skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 114351 až 114400) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
dnes jsem udělal příspěvek s číslem 10000

-> MerHanz: ja ich tam mam 3 difuzory, 3spodky s klapkami a 2vrchne vika a krabicku trisiek...vraj je ich tam viac ako je treba ..ze mam na vyber tak uvidime len neviem ci ten s ddifuzormi 24/28 nebude kus moc
uvidime..prvo musi motor frcat a tak sa bude toto riesit

-> Klubko_: byl sem tam z kámošem :)
mám dojem že sis sním daval i sprint
skoda-virt.cz/cz/.../2641 -czkedar-skoda-120-l
mám dojem že sis sním daval i sprint

skoda-virt.cz/cz/.../2641 -czkedar-skoda-120-l
-> doly120: kterym autem tys byl na valkach? Sem se dival do tvoji id a tam sem zadny mi povedomi ze srazu nevidel

-> Bery: každej gram dobrej :o)
ramínka se sehnat daj....
třeba tu:
www.e-cat.cz/p-1948730/.. ./rameno-predniho-sterace. html?cPath=9994...
ramínka se sehnat daj....
třeba tu:
www.e-cat.cz/p-1948730/.. ./rameno-predniho-sterace. html?cPath=9994...
-> Pavel P..: se vrátim ke klasice a ono po kolíně nic nemaj)taky začínám měnit šrouby-zařezávám délky na akorát a tak..to je pakárna...a toho železa co zbývá...
-> Bery: ale seženou... 

to se jako už neseženou nový ramínka ke stěračům?
ja si dneska zašel pro velky techničák na poštu

vymontil jsem muziku co byla ve spotřebáku

-> minno: to já ne :) to byli soudruzi v Anglii 

-> Majkl: prečo si mu odpílil strechu?

-> gabo00000: já ám doma solexe z poláka, ale nemám k tomu žádný díly a nedaří se sehnat
-> Mr.Lumpy: ja na sroub nasadil ocko 10ku, na matku 10ku orech a utahoval jsem racnou az se ozvalo prask :) a sroubek upadnul... je teda pravda ze se zbytek matky dost blbe vyndaval z orechu
-> Tuxik: já přitom utrh stranovej klíč
docela jsem se na tom vykrvil ono když to člověk dělá dvouma malinkýma stranovýma klíčema a je línej si to auto aspoň přizvednout heverem... 

-> Mr.Lumpy: Já an to seru... já to tam nechám

-> Mr.Lumpy: to je v pohode, ty se vetsinou povede moc pekne utrhnout :)
-> David29 - Mrázovka: tak hodně štěstí při povolování šroubů 

-> Tuxik: 

-> Tuxik: Zas tak vážný to nemám 

-> David29 - Mrázovka: upadla i s drzakem ? :-D
Já dneska natankoval a umyl auto
A zjistil že sem někde ztratil zadní zástěrku 

sme vcera prevezli rapida na finalni mistecko :) vice fotek bude u auta...
-> gabo00000: 

-> minno: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ne, Amátu. Protoze z toho Rimmer šílí
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): asi
musíš to nechať dlhšie pôsobiť a efekt sa dostaví
keď to hneď utrieš tak je to nuda, nič sa nedeje

musíš to nechať dlhšie pôsobiť a efekt sa dostaví

-> minno: heeej ? tak prečo mne ten alkyton pekne drži ? nerozpušta sa ? neodlupuje sa ? asi ma má rád pre reklamu

-> minno: no ty si muzes vzit misto toho nahrdelnik s priveskem s 5ti kanalovou hlavou
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): tak to v pohodě, ja když jsem odvzdušňval brzdy, tak mi brzdovka stekla po jednom třmenu a já si toho nevšim, takže se bude muset přetřít

-> gabo00000: si z ventilov robil mame sperky? :) no neviem neviem, či to nebude moc extravagantné :)
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): lenže alkyton po kontakte s brzdovkou ide naozaj dole....to by si ako hlavný natierač-alkytonič mal vedieť :)
webre s poskeho fiata ktore som dostal do daru

-> Zdeněk.: budeš sa čudovat ale ... odtrhol som prietokovy šrob na HSV a cela nadržka mi natiekla do kufra zamokrený červený HSC žltá pedálovka a aj dno kufra (syntetika) a po utretí sa tomu absolútne nič nestalo .... pri odvzdušnovaní nejaka ta kvapka ukápla na alkytonovane dielce a aj po dlhšej expozícii farba nepúštala ani nezliezala ... možem potvrdit že je to kvalitka 

-> minno: ajaj takze stejne na prd jako jsem to sundaval z vany... :) to slo hodne spatne
-> jordison - Flat Eric: já jsem ale nepsal že to slezlo dolu...povrchově upravený je to pořád, ale za těch X let co vyjelo to prostě vybledlo a teď když jsem natřel podběhy, tak je to tam jak pěst na oko

-> Tuxik: šrobovák, Arva, štetec a veeeeeeeeeeľa trpezlivosti a času
-> minno: cim ten motor drhnes ? taky by se mi to hodilo
-> Zdeněk.: netusim cim to natierate ked to zlieza dolu? mozem potvrdit za MOLSA ze alkyton drzi ako luteranska viera. ...a pritom sa rozlievalo jedna radost