skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124127 příspěvků (zobrazeno 118701 až 118750) od 06.12.2007 do 05.05.2025, založil/a iDawe
-> Syny: Třeba červená nápravnice (a jak tu někdo psal) bílý brzdiče, stabík...? 

-> David29: tak ja chci aby to ladilo k autu :)
-> Syny: Pro mě za mě.. udělej si to třeba strakatý
Ale moc se mi líbí, když jsou prvky v kontrastu :) Třeba i šroubky, a tak-))

Ale moc se mi líbí, když jsou prvky v kontrastu :) Třeba i šroubky, a tak-))
-> David29: a ja to udelam bilo cerveny stejne jako auto :)
Já to hodim celý do černý, a srát na to-)) Ne barvu sere pes..důežitý, aby to fungovalo jak má...
-> tunerlada: pouzivej pouze 2barvy, málo výraznou většinou a nějakou sytou na detaily....já používám černou na všechno, jen pružiny, stavilizátor a brzdiče mám červené ;)
-> tunerlada: ja byhc dal pryc tu zelenou a udelal to zluto cerveny... Nebo proste dle auta...
-> tunerlada: modro - černá, červeno - černá, bílo - černá atp. prostě kombinace barev co se nebudou tlouct jako ta tvoje omalovánka...

-> tunerlada: Mas to pekne vesele ... nevsimej si rejpalu
Ja mam taky klouby zluty, ramena prevodovku cerny, pera zluty, stity brzd stribrny ... 

-> Nepér: Neboj brouku, ona se ozve, kde by takoveho nasla 

hle chytraci tak poradte kerou barvy dat pryc aby to bylo lepsi nebo kerou obmenit
nj tak je pravda ze sem to s tema barvama prehnal -> Borin: ten stabilik pujde taky na lak to ted cu zkusit jen kuli pruzinam jak je to nizky po seriznuti
-> Syny: JJ hromada barev jak u kolotoče a k tomu ten rezavej stabik

Sem se pustil do výměny obložení a bubnů na fáčku a že vyměním i ložiska... ale nějak je tam nemůžu dostat, sem nasranej, udělal sem si bebíno na prstu a Martina mi neodpovídá na sms 

-> m8rinek: jeste modry naboje a ruzovy trmeny a je to bomba 

-> tunerlada: to vás to baví rozmýchávat tolik barev? beztak to nakonec vypadá jak lunapark

ja poskladal prvni stranu akorat ete cekam na kotouce az dovezou 

-> Klubko_: a bylo to zabalený na bílým tvrdým papíru, všechno nasunutý na svisláku a zvrchu byl průhledný blistr?
Tak jsme dopadli stejně, Já to tam nalisoval přípravkama a když jsem to zkusil tak to tam šlu suvně, bez nějakého velkého odporu, takže jsem to ani nestružil i když ten výstružník doma mám. Ale na druhé straně jsem jedno pouzdro zkurvil a ohnul tak jsem byl koupit jen pouzdro a to už po nalisování bylo malý tak jsem ho musel přestružit.
No a už si tak měsíc říkám že to začíná trochu ťukat. Dělal jsem to loni a najeto to má tak 20 000km.
Tak jsme dopadli stejně, Já to tam nalisoval přípravkama a když jsem to zkusil tak to tam šlu suvně, bez nějakého velkého odporu, takže jsem to ani nestružil i když ten výstružník doma mám. Ale na druhé straně jsem jedno pouzdro zkurvil a ohnul tak jsem byl koupit jen pouzdro a to už po nalisování bylo malý tak jsem ho musel přestružit.
No a už si tak měsíc říkám že to začíná trochu ťukat. Dělal jsem to loni a najeto to má tak 20 000km.
-> Klubko_: nie
-> Klubko_: Ne, to jsem taky vystružoval
-> petr s: a neni mozny, ze by to uz bylo vystruzeny? Ja sem to totiz sehnal jako komplet sadu svislak, pouzdra, trubku, tu gumu, silonovy podlozky, matka, zavlacka.
-> Klubko_: Mohli být trochu volnější pouzdra
-> Klubko_: ja som to raz skusal a nesiel ani kladivom
-> suri: no to mi taky na hrochaci petr s rikal, jak to mohlo chodit, ale od zacatku do ted musim vynakladat stejny usili na to, abych tazocil volantem. Normalne sem ty pouzdra nalisoval, namaznul a svislak tam zajel a jak psali v knizce melo to trochu klast odpor, takze sem to uznal jako ok.
-> Klubko_: tie uz su ....inak ked si nevystruzil puzdra ako si to tam dostal ? ved to sa nemohol volant vracat
-> AlBugni: nezapomen vystruzit pouzdra. Ja to loni neudelal a letos to muzu menit znova.
-> petr s: mno nevedel som
-> minno: dakujem
-> minno: dakujem
-> gabo00000: pekna naprava aj pekne otocnaky
-> AlBugni: no aj mne by sa zislo ale cele auti

-> tomo227: tos pomaly shromazdujem dily jak se da
-> MOLSO: dik
-> AlBugni: cau
co novieho ??? co nove s ls-kou ???

-> AlBugni: pekné
velmi pekné 

-> Klubko_: karbec
ja dnes este nic neudelal, ale auto se mi posralo
na volnobeh drzi, ale kdyz pridam plyn, tak to zdecha. Takze budto kondik anebo ucpanej karbec
No este, ze to prestalo jet kousek od baraku a ne treba cestou z hrochace 

-> gabo00000: To nevíš? Petr tam ty hlavy přehazuje lopatou 

-> gabo00000: mě
-> petr s: komu?:D
my jsme dneska dozdili štíty...už mi to zedničení leze krkem :-/
minno 13.07.08 22:05:14 napsal:
Staf1221 13.07.08 21:57:44 napsal: -> Mates: "uzasne" madlo :-/
to je tjunyng, ty tomu nerozumieš, to je madlo z WC na toaleťák
jaaaaj, ja ze to ma byt na opieranie ruky. no ale pokial je to naozaj na ten hajzlak tak to je potom prakticke. ked je vodic dosraty z toho ze mu budu zeleni hodnotit tjuning ....
(ale fakt, dvere su neni zle spravene, az na to hrozne madlo)

jaaaaj, ja ze to ma byt na opieranie ruky. no ale pokial je to naozaj na ten hajzlak tak to je potom prakticke. ked je vodic dosraty z toho ze mu budu zeleni hodnotit tjuning ....

(ale fakt, dvere su neni zle spravene, az na to hrozne madlo)
-> gabo00000 13.07.08 21:59:15: super

-> Mates: Ty woe, to madlo si ukrad někde v autobuse, ne?
A hlavně to bude nepohodlný 

-> Mates: "uzasne" madlo :-/