skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 119401 až 119450) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
-> gabo00000 26.06.08 23:28:42:
s timhle te chytli, to bych te zastrelil jeste nez bys vystoupil 

-> FORM: joo to jsem veděl jen jsem místo stálýho napětí připojil ten červenem drát od starteru

-> Pavel P.:
jeee, to kdybych věděl, tak jsem ti přinesl dobový návod, já myslel, že víš jak to zapojit.

-> FORM: neboj cívky mám dvě pro sichr :o))
jinak tomu nic nebylo jen blbě zapojený jsem to měl kdysi, proto to nešlo až včera psal Lájoš že to má bejt jinak tak jsem to šel zkusit a ono to maká.
jinak tomu nic nebylo jen blbě zapojený jsem to měl kdysi, proto to nešlo až včera psal Lájoš že to má bejt jinak tak jsem to šel zkusit a ono to maká.

-> Pavel P.: To feldu s řídící jednotkou a reduktorovým startérem taky
. Ale jinak mašinka je to pěkná, snad ti to bude sloužit. Radši si ale voz sebou klasickou cívku.

A na 120tku je lepsi toto nebo klasika - fackovej rozdelovac, ETZ a civka? Me motorar rikal ze ten fackovej rozdelovac si moc nerozumi se 120tkou...
-> FORM: hlavně to nakopneš i s vybitou baterkou

-> Pavel P.: Dává to přeci jen silnější jiskru
-> Syny: V té krabičce je integrovaná indukčka, zesilovač a asi nějaký monostabilák.
-> Syny: V té krabičce je integrovaná indukčka, zesilovač a asi nějaký monostabilák.
-> aDAm: neni.. můžeš to dát do jakýhokoliv auta.. teda musí to mít aspoň 4 válce a jezdit na benzin

-> aDAm: ne to je nějaké JZD nebo přidružená výroba
-> Pavel P.: nic jen jsem to zaměnil za tu cívku
postřehy celkem zajímavý hlavně to chytá na brnknutí a jde pěkně za plynem... a na volnoběh to jede krásně potichu a plynule

-> Pavel P.: takze to neni nd skoda?
-> aDAm: kamkoliv do jakýhokoliv auta s kontaktnim zapalováním a 12V napětim místo cívky
-> Pavel P.: me zajima co vsecko s menil, pac to nebude klasicky fackovy ETZ ne? A jaky sou potrehy a dojmy... Ja bych to rad na stodvacinu...
-> Pavel P.: kam se to davalo? nebo to je nejaky ND?
-> aDAm: jj taková hranatá
-> Syny: uvidíš na hrocháči, kdyžtak se svezeš

-> Syny: uvidíš na hrocháči, kdyžtak se svezeš

jo aha to je civka ta krabicka - tyvoe ja uz nechlastam... Ale zajima me jak to funguje tyjo 

-> Pavel P.: zajimava inducka
-> Pavel P.: si menil rozdelovac a civku?
-> lukáš008 26.06.08 22:03:12: jak klobásky

komplet celí prahy, lemy, kapsy, na obou stranách a povídal že na to jak to je stary tak je docela dost zdravy a že stim neměl zas tak moc práce.
-> Syny: dík, hádam to nevypluje gumičky pri prvom zabrzdení

-> MOLSO:
pekny

-> Bohyn: krasne plato
Já konečně nandal nandal tlumič na bugynu a vykuchal nějaký divný udělátko na spoření benzínu pod karbcem (hned mám lepší pocit
) fotky výfuku v kartě. Dal sem tam i nějaký starší strašně rozmazaný videa...

no dnes mi vyhořale grafická karta a jedu na integrovanou.
-> Maxx: a o co de?
-> Syny: oto tady ted nejde...

-> petřík: musi to mit atest...
-> Maxx: jaktože prusrer ? na starý auta nemusej bejt už originální díly výfuku tak to snad nevadí ne ? no písni mi o tom do zprávy nerad bych měl problem...
-> Gryzly:
-> Klubko_: -> Pavel P.:
je to foto z lbý strany, je to položený....
jinak je to jámovej zvedák
určitě všichni znáte - viz pomocník na STK.
Je starší výroby,ale funkční za rozumný peníze. Pohon hydraulika/pneumatika

je to foto z lbý strany, je to položený....
jinak je to jámovej zvedák

určitě všichni znáte - viz pomocník na STK.
Je starší výroby,ale funkční za rozumný peníze. Pohon hydraulika/pneumatika
-> petřík: jj dnes ti o tom napisu podrobnosti jen se na to kouknu v praci
jo hlavne na tom vyfuku je vyrazeno Suzuki ....Futaba CZ a vyrobni cislo tak to obrus ! jinak z toho muzes mít pruser jak swine....

-> Maxx: no kdyby se ti podařilo mi o tom něco zjistit tak mi kdyžtak písni do zprávy :) dudu jen rád když budu vědět co vozim za zádama:)))
-> petřík: vim o nem hodne a pochazi z FCZ neboli Futaba CZ....dava se to na suzuki ted uz nevim na jakej obsah musel bych se juknout ...
-> Maxx: Nevim co přesně myslíš tim FCZ , ale jinak na suzuki to je. Akorát nevim která tunerská duše zase vymyslela termín rezonátor. Je to normální plnopruchozí tlumič... rezonátor zní jenom víc odborně natož pak dinamizer to už je pak skoro jako když řeknu kondenzátoru kapacitátor 
jinak ty o tom něco víš ? Na co se to dávalo třeba a tak podobně?

jinak ty o tom něco víš ? Na co se to dávalo třeba a tak podobně?
-> petřík: neni to nahodou rezonator na suzuki? a neni to z FCZ ? co ?

-> Max: To znám, to je rovnák na vohejbák. 

-> Max: ty brdo, co to je? To cerveno zluty se povesi na ty 2 trubky a muze to jezdit do stran, ale ne co to je? To je jak kolejnicovej minijerab na vatahovani motoru do garaze 

tak jsem si připravil plnoprustřel na Kadetta
na tu záplatu na trubce nehledět ta trubka se stejně zkrátí podle potřeby až to budu pasovat na auto a tahle část tam na 99% nebude . jinak je to normální plnoprůchozák s výstupním otvorem 69mm...

-> Max: co to je za kolovrátek?