skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124167 příspěvků (zobrazeno 115951 až 116000) od 06.12.2007 do 08.05.2025, založil/a iDawe
no nie dnes ale vcera som sa bol pozriet na kilo a to to je vysledok hruza
prehnita ! urcena na huby bez stk, a bez starania sa o nu ....

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: no ja stale nechapem, z coho to je.... pokial si spominam, ten traktor stale jazdil len na normalnu naftu kupovanu na normalnej pumpe, kde tankujeme vsetky nase auta aj polne stroje..... ale je pravda, ze 3 roky sa nepohol a v nadrzi bol asi liter nafty....
-> alchstuip - vyslanec kráľovstva Slovenského: To je jak usazenina z fritaku 

Tak nie dnes ale v sobotu sme s bratom po 3 rokoch spojazdnili traktor T4 K14... vymena palivovych a hydraulickych hadic, do nadrze 30 rokov stara nafta, kopru sme nasli minuly vikend na chalupe :-), baterka z erky, drotik namiesto klucika, starter toci a traktor naskocil na prvy sup :-) A fungoval asi 10 minut.... A potom nasledovala komplet rozborka palivovej sustavy od nadrze az po valec.... cele to bolo zasrate divnou hmotou, ktoru mozete najst na fotke.... netusi niekto, co to moze byt? Nejake usadeniny z nafty? vyzera to ako nejaky tvrdy plast alebo zivica.... No a po vy cisteni sla znova nafta, starter a tragac veselo vrci.... uz len hydraulicky olej zohnat a funguje to komplet :-)
fotky sou v kartě auta

tak dnes sem konečně doposkládal rapida ještě dát příčák a stěrače nemůžu žádný najít
...časem na něj přídou náký kola ale na to už nák nezbyli žádný peníze a jelikož sem student tak to bude ještě chvíly trvat než na to budou prachy

mno dnes som hladal par veci po garazi...ako lamela spojkove lozisko valcek..atd.. a mozem sa pustit do vymeny lamely .clovek ked to neda na jedno miesto.. to je potom fuska najst

-> krup: nahodou vo vecsim rozliseni nemas ti fotky?? :D.. nektere by bili moc pekne tapety na plochu :D
-> petřík:
.. já mluvil o RS motoru 

-> krup: 1150 jezdily taky litinovej 8 kanál 

-> Duso: jj :-) bohužel ale dneska sem neby - nejak mi to nevyšlo .. :-/
pokud se mi povedou "sestřihat" videa, tak je upnu ja mozek lidstva ..
-> gabo00000: zjistim, myslim ale, že ne .. ( jela tušim E1 1150.. )
pokud se mi povedou "sestřihat" videa, tak je upnu ja mozek lidstva ..
-> gabo00000: zjistim, myslim ale, že ne .. ( jela tušim E1 1150.. )
já dnes oškrábal část podlahy na svém autě
sorry to je Rka
-> krup: lukr.rajce.idnes.cz/konic
e_23.8
-> krup: ta cervena Mka ma RS motor? vidim liatinovy 8kanal
tak já se vám musim přiznat že jsem v pondělí narychlo měnil motor v gls abych mohl vyrazit do maďar a tam se celej tejden VÁLET!nemělo to chybu,příští rok se těšim zas...
Dodelal audio :) Pro me dostatecny 

Já včera jel pracovně do Českýho brodu (zkurvenej Lanovej most
) a dneska se flákal v práci 

-> MOLSO - pacient : foťák neberie žiadnu pamäťovú kartu
po rozobratí som zistil, že čítačka má odletovaný jeden spoj kostry, no po prispajkovaní to furt nefunguje....Potrebná konečne po 5 rokoch a 20 000 fotkách výmena foťáka za niečo novšie....

a potom som dočistil konečne poslednú časť opieskovanej časti zadnej nápravy - piesok akosi nepobral všetky tie nánosy a vrstvy farieb za tie roky

-> minno:
ty si to rozbil zase
čo si tam mal poškodene ?

čo si tam mal poškodene ?
opravoval som foťák, ktorým fotím škodovku
a aj tak som prt opravil

-> krup: naaaadherny fota !! moooc krasa :)
ja som dnes konečne dokončil podlahu eRka
-> VeTëV: to to mi pak řekni co koupíš, mě se většina aut zdá předraženejch vzhledem k jejich stavu.... rozumná cenová relace pro mě je pro ostatní většinou nepřijatelná 

-> VeTëV: A jakýhopak kombajna koupil? F-514?

-> Bagrr - ten z řad plebejců: Vjetef sere na nejkou modrou vrtulu na aute - vetev koupi kombajna v rozumne cenove relaci ....
-> Syny: secko hazim na vrak
-> Syny: secko hazim na vrak

-> Syny: Myslíš že VëTeV chce BaworskýMotorovýWozíček pro invalidy?
-> VeTëV: Od tebe tohle zrovna sedi 

-> Syny: vyhod secko, zacni makat prerstan chalstat a bud ena bmw hned:-))
-> VeTëV: njn 

-> Syny: nesmis vozit vozejky kramu domu 

-> VeTëV: jj az na nej budu mit, takze tak za 10-20 let 

-> Syny: a k cemu to je? stejne budes kupovat BMW :-))
Po roce me napadlo, ze bych si mohl dat do bily shade radio a repraky z ty cerveny
Tak sem to ted dodelal 

-> MOLSO - pacient : cvo s eme stalo? kdyz neco potrebuju nidke nic nemaj - porad se to leda sere a uz me to neba

-> MOLSO - pacient : Posralo se mu gufero na poloose 
Ja dnes udelal hovno

Ja dnes udelal hovno

-> VeTëV: co to do tebe vjelo ?? si nejaky divny .... co ta tak nastvalo a lebo co ?? 

proklinal jsem skodovku
-> krup: takovehle foto me berou:D sup sup udelat galerku a dat link

-> minno: mě jen sere, že když už jsem to dal opískovat, že jsme to nedal pozinkovat, pač mě to natírání už sere
petr s 23.08.08 20:45:32 napsal: -> J3STER: Tak udělej je na smetaně
-> petr s: Nesdílím tvoje chutě
. Ty potvory jsou všude, a hubit je musím jestli v nich za čas nechci bruslit jako Matthes z TechWebu - princ Bajaja.

-> petr s: Nesdílím tvoje chutě

-> minno: to sa všetci za tebou opičia
-> minno: a ja?
prečo všetci pieskujete a renovujete podvozok? nestačí že ja?

-> krup: hodíš link?
ta v pravo vypada jakop od dušana fišera a to hačko neni nahodou od nikorjaka