skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 115151 až 115200) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> radekp: c ..tie pneumatiky su fajnove

-> radekp: pekne pekne jak slunicko

-> kury: Áaaha 

-> David29 - antiDriver: ne dělal sem to asi 3 hodiny 

-> radekp: Krása
Pneu jsou 175/50?

Pneu jsou 175/50?
radekp 10.09.08 16:53:35 napsal:
nadherne kolecka..fajnova pracicka

-> Rapid05: jj. Po požáru už je opraveno
To šedý je moje druhá pracovní škodovka
Já nevěděl, kam rychle tu kapotu položit, tak jsme to položil na ní.

-> radekp: Tak to vypada fakt moooc hezky mohl bys dat vice foto ? a celeho kola. jinak

-> Turda: Uvařil jo? A klasicky....? Do studený a pak 10 minut povařit, nebo do vroucí?

Dnes sem vlastoručně uvařil tuhle mastičku z tahokovu.....sice piplání ale výsledek pěkný, sice na oktávku, ale když neni co dělat....

-> kury: Tak už máš po požáru opraveno? Tak gratuluji
Jinak to šedý je plnič nebo už lak?

Jinak to šedý je plnič nebo už lak?
Dneska jsem si konečně nandal na auto vlečkový silentbloky na podélný ramena a dodělal takovej pokus o odvětrávanou kapotu, aby motoru nebylo takový horko

-> radekp: klobuk dole...tiez ich chem mat takto

umyl jsem auto, otrhal bocni polepy, ktery po 18 letech fakt drzely
, polepil B sloupky a dobrousil kastli, aby to nebylo tak znat...

dnes som nahodil zadné chladiace trubky, pospájal s hadicami nahodil expanzku nahodil zadný nárazník nahodil tažné (kvoli STK) Už iba nahodit dopredu chladič masku pregumičkovat pracovný valček spojky a odvzdušnit, nahodit nápavu a ide sa na STK
a modrú som pripravil taktiež na STK zajtra sa uvidi

a modrú som pripravil taktiež na STK zajtra sa uvidi

-> radekp: Dobře Ty !!! Pochvala a obdiv...

-> radekp: Hezká práce 

Tak jsem asi po třech měsících dnes doleštil Apolla! Termín byl Hrocháč 08:-) ale nestíhal jsem
-> Staf1221: lenze ja som nepresadol zo ziadneho ineho auta vtom je ten vtip
a zajtra sa zas do toho pustim...

Klubko_ 09.09.08 21:40:50 napsal: Mam sice taky obalku, kam davam uctenky od nakupu na sade, ale spocitani prenecham budoucim generacim
no aby to potom aj precitali, ked mas na termotlacou natisknute
no aby to potom aj precitali, ked mas na termotlacou natisknute

-> haso: ja som sa bol tiez minule previezt na skodovke po tom ako som par mesiacou jazdil uz iba na novom a bolo veru poznat ze to ma o polovicu menej kotucov a .. ze je to proste skodovka :D na prvych par metroch som bol v tom ze sa zabijem, ale potom po par km som si ozivil spomienky na stare casy
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak aspoň že tak

-> Klubko_: vzhladom na to v akom štadiu je auto tak celkom dost ... 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): no a kolik to hodilo?
-> Klubko_: ja som to chcel len informativne
ale uz to viackrat pocitat asi nebudem 

ja som sa dneska zas rozculoval nad tym ze to nebrzdi

jo a jak uz u me pri brouseni byva zvykem, akupunktura jako vzdy. Este, ze sem to nechytil do oka 

nosniky predni napravy a kufr zespodu maj 2. vrstvu zakladu, prahy zespod a mezi nadrzi a nosnikem podelnych je 1. vrstva a nakonec dostal 1. vrstvu i kufr(prej mam na aute vic cervene, jak kamos na GLicku, kterej me prisel zkontrolovat
. V mezicase mezi brousenim a natiranim sem este striknul nabu ten kousek plastiku nad kastlikem GL palubky.
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): a kdo te k tomu nutil? Mam sice taky obalku, kam davam uctenky od nakupu na sade, ale spocitani prenecham budoucim generacim

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): a kdo te k tomu nutil? Mam sice taky obalku, kam davam uctenky od nakupu na sade, ale spocitani prenecham budoucim generacim

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: no olej prskali, jinak klídek

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ps a co ten erkovej motor,gumy každá jinej rozměr a 2l oleje na 10km to jim nevadilo jo?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: doooooooooooobrýýýýýýýýýý
ýýý

Dnes som skoro upadol do kómy a trafil ma šlak po spočítaní nákladov ktoré zožrala moja škodovka 

Já si konečně doprogramoval galerii na webu 

chlapci, když děláte dutiny, dá se sehnat prázdná pleška na 40mm závit?
já dneska udělal....stk na rapidu,

vygebril som nosniky zadnych ramien základovkou a gumoasfaltom 

RON 09.09.08 14:55:07 napsal: ted jsem skoncil s vykydavanim dutin Resistinem, uvidim, co tomu budou rikat prahy po zimeja budu rezistinovat zitra 

-> maca: díky:)
a SAKRA.... když se to nedodrží a nebudou mi to chtít přepsat nevíš co se stím da dělat?
( třeba když je to převedené na mě ale neni to přihlášené)
a SAKRA.... když se to nedodrží a nebudou mi to chtít přepsat nevíš co se stím da dělat?
( třeba když je to převedené na mě ale neni to přihlášené)

-> doly120:
tušim,že je to 14 dní
tušim,že je to 14 dní

-> aDAm: jinak vítej doma

-> aDAm: dík:)
ale jak si napsal měli-ale prej se jim moc nechtělo....
nevíš náhodou tu dobu?

ale jak si napsal měli-ale prej se jim moc nechtělo....
nevíš náhodou tu dobu?

Já dneska dával dohromady Soptíka potomy co mi ho ukradli...
jinak ja se dneska úspěšně s přítulkou vrátil z dovolene ;)
-> doly120: doba je ale měli by to normalně přepsat.
dneska byl bratr přepsat 136 GL a říkal mi že prej mu ji nechtěli přepsat že je na to pozdě.... koupil ji začátkem srpna. chci se zeptat jestli je nějaka určitá doba do které se to musí přepsat. ví to někdo jak to tedy je?:)
nechci zakladat nové tema tak to píšu sem tak doufám že se nebudete zlobit
nechci zakladat nové tema tak to píšu sem tak doufám že se nebudete zlobit

ted jsem skoncil s vykydavanim dutin Resistinem, uvidim, co tomu budou rikat prahy po zime

-> Evž@: Je to obyč slonová kost.
All: Nebojte kritičtější místa budou samozřejmě náležitě ošetřena a pak tlumex, aby jste mě neprohlásili za kacíře a neupálili za barvičkovou generálku
All: Nebojte kritičtější místa budou samozřejmě náležitě ošetřena a pak tlumex, aby jste mě neprohlásili za kacíře a neupálili za barvičkovou generálku