skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124198 příspěvků (zobrazeno 114651 až 114700) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
tak já si před chvílí přivezl auto ze servisu a když se něco sere, tak se sere všechno
přede mnou jela máma, protože já mam auto rozebraný bez světel atd. a asi po půl kilometru jí prasklo plynový lanko
když jsem se šel podívat co se děje, tak mezitím chcíplo moje auto a já ho nemohl nastartovat
nevim proč, to se mi nestává a nakonec jsem na tom startování vyplácal baterku, vyndal jsem si jí z máminy auta a nastartoval, zvláštní...odvezl jsem auto domu, vyndal baterku a nechal se odvízt pro auto, nandal jsem baterku, zapřel plyn na karburátoru klacíkem a domu dojel za pomocí sytiče...
dnešní den jsem započal myslím si krásně a přemýšlím, zda mám jít něco dělat, aby se zase něco neposr...

minno 23.09.08 22:39:50 napsal: -> Pavel P..: no bolo ti to treba zhadzovať tie blatníky? pokiaľ tam boli tak to bolo krásne zdravé
já mu taky řikám že tam neměl jezdit a měl pustit mě prvního

já mu taky řikám že tam neměl jezdit a měl pustit mě prvního

-> Syny: prej krásný.,.. počkej udělám lepší fotku foťákem a ne tou posranou nokií... co mě dostalo že někde kde to bylo pořádně nalepený je plech jak novej a vždycky tak 20cm tam kde blatník desedá na obou stranách Péček a na obou vrškách... všude kolem je to rezatý, a při větší síle tam udělám díru šroubovákem....
Mě dneska vzali Transítka
Ty veca sou fakt děsný...ale zase pohodlný 

-> Pavel P..: takovy krasny rantly a kapsy, co bych za to dal...
ja som dne doniesol frezy na sedla a zabrusil 2 ventyli a super..som happy

se řekne nový ventilátor-paráda,ale člověk aby rozebral celý předek a půl dne dělal nový držáky...ještě,že mě to baví))
-> minno: přesně tohle jsem si říkal taky, ale zase jsem tam měl jenom 3 dírky a zbytek je krásně zdravej, zejtra už to bude zase hezký, až tam budou nový plechy

dnes na discovery ukazovali jedno auto s leštenými mangelsami a povedali "dokonale vyleštěná hliníková kola"

jooo jaký to bylo pěkný když tam byli ty krásný blatníky... a všechno bylo zdravý
-> Zdeněk.: no tak to je hliník za to platěj víc

-> Zdeněk.: no tak to je hliník za to platěj víc

-> Pavel P..: no bolo ti to treba zhadzovať tie blatníky? pokiaľ tam boli tak to bolo krásne zdravé

-> Pavel P..: a pujde do šrotu i s těma hliníkovejma plecháčema?

Pavel P.. 23.09.08 22:30:21 napsal:
jde to do šrotu
taková malá dírka a ty by si jí hned chtěl sešrotovat
jde to do šrotu

-> Daff: To já měl dvanácettrosku, myslim že to byl i stejnej výrobce, ale když jsem byl malej, tak jsem holt byl zmetek a zbyl mi po ní asi jenom podvozek 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): A ne kdejaká... eLeSo!
ja mel taky takovou krasnou 120GLs oranzovou a rozsekal sem ju, kdyz sem byl malej beee

-> Daff: týýýjo
úžofka 

-> Tampajs: cvok

Já dneska navštívil mototechnu tady za rohem a to co sem tam viděl všemožnýho co bych chtěl no až sem se jim tam v křeči svijel na zemi a cukal sebou

tož já sem dbneska do pul 3 ráno měnil motor kámošovi v rapidu a dneska nic dělat nebudu , maximálně ležet

tak ja jsem dneska třidil gumy a kola tohle jsou 13ky 14ky a 15ky jsou pouze po 15kouscicha taky jsem sehnal new kola
sice na kšeft ale za ten peniz:D:D
sice na kšeft ale za ten peniz:D:D
-> Duso: pěkně :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co si to zase přitách?

-> FORM: šikovné dievky :)
Pohled z patra na hromádku zbytků. Ono patro je už ve výšce asi 1,5m, celé to má tak 3m.
-> minno: jo přesně tak zachranil jsem ji před lisem

-> FORM: Tak hlavně že tam má podlahu... aby ho nenapadlo tam čůrat, jako mě v tee-pee

-> David29 - Mrázovka: vono to má podlahu, okénka budou mít alespon kříž aby nevypadl a navíc nikdo neřekl, že na dveřích nebude petlička zvenku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nesmíš se bát 

-> David29 - Mrázovka: To sem chtel napsat ale bylo mi to blby 

-> FORM: Proč okna apod? Šoupnětě ho tam spodem, a máte na celej den klid 

-> Mil@n: rovno z pod lisu?
Zbylo nám pár prkének z přístavby kůlny, tak jsme synovcovi postavili "menší" domek na hraní. Ještě zbývá vyřezat okna, dveře a dodělat pár blbin.
dnes jsem zjistil ze hlava co jsem dal na repasi k mechanikovi je uplne KO a ze se vyplati sehnat jinou :-(
je to na Senovaznym namesti, Budejcaci znaji 386355450, chlapik byl solidni, rpoto mu delam reklamu, tak me nekamenujte :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no vidiš jinde sem si to opravil, ale tady sem na to pozapomněl, nj asi bych se mněll vrátit do školy a na základku

-> RON: tak piš...
Tak dneska nejak marodim, ale nasel jsem kontakt na Budejckou prodejnu autodilu. Chlapik ma spousta novych veci na skodovky, Fava, Feldy vetsinou za 50% ceny, kdyby byl zajem, tak sem dam kontakt.