-> Pavel P.: Ten traktůrek dělal jeden kovář před cca 22 roky. Jinak podle stop po svařování a hmotnosti by to napovídalo, že je to dělané tak jak by to mělo být.
-> Matthes z TechWebu: Jinak teda ta kvalita druhovyrobnich ramen stoji za prd, sice plech tlustej, ale naohybani nic moc, musel sem to dorovnavat podle tech vyztuh
-> gabo00000: auto štangl tady v okolí nějak není, takže jsme to skusil v jediným obchodě co se zabývá opravama a prodejem dílů na tyhle auta a mají my volat až seženou, uvidíme, byl jsem se tam psát v pátek odpoledne
-> gabo00000: nový dávatž nebudu, nevím totiž kde bych je sháněl a ty starý nejsou nijak extra porezlý, jen holt pokřivený...koukej jak se to podařilo vyrovnat, předtím to mělo takovej strašně neurčitej tvar
-> MOLSO: to vis, ty od vyroby vytjuuneny seriovy rapidy. Doufam, ze se tam treba jen pretrhl retez rozvodovej retez a nejak namotal, protoze sme zkouseli otocit klikou klicem a nehne se to ani trochu. A ten motor se zastavil nejak moc prudce, zadny znamky pridirani nebo pokles vykoneu nebo tak neco.
A takhle jsem našel jeden zajišťovací kroužek v v manžetě.....by mě zajímalo kde ho budu shánět. A ty kovový kolečka který slouží jako vnitřní kryty a zároveň se na ně přichytávajímanžety jsem měl stejně poohýbaný jako Gabo000 , ale podařilo se mi je vyklepat do použitelnýho stavu
já sem dneska dělal na 125tce zběžně sem nasadil náboj na předku s chladákama a novejma kolečkama a je to luxus:)) a na litru sem nasadil opravený kola a vyměnil svíčky a když sem je viděl tak sem se přestal divit že se tomu nechtělo moc jet, upálený a eště ke všemu na jednom válci uplně jiná svíčka