skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124122 příspěvků (zobrazeno 118801 až 118850) od 06.12.2007 do 05.05.2025, založil/a iDawe
-> Zdeněk.:

sundal sem vzadu bubny a takhle nějak to vypadá po 20ti letech a 50tis. ujetých kilometrech...hezké že

-> tomo227: tak pod autem jsem měl schovaný kola, který jsem sundal, takže si to spadlo na ně a štíty na brzdách se tolik do země nezabořily a vypadá to snad v pohodě, akorát je promáčklý zadní čelo 

tak jsem teď umyl a naleštil škatuli... zde malá ochutnávka

-> Zdeněk.: no,nezavidim a ako to dopadlo nakoniec ???
-> Syny: neriesim..laguna to isti

-> Borin: je kupim auto az 15 a pak 3é za prepis hej?
-> MOLSO: dikes
-> Syny: noo, já je neměl vzadu ani vpředu

-> Zdeněk.: me spadlo vcera z heveru, nastasti tam uz byli kola...
na závěr dnešního podařeného dne mi spadlo auto ze špalků

tak ja som dneska ponatieral podvozok zakladoukou aj ked nie je toho vela ale je to uspech

-> gabo00000: moc casu uz nemas

-> Syny: na zapade uz pomali nie su taketo vraky a bol som uz raz v ziline a viem o tom povedat len tolko ze ludia su svine;)
btw dnes som udelal par drobnosti..GO naftoveho cerpadla:D rozborak kadetu
btw dnes som udelal par drobnosti..GO naftoveho cerpadla:D rozborak kadetu

-> gabo00000: Tak si měl vyrazit do Čr..třeba kámoš teď koupil nádhernýho peugeota 205 1.4i 55kW po prvním majiteli (starej děda), okna v elektrice lak až na 3 ďubky super, interiér stav novýho...na sedadlech nikdo neseděl bez potahů, vyměněnej olej a nová STK za 15000Kč 

-> Rapi1: kongretulejšn 

ja som nes spravil vodicaaaaak huraaaa

-> Zdeněk.: poctivá robota
pekne si to urobil 

-> MOLSO: kdepak, ruční práce

-> Zdeněk.: pieskované ???
-> gabo00000: tak jed na zapad a tam ho kup...
-> MerHanz: v cechach!
-> Syny: som to tu uz pisal x krat pond na vychod a kup auto za 15 tisic v dobrom stave
-> Syny: som to tu uz pisal x krat pond na vychod a kup auto za 15 tisic v dobrom stave

-> Zdeněk.: bilej nebude. Zbelel mi seriovej vyfuk, kterej byl uz koupenej cernej tak sem ho odrbal a striknul timhle zustal cernej. Ale mam pocit, ze presto ze sem to odrbal kartacem a odmastil nitrem, tak se to trochu puchyrkuje v typickym miste techhle vyfuku=nad svem. Tenhle novej, sem taky odrbal kartacem na flexe, nitrem, 1. vrstva a sezehnul sem to asi za hodinu horakem (mel by vytvrdnout pri 160°c) a pak este striknu 2. vrstvu a stejnej postup. Tak su zvedavej, jak to bude drzet.
petr s 09.07.08 23:35:56 napsal: -> Klubko_: Stačí začátekMOLSO 09.07.08 23:36:13 napsal: -> Klubko_: prečitaj si to fakt to stojí za to tak ja se tim prokousnu 

-> Borin: ne nadarmo se tomu říká pOPELnice ;)
-> gabo00000: neni...je ho jedno z nejhorších aut co existuje 

-> Nwkt: je
-> Syny: ty woe snad cokoliv jiný na LPG než škodovku třeba taky tu 205tku nebo něco šak všechny ty auta sou mnohem pohodlnější a tak vůbec
-> Syny: no to jo ale tady si gabooo muže udělat všechno sam a zahučet do toho mnohem víc než do 205 ;)
-> gabo00000: Btw: o kolik ma ten naftak nizsis potrebu nez benzin? O 2 - 3 litry? Ja jen ze u nas nafta stoji o 2 koruny vic jak benzin, takue vono to defakto vyjde temer na stejno. Jestli by se te byvalo nevyplatilo sehnat si skodovku na LPG 

-> gabo00000: kamos koupil za 12 000 Peogeot 205. Sice to taky neni zadna vyhra, ale ma to v pozinku a je to diesel. Sice to ma as 44kW, ale myslim ze na tvuj ucel postacujici. A kastli to ma krasnou, narozdil od ty vrazdy co delas ty...
-> gabo00000: dyť už sou skoro zadarmo i starý fiesty, nebo 205ky sou taky za hubičku
-> vhml: FIAT?
-> gabo00000: Italská pomsta na čtyři :-D
-> gabo00000: Tak Kadett na tom neni o moc líp 

-> Syny: nemam prachy na to aby som tankoval v kuse do skodovky...potreboval som naftaka a za take rpachy u nas kupis akurat uno a fiat to je nocna mora
-> U-Geen: to uz je vymenene
-> Klubko_: Já stříkal před dvouma měsícema výfuk sprejem na výfuky od Body a fakt jsem spokojený, mají tři barvy, štříbrnou, černou a pak hnědou, ale ta hnědá vypadá jak červená základovka. Tu mám na výfuku. Zatím se to nikde neloupe, A to jsem najezdil tak 2-3000km, Akorát dole to mám ošoupaný od trávy a hlíny. stříkal jsem o před Běšinama a hned po nastříkání třech vrstev jsem to byl vypálit jízdou tak radí v návodě.
Tak včera jsem rozebral jednu 105-ku do šrotu a ještě jsem stihnul s Klubkem motor z ní nahodit do rapida kde se před 2 týdny zadřel motor, takže celkem náročný, ale úspěšný den 

-> petr s: Já ne, ale ty podemnou mi fanděj 

-> David29: Si fandíš?
-> U-Geen: By mě zajímalo, za co mě máte.. za přefikávače každý kamarádky? 

-> David29: hnedka znecistili?
-> minno: Vole 

David29 10.07.08 00:10:57 napsal: Já sem dneska pomáhal kamarádce čistit její... ehm

Já sem dneska pomáhal kamarádce čistit její kup.. Opel Corsa 1.4 nafta, 1993 

-> gabo00000: vymen rovnou i palivovy vedeni, nam na nessine prorezlo :)