skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124161 příspěvků (zobrazeno 117151 až 117200) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
-> petr s: ved on to praveze chce vymenit

Samantus 07.08.08 16:49:55 napsal:
-> Matthes z TechWebu: to si delas prdel? a jako ti to prochazi??? ja sem sem dal minule fotku svyho ptaka a moderatori to smazali a hrozili banem!!!!!

-> Matthes z TechWebu: to si delas prdel? a jako ti to prochazi??? ja sem sem dal minule fotku svyho ptaka a moderatori to smazali a hrozili banem!!!!!

-> Matthes z TechWebu: 

-> petřík: -> Nwkt: u nás sú tie ceny ale trochu inde.... Bežná predajná cena Felicie sa pohybuje stále okolo 80-100 tis. Sk

-> petřík: Dle mě jo, když v inzerci je teď jedna schnilá 1,3 za 13 000,-
-> gabo00000: nevim jaký jsou ceny na slovensku ale není hodně 33 000,- za dieslovou schnilou feldu co ležela na střeše ?
-> petr s: co mi take jedno prevarenie strechy

-> Samantus: Asi protekce no, nebo si mel taky dat dva ptaky 

-> Matthes z TechWebu: A to bud rad ze nemas velky dobytky

-> Kuladmin: Vis jak se z nich prasi
Dobytkove maly.

-> Matthes z TechWebu: JJ andulky prd ale hlavne ze je na koho to hodit co

Vyfoukal sem z televize kompresorem asi tunu prachu
Zasrany andulky 

-> gabo00000: Ale počítej že oprava bude něco stát nebo vyměnit za kadetta
inac som prisiel vecer na to ez ked vyberiem hydrostel..vylejem z neho olej tak ho viem tak 1cm stlacit..mozno sa mi to vahadlo podari vtlacit dnu bez sundani hlavy

Koupil jsem vejfuk ale nevydržel sem to že byl orezlej.. Použil sem Aluksyl.. Koupil sem malinkatou plechovku a natřel sem sni 3 vejfuky a furt tam tak na jeden je

vcera sem delal brzdy ,, jel sem project .. po odvzdusneni a vymenne hbv nic:D tak sem pockal az si to sedne a dnes vse ok 

-> Samantus: Proč je 195/45 nesmyslný rozměr? Plánoval jsem ho až budu někdy přezouvat Žlutku?
-> Samantus:
jj barva byla trochu v tom rantlu odfouklá a jak nandaval pneu tak o to drcnul a šlo to do háje
jj barva byla trochu v tom rantlu odfouklá a jak nandaval pneu tak o to drcnul a šlo to do háje

-> maca: tohle nevypada ze je rejply, vypada to fakt na nekvalitni podklad, nebo barvu, protoze tohle se stane na a me parkrat stalo ze pokud jsem nazouval nejaky zverstvo, jako 195/45 nebo podobny nesmyslny gumy, tak i kdyz sem to namazal, tak tim jak sou natazeny a tlacej na patku rafku tak tim tlakem praskne barva a zbytek si domyslis, a pak se vidis v prdeli a zakaznik te ma za debila, pricemz si pro to udelal maximum, plastovy chranice namazat a tak
-> maca: tohle je nahovno...já to taky nemám rád. naposledy když jsem byl s kolama,tak ho trochu rejply se slovy,no jo,ta barva tam nedrží...kdo to lakoval tak to nějak zkurvil. nejlepší výmluva...
Majkl 07.08.08 08:59:44 napsal:
-> maca: to bych jim podekoval.. ja v pneuservisu nad nima stojim jak nad malyma detma :) nastesti mam pneuservis kde jsou mlady kliuci a chapou me :) nikdy mi nic neodreli..
njn,v zimě proběhne renovace
-> maca: to bych jim podekoval.. ja v pneuservisu nad nima stojim jak nad malyma detma :) nastesti mam pneuservis kde jsou mlady kliuci a chapou me :) nikdy mi nic neodreli..
njn,v zimě proběhne renovace

konečně jsem po vytvrzení laku mohl zkompletovat palubku a zapojit radio
sice to není moje práce,ale jsem tak nasranej,že to sem dám.....at žije pneuservis

Já se dneska dozvěděl, že zejtra pojedu s novym auťákem - s předváděčkou jenom
Mitsubishi Fuso... kdybych to věděl, tak sem si uzavřel větší pojistku 

-> gabo00000: ty vole to byl kauf 

dnes vyměněny pružiny za Sakyho a pak jsem zjistil že nenastartuju. vyměnili jsme cívku, přehodili karbec a furt nic. pak mi autoelektrikář přes mobil řek co mám dělat, přehodil jsem káblik z odporu na cívku a už jezdim... jen mi to nebliká a dráty jsou pěkně žhavý
Já rozjezdil MB s vyměněnými komponenty a zjistil že můžu opět začít znovu rozdělávat.
já jsem vymenil poloosy na fáčku a nalisoval napředek nová ložiska...pakárna..ale je to zamnou a v autě konečně ticho a ja mužu mit klid:-)
-> gabo00000: Já to nemyslím špatně uvézt do chodu a okamžitě prodat a také raději co nejdál nebo tě to auto sežere
-> gabo00000: Ale má pravdu
-> petr s: 

-> Laďo: no jo...já už jsem si zvykl že všechno stojí minimálně 3x tolik než jsi počítal.... já myslel že se se svojí dílnou vlezu do 70 a nakonec se to asi bude blížit 200... :-(
-> Matthes z TechWebu: dakujem

Dneska jsem se snažil udělat přístěnek (mini garáž) na auti,aby už na něj nechcalo, jen jsem čekal, že se vejdu do 4 tis, a už jsem v tom tak za 6 tis. a ještě ani nejsem v polovině :(
-> Kuladmin: 

-> Kuladmin:

-> David29:
hopla opla ale ze skaly 

-> petr s: Nebo spíš darované 

-> gabo00000: To už mělo být prodané
-> minno: som si toho vedomy uz dlhsiu dobu
-> gabo00000: Citim s tebou 

-> Nwkt: bezdôvodne sa zlomilo vahadlo na 1 valci..neviem ci som nedôkladne pozrel tie co som doniesol alebo niektore pri prvom naraze ked sa roztrhol remen prasklo a ja som si to nevsimol a dal som to spet pac stare ktore boli v celku sli spet..prezeral som akurat opotrebenie z vrchu

som nastriekal est jednu vrstvu alkytonu na lobra, 999 na spary v kufry a dal som poslednu sancu kadettu

-> Tampajs: no zatio neprajem

-> Bohyn: to lízátko je mi povědomý!sluší mu