-> tunerlada: Tak jeden sroub se mi po navareni ulomil primo na urovni ramene, takze supr no, odvrtavam Druhej sem provaril poradne az byl cervenej a zda se ze pujde vytocit, trochu se hybe, pockam az to zchladne a dam tam este uvolnovac
ja dneska dýl jak hodinu hledal tady na virtu sekci záhadné stavby, nebo tak nějak se to jmenovalo... byl tam takovýten nedostavěný most apod... nevíte někdo přesný název? dík
Bohyn 12.10.08 22:09:57 napsal: ->tunerlada: jé to nevim něco přes 40km/h ale jak řikám je to lepší než šplapat na kolejj presne tak me to da po rovince skoro 48 nemam rad rychly motorky tohle je pro me idealni
Matthes, záškodník z TechWebu 13.10.08 20:12:07 napsal: Sem nedavno rikal ze mam rad takovedle akce Ale je to pekny oser no vidiš a tos mě nevěřil jak je to na hovno
konecne som zapojil pas a ta elektronika je dobra...ked chcem je to na pevno a ked sa chcem rozopnut zapnem vypinac a kludne mi to dovoli rozputat sa a pekne sa to pak drzi an sedadle...nepohadzuje sa to hore dole..no super...som sa toho kusa bal ale je to p v pohode..inac prezrel som an favo motore ventyli, predstih do 5..skôr tak 3-4 odtrh kladivka0.4 a uz asi fakt ostava len karburator...ide to pekne len nepravidelne..lepsie sa to ale este to nei ej ono...striela to do vyfuku a tak cudne to ide..
-> David29: a co si posraty? ja sa pytam co mas za filter nam sa stavalo podobne pri plnoprietoku na njekaom filtry z tesca ktory mal inu dosadaciu plochu a tiekol a obtok bol na tom este horsie tam treba novu gumicku namazat a poriadne dotiahnut neprehodit pruzinu ...
-> Gemini: Paráda to bude až to bude hotové i v reálu. :o)
-> alesek - 105 S: Taky jsem se inspiroval časopisem "Udělej si sám", ale pár věcí jsem upravil podle svého. Nad "Made in China" jsem taky uvažoval, ale raději zainvestuji do tohodle a doplním ho o NC odměřování.
mne dneska sa nic nedari a tak ze sa prevezem, sadnem do auta, otocim klucom startuje to, vratim kluc do polohy 0 a startuje dalej tak reku kurva baterku musim rychlo odpojit (stale robilo ze vrrrrrrrr) a kym som nasiel ten kluc tak sa mi vybila baterka ZK*RVENY DEN!!!!!!!
-> Fén - Neznalej a neodborník 13.10.08 10:26:24: Tak tenhle soustruh jsem si chtěl kdysi taky postavit. Mám podrobný návod, který vycházel v "Udělej (urob) si sám", ale pak jsem zjistil, že spoustu věcí bych si musel nechat udělat a soustruh by přišel strašně draho, tak jsem si koupil podobný hotový, sice "made in China", ale na takový kutilský práce stačí.
Di doprdele s chytrostma...všechen rozum si nesežral, tak co... filtr tam je možná 3000, a pochybuju že by se takhle rychle zacpal.. navíc je to obtok.