skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124181 příspěvků (zobrazeno 115401 až 115450) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
jsou tam:) resp tlumice jsou tam

-> Bedřich: Speyer nebo to druhé...no Sinsheim...byli jsme v obou a je to super, ale za celej den to skoro člověk nestihne www.museumspeyer.de/
David29 - antiDriver 05.09.08 14:39:35 napsal: ...Nakonec se zjistilo že ji tam mám dýl (byla tam už rez)... A nedostala se ta rez i trochu hlouběji? To by totiž mohlo vysvětlovat tu tvoji úchylku. :o)))
-> MATTESS: Pokud bude zájem rád nějaké fotky vyberu a galerii udělám.
-> Bedřich: vím, co myslíš. Tak Ti přeju pěkný zážitky. Mohl bys pak udělat nějakou galerii toho nejzajímavějšího?
-> MATTESS: Do Německa. :) Jedno muzeum je ve Stutgarttu (jedné automobilky s hvězdou ve znaku) a druhe někde po cestě u dálnice.(Nevzpomenu si na název-ale na Concord se těším) .
-> Bedřich: jen tak mimo - kam se chystáš?
-> David29 - antiDriver: Já budu to oko muset namáhat celý víkend protože mne čeká návštěva dvou velkých muzejí.
-> Bohyn: macher

-> Bedřich: Ajaj.. to sem měl taky
Nakonec se zjistilo že ji tam mám dýl (byla tam už rez
) a když sem odcházel, tak sem si tu záplatu na oku stejně hned sundal... a byl sem tam asi 3x...

Lítal jsem po doktorech se šponou v oku.
venni 05.09.08 12:10:19 napsal:
-> maca: u nás ji taky pořád mají,jsem si na tebe vzpoměl heč
Dík

Dík

-> Bohyn: wostre! akorat ty rucky sou moc nahoru ne?
povedlo se mě sehnat barvu na rapida

-> kury: oni tomu nerozuměj 

Já jsem dneska navštívil STK
Auto se jim prý moc líbilo
V závadách jen motor těsnost a stav výfuk. potrubí. To nevím co se jim na svodech 4-1 a příčnáku nelíbilo

-> minno: v pohodě.... jinak propichoval si nějak ten alobal, jako tomu bylo u toho původního?
-> pyroman: -> Milos: jáj kua, som si to v tej rýchlosti zle prečítal
"udělané" je to tak, že tam zostala originál tlumica hmota, zvyšky starej AL vrstvy sú postrhávané a je na tom nalepený nový Alobal.

"udělané" je to tak, že tam zostala originál tlumica hmota, zvyšky starej AL vrstvy sú postrhávané a je na tom nalepený nový Alobal.
-> minno: ked si nerobis strandu tak delene neni to iste co u/delane
-> minno: co si použil na vytlumení motorového prostoru 

-> pyroman: ako čím delené?
-> minno: jinak čím máš dělané to vytlumení?
já se dnes nechal ukecat - donutit - ať jdu i o víkendu do práce
-> haso: môže, ale prečo si jej napísal, že od Riša, keď ty si haso?

tak, ja som dneska (konecne) zabalil malý darecek k narodeninam pre svoju byvalu...
co myslite moze byt?
co myslite moze byt?

tož sem práve dorazil z rachoty, dodělal sem konečně KIU po kroupách na lak, a poté se opět věnoval rapidu, výměna tekoucího prasátka, a zítra stk

-> minno: pěkně to dáváš do kupy... klobouk dolů

-> Nwkt: mel sem shozenou napravu, ale vodovodni a brzdovy trubky tam zustaly. Tlacil me cas, tak sem to jen pretrel zakladem a pres vikend to doufam znovu odstrojim vcetne trubek a udelam poradne, takze 2. vrstva zakladu a pak ten cernej gumoasfalt ci co to je.
-> Klubko_: aj predok som uz robil takto na spalkoch, mrdacka riadna to bola :/
-> Klubko_: Pokud to neni odstrojený to věřim
-> minno: ti reknu, sem minulej tyden opravoval nater vepredu a tam se teda dostat s flexou na obrouseni dost hnus. A to sem to delal na kanale. Delat to jako ty jen na spalkach este vetsi hnus
ale kdyz ji milujes...ze? 

-> Klubko_: obrusoval som to až na kov len tam, kde to bolo treba, a že tých miest bolo dosť :/ potom na to 2x základ, na nosníky a spodok 2x alkyton, na podbehy 2x body 930.
-> minno: krasa

-> Staf1221: alkyton
-> minno: aha...ale vypadalo to tak---aspon viem ako to bude vypadat

-> minno: cim si to natrel?
-> minno: obrusovals celejten spodek, vsechny zahyby az na kov?
-> rolls: šedý, taký šedý ako sú nosníky motora, len fotka je moc zosvetlená, šedé na spodku bude len to čo je na fotke, čiže tam kde ide nádrž, zvyšok je čierny
-> minno: pokrceny este len budem...ked budem ten podvzok robit

-> rolls: ty si celý pokrčený

-> minno: a kua...biely spodok

-> minno: nebude to nejake pokrcene?