skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124116 příspěvků (zobrazeno 118901 až 118950) od 06.12.2007 do 28.04.2025, založil/a iDawe
no já jsem se konečně pustil do formiče...
-> J3STER: jj taky jsem ji měl z vrchu takže na letmej pohled nebyla vidět... našel jsem ji až pohmatem
strejda mi říkal že se tudy kradíval benzin - pod to se dal pekáč a už se jelo

...
-> Mr.Lumpy: Ano, díru jsem našel pohmatem hned u nádrže. Byla mrcha z vrchu, velká asi tak na tři prsty. Měl jsem tam benzínu lehce pod půlkou.

-> J3STER: myslíš to koleno mezi hrdlem a nádrží? jestli je to ono tak mi taky prasklo... vyteklo mi 1000 kč na zem
-> Matthes z TechWebu: jj to bylo taky dobry ;)
-> suri: dík je to len druhá vrstva .... dám ešte jednu lebo kde tu ešte slabučko presvitá syntetická základovka.
-> MOLSO: krasa
-> MOLSO: pekne 

-> aDAm:
Nebo jak se chtel napichnout na telefon ... vylezl na sloup. Cervenej áááááááááá ... tak modrej áááááááááááá ... tak cervenej áááááááááááá ... tak oba najednou

-> zidlik: něca jako homer simpson...ta voda neteče, podívam se do hadice...aaaa...zase to neteče podívam se druhym okem...aaaa...;)
no doprdele a ted sem si ještě ktomu spálil jazyk vo hranolku
mě to vtý práci dneska tak sere to si napíšu za dnešek aspon vo 5 hodin práce víc

-> Gryzly: tohle byla taky vod karcheru ale zmáčknul sem to jenom na chvilku tak se to asi nestihlo pořádně natlakovat
-> zidlik: Ty jo to máš štěstí, Já mám wapku od Kärcheru a ta by ti ten xicht asi roztrhla.
-> Pavel P. 07.07.08 21:42:59: To je deLorean a ty s ním cestuješ v čase?
-> Pavel P. 07.07.08 21:42:59: To je deLorean a ty s ním cestuješ v čase?
to nevim
vono to nák nechtělo stříkat a když sem se do toho podíval tak to stříkat začlo
ale asi dobrý akorát mě bolí huba a chcala mě krev z nosu

-> zidlik: V navodu neni napsano nepouzivat na domaci zviratka?

já si dneska vomilem stříknul vapkou to ksichtu a docela do bolí

změřil sem patky na rám:)
-> Syny: já? jeden.. tohle je otce. 

-> FORM: woe zacina tu tu byt jako na www.veteranforum.cz ... tam si taky rikaj kolego
jenze tam s rozdilem ze vetsina z navstevniku vi prd 

-> Pavel P.: kolik mas tech pekacu tyjo?
trochu jsem umyl a naleštil naší vyšisovanou 120ku.. leštěnka z roku 68 dělá zázraky

-> Klubko_: Ve Vyškově mají prd, tak jsem dvě kolena obědnal v jednom internetovém obchodě.

-> J3STER: to koleno se da bezne sehant v mototechne. Aspone teda v olomoucu
Já jsem dnes definitině zjistil co stojí za únikem téměř celé poloviny obsahu benzínové nádrže
. Ano je to gumové koleno.....náhradní nemám
, ale něco by mělo být na cestě
.

to sme tahali za favoritom plne hranolov na pristresok ale bez tej plachty
-> lukáš Prodl: jeden u nas to ťahal za 120kou, akurát že bol jednonápravový
-> Samantus: nooo, to mas recht
ja se ptal spis pro jistotu, protoze kdyz sem si svaroval drzaky na sedace tak mi kamos rikal, esi sem nekdy videl, jak rychle hori molitan, tak od te doby su opatrnejsi.

-> Klubko_: kdyz mas dobre nastavenej proud a posuv tak to tolik neprska.
-> Borin: si myslim, ale ze ani na jedne fotce to nema nicim zakryty, nebo vytahanej interier. A ze by to kvuli kazde fotce odkryval, nebo nahazoval celej interier zpatky do auta...
-> Klubko_: Samantus není pako aby si prskal do interiéru...
-> Samantus: mel necim zakrytej interier pri vareni tech prahu? Nebos to prskal dovnitr?
-> FORM: no len ja som akosi neprišiel na to, ako tie zbytky skrutiek odtiaľ "vydlabať", keď niektoré trčali tak 3 mm, a nech som robil čokoľvek, dole to bohužiaľ nešlo...
-> Samantus: Aha, tak jo no ... zes nic nenapsal :( V poho
Sem Ti chtel udelat radost 

-> Matthes z TechWebu: to s tou vofcej? to sem videl
-> Samantus: A abys mrknul tady do vzkazu to ne 

ja dnes menil ridicuv praj na scorpiu, a to co pod tim bylo me utvrdilo ze jak se zbavim jednoho svinskyho dluhu, cilize tak pet let tak jde z domu a kupuju kulatyho:( jo a jeste jsem zrusil listy na dverich
-> minno: Kolego, pokud vydlabeš zbytky starých šroubů, tak se dají bez problému přiletovat nové, dělal jsem to asi u 3 štítků.