skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124129 příspěvků (zobrazeno 118251 až 118300) od 06.12.2007 do 05.05.2025, založil/a iDawe
-> venni: este toho trochu, staci ze to je takovej mrd:-)
-> petřík: asi to každej děláme jinak..já to mám naučený a odzkoušený takhle jak píšu no...
-> venni: no vždyť ono to o moc víc nebude... nehledě na to že nevidim duvod :) tmelit a stříkat to bude tady nebo i i o 5cm níž a nemusí se s tim stříhat. já to teda budu dělat taky tak velký jak sem ten lem koupil
-> Samantus 20.07.08 23:11:27: je to pěkné,ale proč ty lemy neobkreslíš a neodstříhneš?Když to není schnilý až tak vysokoko tak stačí udělat cca 10cm na výšku.
-> Nwkt: a si myslíš že čo som večeral?

-> Fifa: A je to mrdacka to udelat? Taky mi to ceka...
Rozšířil jsem za pomoci kamaráda tunel na 5q, ve starém bylo málo prostoru. Je taky už v základu a všechny sváry zataženy sikaflexem(tmel).
-> minno: Si ho měl seškrábnout, k večeři by byl dobrej 

-> Syny: -> Matthes z TechWebu: vbehol mi do cesty no.... už sa nedalo nič robiť.... odniesol to spodný roh pravého blatníka, vytiahol som ho už asi po 100x rukou, aj tak sa bude meniť :) Škoda toho psa...ani neviem čo to bol zač...už som sa tam nevracal.
-> minno: Proc to delas?
Ne ... tak blba sranda no 

-> minno: do kufru a na pekac s nim...
tak ja som dnes zrazil / prešiel psa 

-> gabo00000: co to tam je za skaredu hrdzavu vyhrkanu napravu?

taaaaaakhle pekne ceka az ji nandam do mandarinky

este zo soboty.....komentar - Zelena je trava, zelene je auto.....
lacna skareda PU farba, co snou

lacna skareda PU farba, co snou
-> Tuneman2: franto nezaopeni mi zitra pripomenout az me budes pomahat pri preprave abych te za tohle nakopal do prdele

-> 105: dobry sefe..zitra do toho sednes a cestou ke Krupařovi se ti to rozpadne:-D...ci to cely rozřežeš a pak se budes divit..radsi ssebou vemu lopatku a smetáček
..ne v pohode kamaradi

-> Klubko_: Nezlob se na mě, ale tohle je humus...to že už ten lem byl vařenej po 2hý vypovídá a kvalitě ošetření...taky sem to jednou dělal...po praseti měnit navařenej "novej" lem řízlej na vrakáči co schnil po půl roce...ale že bych to dělal takhle strašně ? uříznul sem to i s tím jeho pneudopertlem sikovkama a udělal novej pertl a navařil vejš a žádnej problém... svářet lem na tupo je kravina se to pokroutí jak prase když se s tím člověk nesere půl dne...
Tak sem konecne kompletne zkompletoval prevodovku kterou sem predelaval na suchy 4,22
Snad vydrzi mnoho tisic 

Já a pan Flexa jsem na dobro sundaly na Soptíkovy svislák
Ovšem zarezlá část čepu v pravý části nejde ven... zkoušel jsem to vyrazit na druhou stranu...
Takže vyvrtám do něj díru, ramenem protáhnu šroub, kterej budu utahovat... to by bylo, aby nepovolil ven..

Ovšem zarezlá část čepu v pravý části nejde ven... zkoušel jsem to vyrazit na druhou stranu...
Takže vyvrtám do něj díru, ramenem protáhnu šroub, kterej budu utahovat... to by bylo, aby nepovolil ven..
radikalni rezy na kastli
ridili sme se prislovym hlavne se s tim neprcat

-> Samantus: celkom pekne sa ti to podarilo opravit...vobec nevidno ze to bolo menene?
Tak už mám konečně udělané rozvody na své Š125L ... to je včíl tak krásný zvuk !! 

dneska jsem shodil blatníky a čelo, páč budu dávat nový, který už jsou u lakýry
-> Borin: vzhledem k tomu, ze ten lem uz jednou menenej byl, tak sem ho tam nemohl dat celej novej, tak sem to udelal takle. Odrezaval sem jen to co bylo rezavy. A esi myslis, ze bych to mel varit natupo, tak tolik casu a nervu sem tomu rozhodne venovat nechtel.
-> dna69: Tak teda včera no. :o)))
-> Fén 21.07.08 00:02:00: a to jsi stihnul dnes za 2 minuty??
wow

Já dnes betonoval základy pro novou část dilny a dále se rozhodl, že feldu si přeci jenom vyvařím raději sám. :o)
-> Borin: náhodou nech bejt, Klubko je dost šikula a v reálu to není vůbec špatný....mám od něj vyvařený celý auti 

a takhle nejak pred akci
pohonny hmoty se vozily drive f sudu na korbe a fotim si skoro kazdej mrd co doma delam
pohonny hmoty se vozily drive f sudu na korbe a fotim si skoro kazdej mrd co doma delam
-> Samantus: jeste povarit kolem tlumicu by to chtelo 

-> Samantus: a kde v tom vozíš ty pohonný hmoty?? na korbě??

-> Samantus: Sikovny 

-> Borin 20.07.08 23:04:15: jeste nekric - pockej az se do toho vlozim ja 

-> Samantus: Já dělal lemy na feldě předminulej výkend...se divím že si to fotíš, já na to nemám ani pomyšlení 

dneska byl nejakej lemovej vikend, taky mam dva za sebou:-)
-> Klubko_: 

-> Max: Ale tohle je docela nářez
humusnějc "vyměněný lemy" sem ještě neviděl...

-> Klubko_: no ved práve ale kebyže to napíšem na čisto slovenskom fóre ,že vydrbal som sedačku tak na mňa všetci udivene čumia čo som za uchylaka

-> Borin: každej vyměňuje lemy po svym no...