skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124165 příspěvků (zobrazeno 116151 až 116200) od 06.12.2007 do 08.05.2025, založil/a iDawe
-> gim: -> Nwkt: I u kyvky to jde... Staci sundat valecek spojky na prevodovce a trochu tam s tim zahrncovat a pud na podval nebo bodnout svareckou a dojet... ja dojizdel 5 let jak rikam 

dnes som prisiel rano o 6 do roboty ..vsetko islo ako malo pak dosli SPSky TCcka a som sa trapil jak kkt kym som asi 20 kusov vyhrabal v srote..pak sa posrala umyvacka co som snadno opravil..stale stlacate len gombik co blika..celkom jednoduche tie CNCcka:D pak dosli aj DW10ky a IPcka auz som viac hladal v srote jak nakladal normalne kusy a poobede sa to cele posralo..nejaka vada elektroniky a kym to nemci prestuduju s navadom v ruke ze co je v pixi taksom uz nabral smer domov

-> Nwkt: Pokud máš vlečku
-> gim: Odpoj poloosy
-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: tak to me potes, to asi nepude nijak bez demontaze motoru a prevodovky opravit co? Prusvih je v tom ze nepude ani natahnout na podval aby se to nekam odvezlo :-(
ja som dnes nasiel krasneho rapida a krasnu uzovku zajtra setko pofotim ak budu na tom mieste kde som ich nasiel :-) lebo som nemal nic po ruke cim by som to mohol cvaknut ,tak sa mozte tesit
ak to vynde

-> gim: Ja to mel asi 5 let provizorne
zavareny... ale je to prasarna 

-> suri: -> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: nemam tuseni, proste pri rozjezdu dve rany a auto se nehlo... tak si rikam jestli sem nezapomel povolit rucku a byla dole a auto stalo na miste v kopci :-/
-> gim: strihnutej cep satalitu
-> gim: Copak cep satelitu? 

Dneska se mi podarilo kousnout diferak, takze me ceka nejspis vymena prevodovky na kterou se moc tesim :-/ auto se tedka pohybuje jen 2metry tam a zpet :-( a pristi tejden me ceka zkouska takze auto bude muset pockat...
20.08.08 16:30:49 

-> Tampajs: Voe 

-> Nwkt: "Pozor trtká!"

-> Tuneman2: od takovýho ťukance máš hnutou kastli?

-> MOLSO - pacient : pinclik som teraz doviedol stastne domov
-> MOLSO - pacient : ¨dik a ty ako poracujes?? napravu mas na aute a co dalej cystas??
co jsem dnes udelal?..sehnal si podnájem v Brně:-D..a včera jsem sundal nabořený blatník z fáčka a zjistil sem že mám hnutou kastli...auto pude bude na závodáka...nebo..nechci ani ríkat co...

-> castrol: pekne pokračuješ
len tak dalej 

ja som dnes opravoval pinčlíkaa prd som opravil

co som dnes urobil? .. nasral som sa. niekto mi doskriabal mesiac stare (nove) auto. niektori ludia su fakt pojebani kokoti 

-> petr s: Ty jsi opravdu velmi znaly ve vsech oborech. Ostatni by cumeli tak akorat na kozy... a takovychto problemu si nevsimli 

-> petr s: Asi nějaká křeč 

-> Nwkt 20.08.08 16:31:34: Proč obě dávají tu hlavu na stranu?
-> doly120: jak komu, nekomu se libi nekomu ne proto se vyrabi nekolik druhu a ne jen jeden

-> Nepér: Hele dej si taky za jmeno - z TechWebu at drzis partu 

-> Nwkt: Tak zjisti jak maj směny, abych nepřijel blbě
Té hrozný, jak se každej třetí topic zvrhne na vkládání fotek s holkama

-> M@rtin: Když se trefíš, že bude akorát v práci a na správný pokladně 

-> Nwkt: Tak jako vejlet by to bylo dobrý ne
-> M@rtin: Hele ho kance 

-> Nwkt: No jak jedna i druhá jsou moooooc pěkný, že bych je dojel do ZOO taky omrknout???
-> Nwkt: čéče tak už špatně vidím...ale na první letmý pohled bych je tipoval starší...dle foto 

-> pyroman: Obě 21 jako já
-> Nwkt: zdá se mi to nebo vypadají starší? 

-> Nwkt 20.08.08 15:11:12: Další "dobytek" z virtu ..... budou fotky???
-> Nwkt: jestli hadku nevim, ale kouka mu z podkabatku nejakej cervenej ventilek 

-> VeTëV:
jj akorát řešili nějakou manželskou hádku 

-> Nwkt: podvodniku jeden je kozel 

-> Nwkt: neni jedna vetsi? 

20.08.08 15:24:23hezký kozy... takový se jen tak někde nevidí 

-> Nwkt: 

-> David29 - písař: kurva Evropska - budu chtit na zamestnanci priplatek za prechazeni silnice 

-> Nwkt: videls kozy a bobra?

-> pyroman: Nic víc