-> Zdeněk.: predtim to nebrzdilo vobec pedal makksi ako spojkovy a ručka na 12 zub a nebrzdila teraz ked to prišlapnem tak spolujazdec si pomaly bucha hlavu o palubku
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): a jak Ti to brzdí po repasi? Mě to ze začátku brzdilo míň než předtím, ale teďka asi po 10km se to už rozhejbalo a brzdí parádně
-> Zdeněk.: skoro ... bolo by aj to... ale ten prepis je nenormalne drahy !!! tak daco pokukat dake tie vase kary ak uvidim pofotim kamaratovim fotakom... mozno aj stretneme sa
tak ja sem se dnes začal hrabat ve šrotě...sundána leva strana plechu pod motor(nakaši) sundány hrnce světel.... moc znich nezbylo (pohlceno korozí 90%) zitra budeme pokračovat dále
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Na to su línej, kdyby to měli tu někde v obchodě tak si to koupím ale takhle to od kudsy objednávat. A to mám i kontakt na Rubenu.
Bílá barva je kluzná plocha, znázorňuje vozovku, světle šedá krajnice, tmavě šedá rygol, pokud vjedeš na široký asfaltový pás (můžeš si představovat třeba úhledné políčko s kukuřicí), není problém už z nějakých 40km/hod zastavit.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Není co kam házet přes boudu, v tom kurzu postupně zjišťuješ možnosti auta, navíc je všude hromada prostoru, tak aby jsi mohl bezpečně ze smyku zastavit.
-> havlik: nějak nevidím vyztuženej most, asi ti brzo udělá papapa20mm stabík jezdím 4. rok, letos plný profil bez stočených konců v tvrdém uložení a most mám jel kolem dokola ovařený a drží to bez problému. Hlavní je aby se stabík o most neopíral, tím se právě ty plechy trhají, rozhodně ne nakláněním auta, to není díky tlumičům a pružinám tak velké
-> Nwkt: Což kdyby se udělala grupa cca 10ti lidí abychom byli pouze zadohraby, tak by to bylo fajn. To se dá domluvit, ale pochybuju, že se tu najde dostatek lidí, kteří budou chtít utratit 5500 za školu smyku.
-> felda1,6: Jen jeď, konají je pravidelně, počítej s tím, že je to na celý den. Připadal jsem si jako pitomec, když jsem tam byl jako jeden z mála s autem bez ABS a ESP a ještě s míň zkušenostmi. Pak když to vypli, tak jsem se jenom smál.
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): to ja cvicne no ne, 4,22 este nemam tak proto zatim prehazuju. Ale pres zimu uz doufam suchej 4,22 sezenu nebo prestavim sam. Ale stejne esi budu dal jezdit do skoly autem, tak tam necham 3,9 a na prazky nahodim 4,22.