Já jsem dneska natíral alkytonem oplechování střechy na baráku, uskladnil brambory, přemístil otcovy zimní kola natřená, jak jinak, alkytonem z mé do jeho garáže, a řeším montáž světlometů na denní svícení do otcovy Cordoby. Jo a slemáci už nejsou
utratil som 721.- Sk za zakladnu farbu na lahke kovy, zakladnu polyuretanovu a vrchnu polyuretanovu bielu+ jedno tuzidlo. nastriekal som pavuciny zakladnou a zajtra ideme zahladzovat nerovnosti po pieskovani. kolieska moje teste sa, budu vianoce. ozaj, co by ste obuli na 5,5 palcove disky /znacka+ rozmer/?
-> T: dle konzultace s lidma co loukotě jezděj, tak se neosvědčil komaxit, dokonce snad ani spešl nátěry, nejlíp držel alu tmel, jemnej tmel, pak plniš a vrchní barva, jen slabé vrstvy, kdybych chtěl to kolo víc na šampona tak nechám stočit límce, středy a ještě tak 2h prstíčkama brousim, nicméně, koleček mám 8 a jsou na závoďáka tak jsem to nepřeháněl, při blízkém ohledání je vidět pár vad, ale dokud mi u těch kol nebude nikdo klečet jsou super...problém je jen s korozí elektronu no...