skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124156 příspěvků (zobrazeno 117701 až 117750) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
-> gabo00000: Benzín teče hned
-> petr s: jo to je super naúad..vyskusam dnes vecer naliat vsade a ked do rana nepotecie tak by stacilo doniest len vahadla ze jo?
petr s 29.07.08 17:39:52 napsal:
-> gabo00000: je to opl
pOPELnice
pOPELnice

-> gabo00000: nevypada jezdeni trochu jinak? :-)
-> aDAm: ani ja nevim

-> Tampajs: ziadne cukanie nemam a vysvetloval som uiz ze opla mam na denne jazdenie a nemam o tychto veciech dnes nejak potrebu pisat a hlavne nemam naladu
-> myschaak: chjo
-> VeTëV: tedkom zacinam
-> VeTëV: tedkom zacinam
-> gabo00000: vem cele auto, bude se ti hodit ;)
-> gabo00000: Nali do kanálu benzín jestli netečou ventily
-> petr s: bohu zial len teraz surne potrebujem vediet ako zistim zda mam v hajzlu ventyli..pac zitra dem na srotek a bud musim vzit celu halvu aneb jenom vahadla
-> aDAm: kdo chce kam :-)))
-> VeTëV: aneb kvalitni a levne auto ktere je bez problemu. ale nevim proč jsou tady pořád nějaké problémy ;) palivova pumpa, brzdy, koroze boudy, teď motor ;)
-> gabo00000: Začínáš mít cukání až ti někdo řekne že škodovka je pekáč že mu nakopeš prdel a ukážeš mu kadeta?
-> gabo00000: uz si drbes hlavu?
-> gabo00000: aha,tak to upřímnou soustrast...co to je za motor?1,6d?
-> myschaak: mne sa roztrhol rozvod
-> myschaak: ???
-> gabo00000: jj jako popravdě za ty prachy pěknej pojeb ... kastle na kaši , lak oloupanej a teď eště motor
doufám že s tim takový problémy mít u Kadetta nebudu a jestli jo tak mě aspoň bude těšit ta cifra co sem za to dal

-> petřík: stejne to raz pôjde do srotu..kdyz ma to takhle bude srat tak urcite
-> alchstuip:
veru kurva ma to sere..hodne nervov mam ted v sobje pac cele sa to zacalo prasknutym Okruzkom cepradla kua

-> petřík: ee,já do toho nešťourám,spíš tam šťourali ventyli do pístů
-> gabo00000: ps,taky jsem jednou řešil 7kový bmw 3.0 v6 snad proč jde jen na 4 válce,jiskra ok,benzín ok a oni tam taky nebyly vahadla...tenkrát ale ten motor někdo přetočil myslim...

-> gabo00000: ps,taky jsem jednou řešil 7kový bmw 3.0 v6 snad proč jde jen na 4 válce,jiskra ok,benzín ok a oni tam taky nebyly vahadla...tenkrát ale ten motor někdo přetočil myslim...
-> myschaak: to je takovej druh a nešťourej do toho 

-> gabo00000: to vypadá jako by byl ten motor třeba někdy kdysi potkanej

a kdyz sem byl uz nandne tak sem vykoupal v odrezovaci rzave lobra popiesku
-> gabo00000: jesi to vrčí a jede tak bych to neřešil no :) udělalo si to místo aniž se něco pokazilo takže na spotřebáka ideální stav 

-> gabo00000: Hmm, uprimnu sustrast.
dneska som menil predne smerovky..a jednej sa nejak nechcelo tak dopadla takto

4ty valec btw na prvom polamane sacie vahadlo na 2 obe vahadla na 3ani ejdno a na stvrtom sacie...trebalo by zistit ci staci vymenit vahadla alebo budu v hajzli aj ventyli?

na 3ke je dost velky otisk na to ze nebolo polamane ani jedno vahadlo alebo ako sa tomu da rict
-> gabo00000: To co je? nejaka detska stavebnica ci co????
my včera s Klubkem vystříkali dutiny mýho rápa
(rezistinem
) a přitom jsme našli velmi hojnou květenu na šikmých ramenech 

-> J3STER: :bez zvedáku?Na jaké nápravě?Na kyvce je to po včerejší zkušenosti bez zvedáku utopie,ale možná je to rukama.-)
Tak sem zapocal demontaz kvuli ty vlecce :) Draty k celu sem ustrihal, uz me to sere, dam tam konektory
Kdyzbych vic jedl, mohl sem mit vetsi silu a sam vyndat motor 

Nojo to hrdlo nadrze me taky ceka. Ale vyndam napravu takze nebude problem 

-> sep: Já jsem teď nedávno taky vyměnil to zákeřné koleno. A bez zvedáku.

-> sep: tak co jednou ya uherak si to das ... a bylo to treba nebo to byla jen mladicka nerozvaznost?
sem si rikal Sep rano pred odchodem do prace cvicne vzmeni kolinko, ocisti se hadrem od smiru a spokojene vyrazi vytvaret hodnoty
sem si rikal Sep rano pred odchodem do prace cvicne vzmeni kolinko, ocisti se hadrem od smiru a spokojene vyrazi vytvaret hodnoty
-> Tuner#2: Hodně štestí
Sem to přidělával ke kastli a zdál se mi moc vzadu.. tak sem to povolil na nápravě, jenže kvůli tem silentům to k tý nápravě bylo ještě těžší přidělat 

-> David29: Boj s tou slabou 16tkou? Boj je se 20mm a to si to teď zkusím s tvrdým gumovým uložením, ale už se na to těším :-)
-> sep: Tvá neoblíbená práce?
Já včera přidělával stabík... to byl taky boj to tam přidělat 

-> VeTëV: :vcera.-)
-> sep: ted rano?