skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124192 příspěvků (zobrazeno 115051 až 115100) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
tak ja taky dnes pripravoval do sberu a ty mista, kde sem navaril novej matros, tak sem este striknul nastrik spodku, at je to co nejtezsi a dostanu co nejvic lovacu 

for suri..to an tej gume je gumoasfalt..cela rpevodovka bola od neho:D
-> gabo00000: tys do te prevodovky tam mydlil kladivem, ze ho mas na kazde fotce? 

-> petr s: 

-> Max: Kdyz BMW, tak na jezdeni :) S timhle si budu hrat :)
-> petr s:
to se ti povedlo 

-> Matthes z TechWebu (musim zas něco vymyslet): Ale on to rozdělává do sběru
-> gabo00000: 4 hodiny? Ja se s tim jebal nekolik dni

-> Syny: jejda, ty ses do toho pustil ? já myslel že tě kolektiv přemluvil abys radši investoval do BMW 

Dekuji mnohokrat Pedrosovi, Nwktmu, Tatovi a Mamce za pomoc, protoze bych to bez nich nezvladl :)
125l alias GRED+vrakofil no velmi pekne dakujem, je tam aj moje priezvisko napisane na kazdom budiku, ale dajak to nevidno
-> Saimon2211: tak to je hodně dobrý

tak toto som robil dneska aj vcera treba nastriekat este tie 6 kontrolky, ale to bude az tajtra, dufam ze sa vam to bude pacit
ja neska dostal rymu,zkopl si palec a sem nasranej na celej svet 

-> haso: TAK je to spravne ! :-D akurat na začiatku si zabudol niečo 

Dneska sem udělal ze starých GL předních sedaček židle s možností lůžkový ůpravy.Bohužel foto bude až zítra. A taky sem umístil škodnou do garáže, kterou sem za pposlední 3a pul dne vyklidil, a nějak sem se usmislel, že bych prubnul papírovou STK.
-> FORM: gratulace panáčku... takže na Doksech bude oslava? 

-> tomo227-hladač kila: ale cedulka nema s a utom nic spolocne vyfotim ti jednu schade v dedinema v maske znak BMW
-> petr s: co tam bolo bola cedulka ako vidis,a este tam bola klasicka na zadnej kapote co byva od vyroby Š100 tak ja neviem co stale mas proti...
Taaak ja mam na plynakovi nove svislaky, komplet rizeni, udelanou geometrii a nove barumky napredu..konecne se s tim da jezdit:-)
-> petr s: ja neviem ale bol som tam ja a videl som tam co som videl...
-> tomo227-hladač kila: jo jo 1150 měli chladič za lízem...
dalsie foto vo fore :-) vytvorim ....
tak sa ho mozte nabazit ako aj ja :-) skoda ze nebolo otvorene kukol by som podrobnejsie
ale nedalo sa

-> tomo227-hladač kila: A proč tam je kapota 120S?
TAK JA SOM DNES BOL V NITRE ,NA AUTOSALONE A BOLO NIC MOC SICE ZENY,A BABY BOLI PEKNE ALE AUTA NIC MOOC:-/ ALE Z COHO SOM BOL PACH BOLO KILO SKOR UPRAVENE KILO NA SKODU 1150 :-) PRIDAM PAR FOTO :-)
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): krasne si ma nazval
nene normalny paintball maturanti proti druhakom to bude deathmatch...a ja som povedal ked uz prehrame tak musime my maturanti prist autami aby sme hrdo mohli povedat MY sa vozime v AUTACH!

nene normalny paintball maturanti proti druhakom to bude deathmatch...a ja som povedal ked uz prehrame tak musime my maturanti prist autami aby sme hrdo mohli povedat MY sa vozime v AUTACH!

-> hašo nebrzdící hluchý spící : paintballom mas na mysli zafarbenie kotučov alkytonovymi nabojmi ?

moje srdce konecne dnes zacalo znova bit
som spojazdnil brzdy!!!!!!!!!!!!!
prave vcas, zajtra idem na paintball

som spojazdnil brzdy!!!!!!!!!!!!!
prave vcas, zajtra idem na paintball

odoslal som auto na finalnu pripravu pod lak...mala by trvat 2 tyzdne

dneska jsem nasadil kola na auto, vyměnil jsem tlumiče, teď jsou o 25% tvrdší než serie!
-> minno: normalne preslo ... mám 12 lahkých závad
a technik odporučil čo najskor vymenit zvislaky 

-> MATTESS: ano na rok, u nas sa obvykle chodi osobitne na EK a osobitne na TK, a po novom musia na EK aj nove auta s katalyzatorom.
to tam maj teda pekne vostry
Bratri maj ME pouze na rok...
-> minno: emise na rok? Taky pěkná buzerace
-> Matthes z TechWebu (musim zas něco vymyslet): -> Apple STS Chvojkovice-Brod: emisna plati len rok, STK 2 roky
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): ako sa ti podarilo prejst?

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): ako sa ti podarilo prejst?

proč 2009? to si nepropšel, já nemám co brousit tak surfuju, z chvíli jdu stříkat plnič a domůůů
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): Jaktoze ne 2010 obje?