myschaak - diverzant s koženou brašnou 03.09.08 20:05:24 napsal:
-> David29 - antiDriver: ale kámoš dělá ve vývojáku a že prej jim někdo ukradl figuríny na crashtesty a nový budou až za 3 měsíce tak někoho sháněj,to by ti sedlo ne? Beru...bližší info přes SZ prosím....dík
David29 - antiDriver 05.09.08 14:39:35 napsal: ...Nakonec se zjistilo že ji tam mám dýl (byla tam už rez)... A nedostala se ta rez i trochu hlouběji? To by totiž mohlo vysvětlovat tu tvoji úchylku. :o)))
-> MATTESS: Do Německa. :) Jedno muzeum je ve Stutgarttu (jedné automobilky s hvězdou ve znaku) a druhe někde po cestě u dálnice.(Nevzpomenu si na název-ale na Concord se těším) .
-> Bedřich: Ajaj.. to sem měl taky Nakonec se zjistilo že ji tam mám dýl (byla tam už rez ) a když sem odcházel, tak sem si tu záplatu na oku stejně hned sundal... a byl sem tam asi 3x...
Já jsem dneska navštívil STK Auto se jim prý moc líbilo V závadách jen motor těsnost a stav výfuk. potrubí. To nevím co se jim na svodech 4-1 a příčnáku nelíbilo
-> Nwkt: mel sem shozenou napravu, ale vodovodni a brzdovy trubky tam zustaly. Tlacil me cas, tak sem to jen pretrel zakladem a pres vikend to doufam znovu odstrojim vcetne trubek a udelam poradne, takze 2. vrstva zakladu a pak ten cernej gumoasfalt ci co to je.
-> minno: ti reknu, sem minulej tyden opravoval nater vepredu a tam se teda dostat s flexou na obrouseni dost hnus. A to sem to delal na kanale. Delat to jako ty jen na spalkach este vetsi hnus ale kdyz ji milujes...ze?
-> Klubko_: obrusoval som to až na kov len tam, kde to bolo treba, a že tých miest bolo dosť :/ potom na to 2x základ, na nosníky a spodok 2x alkyton, na podbehy 2x body 930.
-> rolls: šedý, taký šedý ako sú nosníky motora, len fotka je moc zosvetlená, šedé na spodku bude len to čo je na fotke, čiže tam kde ide nádrž, zvyšok je čierny