skusim sa zapojit do debaty...jazdim uz skoro rok s jednym malym tukancom na konte (teda za 26tis sk. bol...)
v autoskole mi davala instruktorka za trest (ze som sa chcel stale pretekat na semaforoch) neustale cuvat dokolecka niekolko stoviek krat, neprehanam...po troch mesiacoch jazdenia (vzdy pri parkovani sa snazim cuvat, aj teraz, proste vzdy parkujem cuvanim tam si verim...ale k veci) som mal ist pre rodicov v noci (o3tej rano) na ples a este otec mi vravel ked som ich tam viezol ze je tam taky betonovy kvetinac na parkovisku...pridem (s kamaratom ako doprovod nech nejdem sam...), pridem, osvetleny jak vianocny stromcek hmlovky, dialkove, hudba dost nahlas a este kecam s kamosom, tak kukam aaa tam je volne, hodim spatecku a este do toho kecam s kamosom a tak jednym okom cumim dozadu a vtom drrrb, krasa porad vystupim a naraznik rozbity, 26tis skoda, mesiac nervov s opravou, poistovnou (o prachy nejde, to je najmenej potom clovek zisti...) a odvtedy ked cuvam tak uz velmi rozmyslam, a kuakm do zrkadiel, vsade len striedam pohlady pokial idem cuvat niekam kde to nepoznam a ked nevidim tak pootvorim dvere a docuvam to tak...z toho maleho tukanca (ktory sa nedal vidiet ford cumi do neba zadnym oknom) som sa poucil, a cuvam fakt opatrne a myslim si ze vdaka tomu uz nebuchnem druhy krat pri cuvani...
taktiez aj na zraze spanilka (druhy malokarpatak), jemne vlhko...cela kolona ide 50, ja vybehnem do protismeru a zrychlym na 80 a fotime:) vratim sa do kolony a chalani zacali brzdit, zadupol som to a krasne som sa smykal do auta predo mnou a odvtedy si davam inak bacha na odstup lebo som zazil pocit ze to "nezastavuje a auto predo mnou stoji uz" ...
a uz vobec nerozumiem tomu ze si nedal prednost...ja napriklad jazdim v podzemnych parkoviskach hypermarketov bez plynu pretoze darmo tam idem z prava...to ten druhy vediet nemusi takze myslim si ze taketo treba predvidat sorry...kor ked este jazdis s dodavkou v neznamej ulici, by som nachval isiel este pomalsie lebo je to hovado velke a este ani neviem kde sa nachadzam...ale sami sme si strojci stastia