skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 119001 až 119050) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
já sem dneska nahodil rám a opravdu to jde i bez vyndání okna a dokonce i v jednom ale co opravdu vadí sou přední seriový pásy
a eště sem nahodil zpět původní Lkovou palubku abych více kopíroval Tunera#2

jj gula je dobra vec pokial to nie je naopak 

-> jordison: Bud rád že máš kouli... jinak bys neměl nárazník, čelo a možná ani zadní blatníky...
vyrabal som vleckove rozperne trubky

pracujem na detailoch..vsimate pozink spony na gulakoch?
jak sa mi pacia

kromě toho že jsem skládal babetu, tak jsem si vyzdobil pokoj

-> AlBugni: super
joj nech uz tu je !!!

tomo227 03.07.08 17:18:27 napsal: -> AlBugni: na 110-nku???
ano na Lsku
ano na Lsku

-> AlBugni: na 110-nku???

napravnicka v alkytone (sice nie dnesna robota, ale paci sa mi), esteraz dik Molsovi za zohnanie a poslanie novej napravnice
jasne ze do normalu,nemozem za to ako to doe....

Pavel P. 03.07.08 16:49:35 napsal:
-> Shark:

To cumis co, vole tunink pyco
Snad se to casem zlepsi zase k normalu 
-> Shark:

To cumis co, vole tunink pyco

kapota stoji zahovno

-> Shark:

ja dnes pokracuju na modrym rapidovi.. vcera jsem vyhazel celej interier a dnes okna a jine.. ted trochu ocisti a obrousit, pak se dam na dalsi..
-> Tuner#2: díky, ten doraz budu ještě zkracovat 

..a zaklepaný lem, protože majitel přede mnou asi trochu vic utahoval zahrádku

a vyspraveny nějaký drobnosti
zavařena ta monstrózní díra co zbyla po anténě...
zavařena ta monstrózní díra co zbyla po anténě...
-> Zdeněk.: Coveče, máš to krásně zachovalý. Jen bych trošinku zkrátil gumový doraz, ale udělej ho zas do špičky a bude to OK.
-> Pavel P.:
.. bych ti přál "ochytat" plech okolo držáků náprav .. to je pane romantika ..
( naskenuješ mi ten dokument o tom karbiku ?
)
-> gabo00000: esi vubec .. enem na řidičovim podběhu sem napočital 4 pláty "navic" .. podlahu sem ani rači nepočital .. sranda je, že ty pláty jsou ok - až na povrchovku, ale všecko okole je .. abych tak řekl pěkně v p*či :-)
( kdyby byla podlaha durch, tak je to relativně dobře řešitelné, ale todle by byla docela prasečina .. )

-> gabo00000: esi vubec .. enem na řidičovim podběhu sem napočital 4 pláty "navic" .. podlahu sem ani rači nepočital .. sranda je, že ty pláty jsou ok - až na povrchovku, ale všecko okole je .. abych tak řekl pěkně v p*či :-)
( kdyby byla podlaha durch, tak je to relativně dobře řešitelné, ale todle by byla docela prasečina .. )
-> Klubko_: To je snad jasný ne ? Nebo myslíš že kvůli tomu že zapomněl ten model na palubovce se mu zničil celej interiér auta ???

-> Nwkt: Jako vozrat se s holkou a nemajznout ji - to ses vostuda 

-> MerHanz: já mám model škodovky přilepenej na palubce a ještě se teda neroztek
-> krup: toto bolo vyvarene a maximalne zakaldovka..enverim zeby na tom bola akakolvek ina ochrana

Já se budu dneska akorát tak vzpamatovávat ze včerejška 

POSLEDNI zkousku! Bozi! Este dnes jedu pro 136karb, zitra nahodim na motor a v sobotu na sraze vyhraju!
no a pak pochipitelne glo glo a mam tyden na to, abych se dal do hrochace dohromady a tam zase
(akorat teda asi nevyhraju)

-> MerHanz: jako plastovej model se roztavil?
tak včera sem zapomněl u podniku v autě na platě model škodky, a co nebylo z kovu, tak se luxusně rozteklo

-> krup: dyk to neni tak hrozný...
obruš tu podlahu a držáky nápravy a bude to v pohodě

-> Syny: , -> gabo00000: popravdě taky sem myslel, že to bude .."vypadat malinko jinak" ..
Ona se sice kdysi celá vařila a lakovala, ale borci se s tim moc nesraly .. 

-> krup: 

gabo00000 02.07.08 15:42:52 napsal:
-> David29: vahadlo treba zavarit
Hele, nad tim sem taky přemejšlel.. ale pak bych nezatáh ani to pravý kolo
-> David29: vahadlo treba zavarit

Hele, nad tim sem taky přemejšlel.. ale pak bych nezatáh ani to pravý kolo

ja bych nerek ze je potreba vyndavat skla:) spis je prdel to tam napasovat.. :)))
-> krup: tyvoe a ja myslel ze to mam shnily 

-> minno: asi musim souhlasit
.. má chudák holka technickou do 2/09, ale podle toho, co sem dneska fotil je její osud spečtěn už dávno.. 

-> krup: tak toto "vozidlo" je už podľa mňa nie spotrebné, ale spotrebované....
eště teď mi trošku běhá mráz po zádech, když vidim, načemže ( a jak ) drží náprava ..
-> Pavel P@nkáč: spis klec v jezkovi
Tuner#2 02.07.08 20:42:50 napsal:
-> havlik: Rám musíš předním oknem, jinak ho tam asi nedáš
Kola luxus, už aby jsi jezdil...prednim oknem? to me nenapadlo:) ale jde tam dat kdyz jsou sundane dvere na jedne strane.......ale i tak to je takovej jezek v kleci..:D
-> havlik: Rám musíš předním oknem, jinak ho tam asi nedáš

tuuning doraz len neviem ci som to poc neprehnal ale dal som na napravnic rameno a postavil som sa na to a nestlacilo sa to natolko aby sa dotkla dorazu objimka tak uvidme co to spravy
pri najhorspom sa pravia ine a vymenia sa ..to je to najmenej