skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124161 příspěvků (zobrazeno 117051 až 117100) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
Nejvíc práce na tom dala stejně ta elektrika, která neni vidět 

-> Samantus: nie nikdy a velice silne pochybujem že by robili široké a úzke palubky a sedačky .... dvere sú takisto rovnaké a jediný rozdiel je v zadnom a prednom blatníku a v nápravách.
ešte niekto napíšte ýe priečka motora z emka je dlhšia ako z užovky a budem mat dost
ešte niekto napíšte ýe priečka motora z emka je dlhšia ako z užovky a budem mat dost
-> MOLSO: ale byly copak ses nikdy nesetkal s tim ze kdyz do emka das zadni sedacky z uzovky, tak mezi nima je jeste misto na loketni operku?
-> Rabbit: woe karoserie boli rovnake len blatniky mali odlišné lemy skelety neboli širšie 

Dneska sem dodělal instalaci GL palubky sakum prdum. Ale buď mám široký auto (eMko), nebo mám tu palubku z Garde. Na každý straně mi ke sloupu chybí necelej centimetr. Ale jinak je to paráda. Vyfotim jen co najdu foťák.
-> gabo00000: jj menil, ale poprvy v zivote, takze s chybama, ale dopadlo to dobre
-> Samantus: tys menil strechu na skodofke z ejjo? keby som potreboval helfnut co a ako vies nejake dobre rady dat? dakujem

dneska resp.vcera jsem konecne dodelal svetylka na predek... sviti to luxusne 

-> Samantus: 

Nene nejhorší je Fiat 

Hele klidek ja kdyz vidim ty vase kadetty, citroeny, fiaty, tak me kecy nerozhazej:-)
-> Matthes z TechWebu: vyjímečně musim souhlasit pane maňas z techlebu

-> Pavel P.: A nejhorsi jsou pOPELnice 

-> Pavel P.: 

-> Matthes z TechWebu: to ano, neni špatný...... pač je nejhorší

-> Pavel P.: Ford neni spatny
... neco jako jednooky mezi slepyma kralem 

-> Matthes z TechWebu: copak? 

-> Pavel P.: Huš potvoro 

-> Samantus: hezká práce!
obrouseno osetreno, tam toho je vic, problem je ten ze to je snad nejhorsi scorpio co se tyce hniloby:-) byl to holt sluzebak a ma 320000km za sebou:(
-> Nwkt: to bude tim že to je ford

-> Samantus 08.08.08 21:07:40: Ti to nějak hnije
-> gabo00000: top stav 

-> Syny: kdo se boji sere v sini, nezkusis? nebudes umet
-> Samantus: ty ses docela blazen tyjo...
-> David29: Tyvoe tim hur
Radsi uz nic nepis 
-> David29: Tyvoe tim hur

pasovani pasovani, mrdalo me z toho ve vocasu:-)
nejak se to nerymuje:(
nejak se to nerymuje:(
-> myschaak: Spis prosklena strecha 

-> Syny: Moc? 2
A to jedno, to sem papíry ještě neměl, byly na úřadě 

-> Samantus: bude šíbr?
-> David29: No na to jak dlouho mas papiry uz jich bylo nak moc ne ?
Ses vocas 

-> 105: Sem si si to neuvědomil..skládal jsem to zezadu, pač tohle nemá boční dveře a už mi to nedošlo...
-> Matthes z TechWebu: Špatný to neni, ale to je asi tim, že je to nový.. řazení to má zkurvený, když chceš dát 4, musíš do tý páky praštit, prostě tam nepadne
a pak ty světýlka do zrcátek...
-> Syny: Vychladni
Myslim si že každej děláme chyby...
-> Matthes z TechWebu: Špatný to neni, ale to je asi tim, že je to nový.. řazení to má zkurvený, když chceš dát 4, musíš do tý páky praštit, prostě tam nepadne

-> Syny: Vychladni

-> David29: jako nic si z toho nedelej ,, jestli ti nic moc nehrozi... to muze udelat kazdej 

-> Syny 08.08.08 18:20:36: ono nejen ten výfuk 

-> gabo00000: od toho komu patří to eRo na fotce:) jinak sou to 205-210nepřesnost měření svinovacim metrem byla veliká:D a o 80% tvrdší než seriovka
Tak dnes jsem si konečně přivez auto domů z vyvaření.
-> Nwkt: 2hodinky prace
kto ma rpax ten vie..vid;)

-> ZbyŠek 07.08.08 19:11:52: ten vejfuk tam vypada strasne tyjo...
-> havlik: smiem vediet ake pruzinky a od koho?

Dnes sem prodal svářečku a přeinstaloval komp.. A samozřejmě sem hned aktivně řešil koupi náhrady :)
-> Syny: Tak ja bych si ty money navic vzal ... 

petr s 08.08.08 14:48:03 napsal:
-> David29: Ty bys měl jít dobrovolně odevzdat řidičák že na ježdění ještě nemáš nebo ho roztrhej a hod do vltavy

-> David29: Ty bys měl jít dobrovolně odevzdat řidičák že na ježdění ještě nemáš nebo ho roztrhej a hod do vltavy

-> Matthes z TechWebu: on to chce co nejlehci aby mel co nejmin penez, on je skromnej 

-> Nwkt: Tos (Trenčín) nemusel brousit, do srotu by to vzali aj tak 

-> Tuner#2: no doma ne zatim jen v autě:D ale ve špatnym a v kufru;-)
-> havlik: A pružiny konečně doma...