hrozne sa mi paci ten zvuk..to hrkotanie na volnobeh si nevsimajte..v koncovom tlmici uviazol nejaky karbonik alebo piesok bohvie ten vyfuk som nasiel u suseda v zahrena a par rokov tam uz lezi...btw obe tlmice su pruchozi 1 pruzna spojka a ozdobna koncovka
-> Borin: to už se tady řešilo to je díra s vyššim smyslem chápej -> pitrs-84@: člověče už ho budu mít 2 roky a je poměrně zaměstnanej a zatim maká jak má . co se ti s nim stalo ?
-> Zdeněk.: mno kdyz se saha do diry, tak to je fain, kdyz to je hladky. Ja mluvil o prahach ale Ne vazne - to mas kliku, me se to vevnitr loupe, takze pudou dolu i kdyz z venku sou pekny...
obrousil sem ten černej bordel z prahů a natřel základovkou, abych je mohl stříknout do barvy auta hefký původní prahy, že..? žádnej rez na takovym autě je radost dělat
-> petřík: mam tam pasku zrolovanu do trubky..blbe foto ale z bleskom som to nevedel odfotit pac bylo este mnozstvo farby vo vzduchu..tedkom ta hrana uz nei je tak vyzazna ale je to este vidiet holt nie som profik a pri striekani sa mi ta trubka rozlepila a paska sa prilepila o lak takze tam su nejake stopy ale mozem kaslat..bude to dobre ked to prelestim