skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 114051 až 114100) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
a nakonec jsem ještě vyměnil zadní světlo u kufrových dveří,bylo totálně vybledlý levý
Tak já si dneska hrál s tímhle
.Nejsou to podběhy starý škodovky ale 12 let starýho BMW řady 5 Touring.Chtěl jsem vědět jestli to někde náhodou nekvete.A opravdu,nekvete
,podběhy jako nový,dokonce nápravy jsou jen lehce orezlý ale ne nic tragickýho,prostě skoro jako by to vyjelo.hold poctivý starý bmw.

-> doly120: Farecla...dá se koupit v prodejnách kde se míchaj autolaky...ty sračky typu tempo a ty z obchoďáků sou nahovno...
ja se dneska snažil vyleštit favo a vubec mi to nešlo... vyskoušel sem TŘI leštěnky a všechny na hovno
nemáte někdo nějakou dobrou oskoušenou leštěnku?

-> kuko: este nerozobral nic
btw. pozeram ze aj spojkovy je od fragokovu, ten si rozoberal ? :)
-> rolls: ta gumicka co ma nastrane brit bola naopak -> kuko: aj tak sa da ale staci klepnut
-> rolls:
neni nic jednoduchsie ako to rozobrat;) zober si nejaky nastroj, ktory je zakonceny zagulatenim, alebo nieco s cim sa vies "zapichnut" do toho hlinikoveho bazmegu ktory je zo spodnej casti HBV a uz to len povytiahni, nic nevystreli, nic sa neodkotula, je to primitivna skladacka kde sa da podla nakresu v katalogu presne urcit kde je zrada, neboj sa toho a rozober to, robota na 10minut
neni nic jednoduchsie ako to rozobrat;) zober si nejaky nastroj, ktory je zakonceny zagulatenim, alebo nieco s cim sa vies "zapichnut" do toho hlinikoveho bazmegu ktory je zo spodnej casti HBV a uz to len povytiahni, nic nevystreli, nic sa neodkotula, je to primitivna skladacka kde sa da podla nakresu v katalogu presne urcit kde je zrada, neboj sa toho a rozober to, robota na 10minut
-> suri: ako som kukal na ten navod tak ako to mozu poskladat blbo?
co am vlastne moze byt naopak?

-> rolls: pde to neboj sa a ked nie tak je este dalsich 5 metod
-> suri: aha...no len aby to tym klepnutim slo...ako to vypadne tak pohoda

-> rolls: novy rozoberes v phoo lebo neni rezavy skoda.panda.cz/clanek.php
3?id=427
-> rolls: to je jednoduche staci klepnut o sotl a mas rozobrate,,,a gumicky sa podlalogiky daju pozret ako maju byt a na pande je navod
-> suri: jj...ide to v pohod rozobrat? alebo to ma nejaky hacik?
-> kuko: do riti...sa bojim tho rozobratia
no nic...ked sa vratim zo sluzobky tak sa skusim do toho pustit, hadam mi tu ludkovia nejako pomozu, usmernit ma ako to rozobrat a poskladat

-> rolls: ako hovori kuko robia to tetky madarskoukrainske tak to tak dopada a problemso mnemal len ja ale aj sused a jeden kamos ...
-> rolls:
problemy s novym som mal aj ja, nasledovala rozborka a nasledne zlozenie, sam predajca ma upozornoval ze s tym vyrobkom boli problemy, konkretne ja som mal HBV od fragokovu a ze ten skladaju ukrainci a ti sa s tym neseru, pre istotu to skontroluj ako ho potom komplikovane vyberat zo zapojeneho stavu...
problemy s novym som mal aj ja, nasledovala rozborka a nasledne zlozenie, sam predajca ma upozornoval ze s tym vyrobkom boli problemy, konkretne ja som mal HBV od fragokovu a ze ten skladaju ukrainci a ti sa s tym neseru, pre istotu to skontroluj ako ho potom komplikovane vyberat zo zapojeneho stavu...
-> suri: okrem toba
jasne secko ide do chromu, este tam chybaju plechy okolo motora ale to este vecer pripravim, zajtra to musim odoslat

-> rolls: idu byt chrom ramena? -> rolls: odpoved na druh otazku...mal
btw...mal estie niekto problem s HBV ked ho daval new?

A aky problem vznikol, to vyrobca dal naopak gumičky...

-> rolls: ale ono je to kvalitne dost vydrzia len sa stane semtam chyba
-> suri: kua...to nasere...som cakal ze ked to je nove tak je to plug and play...to som rovno aj stary mohol repasnut a nie kupovat new
este som zvedavy ako to rozoberem, som to este nerobil

-> rolls: mne sa to stalo na hbv a na zadnych prasatach ale pozri vsetko radsej
-> suri: dik za upozornenie, tyka sa to aj spojkoveho?
-> rolls: jasne ja len upozornujem aby nevznikol problem ako nam ktory sme skumali tyzden
-> suri: jaj tak...budem na to pametat...je to namontovane zatial docasne, este sa tomu budem venovat a potom na to urcite pozriem, len uz uvolnujem miesto v dielni a hadzem veci na auto aby som mal predstavu co kde este treba, ako vidis ani pedale tam niesu
-> rolls: uvidis
dvakrat som opravoval bola naopak gumicka
a navyse treba pred montazou dnuka umyt a namazat brzdovou lebo je tam konzervacna vazelina
dvakrat som opravoval bola naopak gumicka
a navyse treba pred montazou dnuka umyt a namazat brzdovou lebo je tam konzervacna vazelina
-> suri: ??? vsak je novy, naco rozoberat?
-> rolls: valec si aj rozobral?
-> krup: hezkyyyy
Já se byl včera podivat v Násedlovicích.. neco málo ze startu :
a pár obrázků:
lukr.rajce.idnes.cz/Nased lovice_5.10.08
a pár obrázků:
lukr.rajce.idnes.cz/Nased lovice_5.10.08
-> gabo00000: aha aha no jo
zatial sa ale asi stihnem povozitna starych .... aspon pocitim ten rozdiel 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): ze vsetko bude

ja du radsi spat, nebo se tady este o sobe dozvim neco co sem ani nepotreboval vedet

-> Klubko_: NJN tak seš na starší no

-> Borin: neee tenhle je na me moc starej
dyt by to mohl byt muj tata 

-> gabo00000: jj, podobne vypada i moje rameno. Akorat ja to mam opaleny od svarovani
tohle je este se starejma miskama

-> Klubko_: Tváří se furt líp než ty...podle toho jak se k němu tulíš na první fotce usuzuju že to je přítel ? 

Klubko_ 04.10.08 22:32:43 napsal:
gabo00000 04.10.08 16:56:23 napsal: Klubko_ 03.10.08 22:20:40 napsal:
zesilil sem misky spodniho uchyceni prednich tlumicu. Pc. misek 30kc/kspekne srpavene.aj som to robil tiez ale ne tak preciznemusim rict, ze s jednou sem si hral mozna skoro hodinu. Pekne vyklepat plech do obloku, pak pritvarovat jednu stranu, obrousit novej plech podle packy te misky, tu pribodnout, dotvarovat oblouk a druhou stranu, obrousit, taky pribodnout a nakonec doklepat strany toho oblouku a privarit a hotovo
akorat sem to pak nijak nenatrel, takze to zrezne
asi to pak necham opiskovat s celou napravvou.
gabo00000 04.10.08 16:56:23 napsal: Klubko_ 03.10.08 22:20:40 napsal:
zesilil sem misky spodniho uchyceni prednich tlumicu. Pc. misek 30kc/kspekne srpavene.aj som to robil tiez ale ne tak preciznemusim rict, ze s jednou sem si hral mozna skoro hodinu. Pekne vyklepat plech do obloku, pak pritvarovat jednu stranu, obrousit novej plech podle packy te misky, tu pribodnout, dotvarovat oblouk a druhou stranu, obrousit, taky pribodnout a nakonec doklepat strany toho oblouku a privarit a hotovo

-> Borin: tak ti volove za fotografem furt rozesmivali, sem se sklebil, ze to az hodilo odlesk od zubu do objektivu 

-> Borin: hele, tak tady ma ten nalevo este lepsi vyraz jak ja 

-> Klubko_: Pokud nejsi ten nalevo tak se tváříš jak vocas

-> gabo00000: co smejes ? 

-> minno: dik za pochvalu
je to tema pritvrzenejma tlumicema. Seriovej vytahnes rukou, ale ja kdyz sem chtel vytahnout ten pritvrzenej, tak sem ho musel povesit za pistnicu a na spodek povesit baterku z auta a sel delat neco jinyho a za par minut mi ho ta baterka roztahla. Tak tim to je.

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): 

No a já jsem tak ve tři odpoledne vystřízlivěl a td jsem konečně kapku zkrotil kocovinu. Alpskej vánek už pít nebudu ...