skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 114001 až 114050) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> FORM: já chci taky

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 33tis hrubýho za 14 vchdů....přepočítáš na hodiny a ...
jinak jsem odpoledne jel z kámošem pro Toledo a pro plyn z feldy a motor z fábky,cestou mi na přejezdu vypadla mlhovka,pravděpodobně mi jí chtěl někdo ukrást, a v Boleslavi mi prasknul homokineťák. ostuda ,já a na plátně domu 

´dokoncil som predne brzdy sorry za kvalitu ale je to telefonom

dnes sem si prehodil zpatky 4,44 za 3,9 ale trvalo mi to nejak dlouho
nejakejch 6 hodin

ja som dnes trosku upravil interier v skodovke k fukcnemu a potom ju aj umyl 

-> m8rinek: Jaký exkrementy, to je čokoládová barva.
-> radekp: Jo rychlost jak cyp, druhýho srpna jsem to rozdělal, tad to dva měsíce stálo na kozách v garáži a dneska jsem to vyndal ven, protože musíme do garáže dát brambory. A příští týden mám dovolenou a jak se vrátím zas to pujde na kozy. Musím ještě vyměnit ty držáky podélných ramen. a nějaký další věci. Je to udělaný jen aby to šlo posouvat. poloosy jsou ještě rozdělaný, nemá to tlumiče, pružiny tam jsou ještě starý. nový ještě potřebují vrstvu alkytonu. Jak tu někdo psal že auž ani neví jak se jezdí ve škodovce tak já to mám to samý. dva měsíce ted jezdím Felicíí, formanem a BMW.-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nemám u nás je nikde nemaj. Ale ramena pujdou ještě jednou ven tak za 14 dní asi.
-> radekp: Jo rychlost jak cyp, druhýho srpna jsem to rozdělal, tad to dva měsíce stálo na kozách v garáži a dneska jsem to vyndal ven, protože musíme do garáže dát brambory. A příští týden mám dovolenou a jak se vrátím zas to pujde na kozy. Musím ještě vyměnit ty držáky podélných ramen. a nějaký další věci. Je to udělaný jen aby to šlo posouvat. poloosy jsou ještě rozdělaný, nemá to tlumiče, pružiny tam jsou ještě starý. nový ještě potřebují vrstvu alkytonu. Jak tu někdo psal že auž ani neví jak se jezdí ve škodovce tak já to mám to samý. dva měsíce ted jezdím Felicíí, formanem a BMW.-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nemám u nás je nikde nemaj. Ale ramena pujdou ještě jednou ven tak za 14 dní asi.
-> felda1,6: Nj, tak to je prace na hovno, ale kdyz za to budou penize tak proc ne no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nějakym záhadnym zpusobem jo...dlužili na nájmu,byt se jim prodal v aukci, nabyvatel si na něj vzal úvěr od banky,zjstil že s nima nehne tak se na to vybodl to platit, propadlo to bance a ta má čas............ panelák má 14 vchodů a než dojdem do konce můžem dělat nanovo....dělám to jako brigádu, je to otročina,ale dodělat to už musim
-> felda1,6: No tyvolekravo to je kentus 
A oni tam jeste bydli? Ma cenu to malovat?

A oni tam jeste bydli? Ma cenu to malovat?

-> Gryzly: Cvičíš rychlost na Hrocháč,jo?

-> Gryzly: A mas na tech ramenech vleckovy silenty? 

-> RON: no ve volnu,jsem se nechal ukecat
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kdepak,to jen naši méně přizpůsobívý občané luxusně poplivali zdi
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kdepak,to jen naši méně přizpůsobívý občané luxusně poplivali zdi
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ne ne, myslel jsem to u ramen a tam o rat stylu pochybuju :))) tam mi to přijde spíš jako shampoo shit style :)))
-> m8rinek: Rat style ne?

-> felda1,6 05.10.08 21:53:48: Tam odpraskli nejakyho cigana ne 

-> Gryzly: hneda pro pripad projeti psim exkrementem? :)))
-> felda1,6: opravujes interiery panelaku v nedeli?
tak dnes další tři patra,ještě 40

ja vcera pripravoval napravu na lak nebo spis delal piskovani pro chude..kartac a skrabal a skrabal 

ja som bol dneska ale aj vcera v robote a srotoval som krabice, minul asi kilometer lepiacej pasky a celkom sa pritom zabaval
a ked mi dakto povie ze mam setrit papierom tak ho poslem do skladu jak sa tam knemu chova

-> minno: kdo neotvírá odkazy kde je asi 100 fotek ,má nemístný poznámky 

-> FORM: Co to stojí?
-> petřík: kto nefotí, nerobí :))
respektíve robí, ale nikto mu to neverí :))
respektíve robí, ale nikto mu to neverí :))
takže den tři :) jinak koukám člověk jak sem nedá fotku tak jakoby nebyl :D
petrvod.rajce.idnes.cz/vy vareni_den_treti
petrvod.rajce.idnes.cz/vy vareni_den_treti
Já dnes absolvoval školu smyku na Mosteckém Autodromu, je to výborná věc do života, každému doporučuji. Supr zážitek, poučení a zkušenosti k tomu. Pak Vám k tomu můžu něco povyprávět.
-> Borin: ok díky moc:)
já skoušel tři druhy a pořád mi to nešlo vyleštit... (udělalo mi to jen bíle fleky ktere nejdou dolu
)

já skoušel tři druhy a pořád mi to nešlo vyleštit... (udělalo mi to jen bíle fleky ktere nejdou dolu

-> Karel.: já mam jen 210tky o 80% tvrdší než serie a tuhostně stavitelný tlumiče tak to bude myslim v pohodě

-> havlik: no jako já nemám co kecat:o))Most vyztužit, už jsem viděl plno případů, jak se krásně rozšklebil, ale pokud to máš dole jak já a sportovní pružiny a přitvrzený tlumiče, tak máš pravdu, že ten výkyv nebude moc velkej:o)))
ja dneska dobastlil cernej interier, srovnal volantik a vyluxoval auti
-> Karel.: co se ti nezdá?:)) ono ten výkyv další bude tak malej s těma pružinama a tlumičema:D Jinak co bys na tom chtěl nějak výrazně vyztužovat?
-> havlik: tak u 20 to bude dost brzo, jeď na Hrocháč na slalom a 2X a nemáš co řešit
Asi ne, ale škoda, měls to aspoň nějak vyztužit, takhle to není ideál

-> havlik: blba fotka nevypada tak
tak fajne len to dokoncit
tak fajne len to dokoncit
-> Karel.: vidíš správně no:) až udělá přijde řešení ala bery

-> havlik: nějak nevidím vyztuženej most, asi ti brzo udělá papapa

-> suri: 20

-> havlik: 18?
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): vidis a ja som dnes 4krat rozdelal prevodovku riadenia a ak teraz nepojde serem nan
dnes som skompletoval a namontoval tlmiče na auto, namontoval plech kryjuci chadiace trubky pod podlahou, namontoval prednú masku, predne sedačky, lucasy, nastavil približnu geometriu zadnej napravy, dotiahol kocky, dotiahol spoj rameno - nohavica, a zahol hranate podlozky pod maticami, dotiahol predny naraznik, zapojil predne smerovky a zistil zavadu svetiel .... 

-> minno: škodovečka pochrupuje v garáži.tý sem dopřál novou baterku a udržovací trafo aby se nevybíjela.No nic moc.takhle zdravý to asi u feliny nebude a to je ze stejný doby

-> Borin: Ty jo koukal sem na tu leštěnku respektive brusnou pastu na netu a to zní hodně dobře

-> minno:
Ja bych trojkoveho... 

-> Mantrabeach: nič moc teda
, radšej hoď nejaké foto škodovky