skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 114451 až 114500) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> Syny: ja ted zacnu odstrojovat gardeso... a srobovak si k tomu vemu a uvidíme jak dopadneme:) ale už ted se toho bojím že misto šroubovaku tam prostrčim kladivo

-> Ad@m: udelal si sroubovakovej test? Ten levej predni podbeh nevypada pekne...
Já jsem se dneska pustil do interiéru... Myslím že to ale není tak špatné. Co teď s tím? Tu ipu nebo co to je seškrábat a pak co? celé komplet obrousit a pak klasika základ a barva? Zhnité to není, naštěstí...
-> Tuneman2: no vidis...ja chcem bielu napravnicu a chromove ramena

Já si dnes konečně vložil nějaké fotky 

vyzvedl jsem si novej profesní průkaz

-> minno: Hmm, skus si ten prispevok este raz precitat... si si isty, ze pisem, ze sme zabili psa?

-> Tazi: nooo, pěkný kolečka
my jsme dneska s bráchou brousili základ na kolech, zítra musím jít nastříkat první část

my jsme dneska s bráchou brousili základ na kolech, zítra musím jít nastříkat první část

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak to som potom asi dobre nem pochopil ja :) Tym psom nebola myslena ta motorka? Asi nie, co?

-> minno: Ake pes???? nemhapem.....
minno:
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pekny pes :)
minno:
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pekny pes :)
Tož dneska jsem testoval jak by vypadal Fanóš na jiných kolech.... Myslím že když bych je tam nechal přes noc tak ráno najdu akorát mastný flek po celém autí....

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): dakujem a co ty ako pokracujes
-> Tuneman2: mne sa to takto vzdicky pacilo
-> castrol: PEKNEE

-> castrol: přesně tak to chci u formana..černa napravnice, červeny ramena a těhlice s pružinama:-)
Ja sem toho dnes stihl hodně..na fáčku co je už kámošky sme s jejím bratrem vyměnili uřvaný la%dák za serii, nalakovali sme kufr, nasadili zástěrky, zapojili rádio a vyměnili hlavu za serii po GO...a večer sem se udobřil s jedním dobrým kámošem, se kterym sme se jak kreteni dohadali kvuli tisícikoruně(on ví za co
) a aspoň ja uznal že to bylo zbytečny...a taky sem se udobřil s bejvalkou..už se aspoň když se potkame zdravime a bavime se jako lidi...proč jen pořad musim milovat:-(....no a jinac auto zase do patku musi počkat...MU Brno volá

-> pitrs-84@: To bude vypadat dobře
Držim palce 

->Borin: jj mřížka by byla dobrá ale plánuju jiný repra a uvidim až jaký koupim, některý maj pěknou mřížku už v balení a rozhodně nechci klasickej gril

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): jéé vidim konecne hotovo
technicka uz se třese 

sem konecne dotvoril LP blatnik jeste vycinovat...........
-> Pavel P..: ajeje vetev se vyprd na karieru a otevrel klempirnu :-D ale kluci musite za nim casteji at ma i na zdi ty svoji garaze ;-)
...ale tady ten pán
Max. speed je opravdu realita, ale na válcové motorové brzdě. Dneska jsem si splnil sen a změřil výkon motoru. Dělali jsme celkem 4 měření a pokaždé to bylo mezi 88 - 89HP a točivý moment kolem 130 Nm. Více u mě u auta včetně grafu

Max. speed je opravdu realita, ale na válcové motorové brzdě. Dneska jsem si splnil sen a změřil výkon motoru. Dělali jsme celkem 4 měření a pokaždé to bylo mezi 88 - 89HP a točivý moment kolem 130 Nm. Více u mě u auta včetně grafu

-> Nwkt: Bohužel jsem to neřídil já

-> Tuner#2: tak to až budu mít někdy v autě digi tacho, tak mě vezmeš na lano, ať můžu machrovat, jak mi to jezdí

dnes odpoledne jsem po včerejší bujaré noci nemohl dělat nic technicky náročného, tak jsem umyl podběhy a přední jsem natřel první vrstvou tlumexu

-> Bohyn: Dej mřížku...16ky sou u felicie tak vyblitý že je dost snadný do nich kompout když na to zapomeneš

-> M@rtin: Myslíš Mášu? 

-> Tuner#2: Tak to je už docela hodně, to už by tě u mě pomalu mlátil omezovač

-> Tuner#2: asi taky nejsi čech když nemůžeš napsat:6100 otáček 

já jsem stihnul tátou a tchánem za víkend udělat věnec na baráku,už se počká jen na tesaře a jede se dál

-> M@rtin: Asi 6100rpm

-> Gemini: pekne

-> Tuner#2 28.09.08 17:26:49: A kdy padne 210km/h? kolik ten motor točí při takový rychlosti???
KW bergtrophy - 2. miesto v kat S1400
perlicka : na karburatore EDSR Skoda 105
viac info Forum/ Srazy a akcie
perlicka : na karburatore EDSR Skoda 105
viac info Forum/ Srazy a akcie
-> Nwkt: nějakej nepotřebnej bordel ale zánovní najeto +-3000km
-> Klubko_: dik za fotoo 

-> hany:

Dnes som dokončil brzdový a spojkový okruh, zajtra sa ide odvzdušnovat
a súdruhovi jordisonovi som dokončil karburator

a súdruhovi jordisonovi som dokončil karburator

-> Maxx: jj musim lakýru pochválit 

-> hany: krasna pracicka

je to tam
-> Zdeněk.: tady máš detail...více foto na
hany08.rajce.idnes.cz/Rez inka_2008
ale až za chvíli musím je tam nahrát
hany08.rajce.idnes.cz/Rez inka_2008
ale až za chvíli musím je tam nahrát
-> Tuner#2:
přece by jsi neporušoval předpisy u nás že?
přece by jsi neporušoval předpisy u nás že?

-> maca: Jak to víš?