skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124161 příspěvků (zobrazeno 116651 až 116700) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
-> David29: nič v zlom 

-> ZbyŠek: lebo by to bola strúhanka

-> Nwkt: proc myslis ?
-> ZbyŠek: Ještě že to nepřivez David29 

-> mb136gl: babicka prijela z nocni tak privezla 20 rohliku

-> ZbyŠek: o 0:18 máte otvorenú pekáreň??
Tak jsem prave sfutroval 8 rohliku (cerstvejch prave z pekarny) to byla basta az sem dostal skitavku mnam 

ja som dnes upratal cely servis a ze to bola fuska
-> MOLSO:

-> gabo00000: tie OZ-ety daj vysvetit alebo predaj a kup ine
alebo ich uz na shade nedavaj
este prenesu choroby z kadetta na shade 

-> Syny: ale bacha, TOP stav 

-> gabo00000: fuj kadett 

-> gabo00000: teď už jen prodat ale bez těch krásnejch kol

-> gabo00000: pekny takl todej zase do garaze a nikam s tim nejezdi 

-> Syny: jj
-> myschaak: kdopa se s tim ma srati
Neee, ja jednu cernou mam... Ale jak mi Nwkt pripomel, stejne asi "nahodou" ztratim SPZ a necham si udelat ty novy...

-> Syny: je stříkni ty hliníkový...galvinol,alky
ton a je to!
-> Syny:
černý fakt nemám

-> Pavel P.: Tak sory ze sem se zeptal
-> Nwkt: Kdyz to vyjde tak jo...

-> Nwkt: Kdyz to vyjde tak jo...
-> myschaak: aha škoda no... ale i mototechna je fajn, taky ho mám.

-> Syny: nemáš....
pro nikoho nemám!!

pro nikoho nemám!!

-> Pavel P.: já je taky mám,ale hold se ke mě ty původní značky nedostaly,já bych jim je nedal!!!!!!!!!!vzadu mám aspoň ten podplast mototechna

-> Syny: Snad chceš nový SPZ ne
-> Pavel P.: cerny nemas? Staci jedna :)
-> myschaak: škoda že máš nový značky... bych ti bejval podsunul i nový hliníkový podložky krásně vyleštěný.

-> myschaak: 

-> Pavel P.: jj,děkuju pánovi,přední je novej celej....zadní skoro top starší...

-> myschaak: hehe... nj novej nárazník je novej nárazník

původní....hodně schovala spzka...jinak nevypadaly zle ale když jsem to sundal tak jsem koukal
-> myschaak:
kdybys nekecal 

tak já se dnes rozhodl že seru na veterány,sundal jsem nárazníky,nahodil fáčkovej motor a loukotě...
-> mischo: 110km/h? A jelikož to byl kombajn, tak pochybuju že to bylo na dálnici, ne?
to je od te zaci listy? tu mel vepredu, nebo na voziku? Nejak to nechapu, jak se to povedlo 

-> Klubko_: -> Borin: jj je to od kombajnu heh
-> VooDoo- Ondris: no vinu dali tomu chalanovi na favorite ..... ked vybocil bes smerovky a bez toho aby sa pozrel do spetaku tak som bol tesne zanim ....a v 110 km/h som uz nemohol robit nic ine ako to strhnut do lavej strany ale nepomohlo .....ja rozbity cely predok na favorite .... rozbite zadne svetlo a puknuty naraznik
-> ZbyŠek: tri hodiny som tam tvrdol heh
-> Klubko_: Od kombajnu

-> mischo: od ceho sou ty dirky v zadnim narazniku?
-> mischo: podle toho jak to vidim tak už si byl u něj zezadu v předjíždění a on tam vjel zrovna co? Jak to vidíš se zaviněním? jestli dával blinkr tak počítej s tim že to je i tvoje vina. mě se stalo na motorce něco podobného ale ne s kombajnem. A mam zákaz řízení na 12měsíců.
-> mischo: ale nemyslim v servise ale na silnici kdyz se to stalo a nez se to vse sepsalo odtahlo uklidilo (silnice) a tak
-> ZbyŠek: no v servise to odhaduju na dva az tri tyzdne ehh
-> mischo: takze prace na cele odpoledne, ne ? (polisi meli co delat i ta odtahovka)
-> ZbyŠek: bola kolona kvoli kombajnu ..... asik 4 auta pred autom ... tak sa islo predbiehat a chalanisko ktory bol tesne za kombajnom ...sa rozhodol predbiehat ale nepozrel sa do spetneho po naraze s nim estre do auta zo zadu narazil aj ten kombajn
-> Borin: nie .... naštastie ..... mlady fagan ktory nepozna spetne zrkadla aby sa pozrel ci ho uz niekto nepredbieha
-> mischo: co jsi dal cece ?
-> mischo: Tvoje vina ?
-> mischo: Jenom