taktiež som včera spravil 111 111 kilometer na mojom aute, a 777 kilometer na aute od piatku.

včera a dnes som odľahčoval novú starú 5q prevodovku.
pred odľahčením:
pred odľahčením:
tak mam pocit, ze se nam to tady meni z co ste udelali na aute na co ste udelali za za zkousku
no ja sem zitra taky pripisu svuj vysledek

sem se dnes dozvedel ze si pudu zopakovat matiku v srpnu

Udelal sem Fyziku2 za krasnou dvojku 

já jsem dnes neudělal zkouš z matiky a pro velký úspěch si tento předmět zopakuju příští rok mě asi jebne
HA ja som dneska urobyl na praxi udiaren z plechu na ryby :O)to je ale vymakana vec